Bodite prvi in ocenite ta izdelek!

Vakuumska steklenička za sveže stisnjene sokove in smutije

Vakuumsko zaprta steklenička preprečuje oksidacijo hladno stiskanih sokov in doma pripravljenih smutijev. Narejena je iz kakovostnih materialov, ki ne vpijajo barv in arom. Stekleničko lahko zavakuumirate s katero koli Statusovo črpalko.

17.90

-
+
Brezplačna poštnina za naročila nad 59.00
  • Dostava izdelkov najkasneje v 7 delovnih dneh.
  • Možnost vračila neuporabljenega izdelka v 14 dneh.
Material brez BPA
Pranje v pomivalnem stroju
Odlično poslovno darilo
Visokokakovostni materiali
Enostavna uporaba
Ponovno uporabno
Ne absorbira arom in barv
Edinstven izdelek
Vsakodnevno shranjevanje hrane

Garancija

2-5 let garancije na izdelke.

Prihranek

Prihranite 300 € letno.

Svežina

Živila ostanejo sveža 4x dlje.

Poreklo

90 % izdelkov narejenih v Sloveniji.

Prodaja

Prodaja v 40 državah sveta.

Opis

Vakuumsko zaprta steklenička je namenjena shranjevanju in prenašanju sveže pripravljenih napitkov, ki jih želite zaščititi pred oksidacijo. Zavakuumirate jo lahko s katero koli Statusovo vakuumsko črpalko ali aparatom za vakuumiranje. V kolikor pa še nimate Status črpalke, priporočamo nakup vakuumske stekleničke v setu z mini črpalko.

Vakuumsko zaprta steklenička podaljša svežino za do štirikrat

Z vakuumiranjem odstranimo zrak in z njim kisik. Na ta način se prepreči oksidacija, ki povzroča propadanje snovi, občutljivih na kisik. Oksidiranje se najprej pokaže v spremembi barve, sčasoma pa tudi okusa. Najpomembnejša posledica oksidacije, ki pa je ne vidimo s prostim očesom, je izguba hranljivih snovi.

vakuumsko zaprta steklenička Status
Oksidacija se najprej pokaže v spremenjeni barvi živila, vendar pomeni tudi izgubo hranljivih snovi.

Steklenička z vakuumskim zapiranjem za na pot

Vakuumsko zaprta steklenička je odlična za vse tiste, ki želite vzdrževati zdrav življenjski slog tudi, ko ste na poti. Sveže stisnjen sok ali smuti si lahko pripravite dan prej in ga vzamete na izlet ali v službo. Steklenica se z vakuumiranjem neprepustno zapre in ni nevarnosti, da bi se napitek polival.

vakuumsko zaprta steklenička Status
Bodisi v službi ali na izletu – doma pripravljen hranljiv napitek je vedno odlična izbira za hitro malico ali osvežitev.

Status vakuumska steklenička, vrč in drugi dodatki so obvezen dodatek sokovnikom

Priprava zdravih sokov doma vzame veliko časa in naredi veliko nereda. Možnost vakuumskega shranjevanja sveže stisnjenih sokov omogoča, da sok in smoothieje pripravite zvečer. V Statusu imamo več rešitev za shranjevanje hladno stiskanih sokov. Vakuumski vrč za uporabo doma, vakuumska steklenička za osvežitev na poti in univerzalni vakuumski pokrov za vakuumiranje vaših obstoječih vrčev in steklenic.

vakuumski pripomočki status
V Statusu imamo več rešitev za shranjevanje hladno stiskanih sokov. Vakuumski vrč za uporabo doma, vakuumska steklenička za osvežitev na poti in univerzalni vakuumski pokrov za vakuumiranje vaših obstoječih vrčev in steklenic.

Steklenička za sok z vakuumskim zamaškom – materiali

Steklena steklenica s prostornino 600 ml. Silikonski ovoj za zaščito in boljši oprijem. Zamašek je iz ABS plastike in ima silikonsko tesnilo. Vsi materiali so primerni za živila in brez BPA.

vakuumska steklenička za sokove in smutije
Volumen stekleničke je 0,6 litra.

Vakuumska steklenička za sokove in smutije – čiščenje in vzdrževanje

Po vsaki uporabi stekleničko in pokrov temeljito operite in osušite, da bi preprečili nastanek plesni. Silikonsko tesnilo v pokrovčku je snemljivo, in vam olajša čiščenje in sušenje. Steklenico lahko pomijete v pomivalnem stroju.

Mnenja strank

Zaenkrat še ni mnenj.

Napišite svoje mnenje.

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.

Napišite Oceno.

Dodatne informacije

Volumen

0,6 L

Morda vam bo prav tako všeč…

Uporabniki, ki so si ogledali ta izdelek, so si ogledali tudi