Bodite prvi in ocenite ta izdelek!

Univerzalni vakuumski pokrov 1

Univerzalni vakuumski pokrov premera 6 centimetrov je idealen za vakuumsko zapiranje ostankov otroške hrane v originalni embalaži in domačega soka v steklenicah s širokim grlom. Z vakuumiranjem preprečite oksidacijo, ki povzroča kvarjenje živil in izgubo hranljivih snovi.

2.50

-
+
iNajnižja cena zadnjih 30 dni: 2.5 €
Brezplačna poštnina za naročila nad 59.00
  • Dostava izdelkov najkasneje v 7 delovnih dneh.
  • Možnost vračila neuporabljenega izdelka v 14 dneh.
Shranjevanje v zmrzovalniku
Material brez BPA
Pranje v pomivalnem stroju
Ne absorbira arom in barv

Dodatki k izdelku

Garancija

2-5 let garancije na izdelke.

Prihranek

Prihranite 300 € letno.

Svežina

Živila ostanejo sveža 4x dlje.

Poreklo

90 % izdelkov narejenih v Sloveniji.

Prodaja

Prodaja v 40 državah sveta.

Opis

Še vedno iščete najenostavnejši način za podaljševanje obstojnosti domačega soka? Imate pri hiši dojenčka in potrebujete rešitev za kakovostno shranjevanje odprtih kašic?

Univerzalni vakuumski pokrov 1

Najmanjši vakuumskih pokrov premera šest centimetrov vakuumsko zapre kozarce, steklenice in ostalo embalažo z grlom premera od 2,5 do 5 centimetrov. Idealen je za uporabo pri steklenicah za sok s širokim grlom in manjših steklenih kozarčkih, kot so otroške kašice, marmelade, razna manjša vložena zelenjava – kapre, olive.

Zakaj vakuumirati?

Vakuumsko shranjevanje podaljša obstojnost živil na naraven način, brez dodajanja (škodljivih) dodatkov. Z vakuumskim zapiranjem preprečite dostop kisika, ki povzroča oksidacijo in s tem kvarjenje živil. Za vas to pomeni manj zavržene hrane in uživanje kakovostnejših živil, saj se v vakuumu tudi vitamini in minerali bolje ohranijo.

Univerzalni vakuumski pokrovi treh različnih dimenzij v uporabi.
Z univerzalnimi vakuumskimi pokrovi različnih premerov zaprete večino posod v svoji kuhinji.

Enostavna uporaba z ročno vakuumsko črpalko

Univerzalni vakuumski pokrov je preprost za uporabo. Namestite ga na odprtino in zavakuumirajte z nekaj potegi ročne črpalke ali z električno vakuumsko črpalko. Lahko uporabite tudi funkcijo vakuumiranje posod na vakuumirki.

Preprosto čiščenje in vzdrževanje vakuumskega pokrova

Univerzalni vakuumski pokrov 1 po potrebi očistite z običajnimi sredstvi za pomivanje posode ali v pomivalnem stroju. Ne uporabljajte grobih gobic in močnih čistilnih sredstev, da ne poškodujete tesnila ali ventilne nastavke za črpalko.

Materiali univerzalnih vakuumskih pokrovov

Tesnilo na spodnjem delu pokrova in ventil sta silikonska, univerzalni pokrov pa je iz ABS plastike, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo izdelka. Vsi materiali so varni za shranjevanje živil.

Vakuum zelo upočasni, vendar ne more popolnoma preprečiti kvarjenja živil, zato zavakuumirana živila shranjujte v hladilniku.

Za vakuumiranje univerzalnih vakuumskih pokrovov je nujno potrebna vakuumska črpalka, ki ni vključena pri nakupu tega izdelka.

Rob kozarca ali steklenice mora biti raven in gladek, brez poškodb, zarez, nazobčenosti ali okraskov.

  • Pred prvo uporabo univerzalni pokrov operite. Prepričajte se, da sta rob kozarca in tesnilo pokrova suha.
  • Z vakuumskim pokrovom zaprite želeni kozarec ali konzervo. Pozorni bodite na to, da je celoten rob kozarca znotraj silikonskega tesnila.
  • Vakuumsko črpalko nastavite na ležišče ventila na sredini pokrova.
  • Z večkratnim vlečenjem in potiskom črpalke črpajte zrak iz posode, dokler ne pride do rahlega upora. Če vakuumirate z električno črpalko, je dovolj le pritisk na gumb.
  • Univerzalni pokrov odstranite s kozarca tako, da s kazalcem na roki odklonite ventil na pokrovu v poljubno smer (slišite šum zraka).

Mnenja strank

Zaenkrat še ni mnenj.

Napišite svoje mnenje.

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.

Napišite Oceno.

Dodatne informacije

Barva

bela, modra

Morda vam bo prav tako všeč…

Uporabniki, ki so si ogledali ta izdelek, so si ogledali tudi