Bodite prvi in ocenite ta izdelek!

Vakuumska steklenička za sveže stisnjene sokove in smutije s črpalko

Vakuumska steklenica za smoothieje in sokove je odlična rešitev za vse aktivne posameznike. Vzemite svojo doma pripravljeno vitaminsko bombo s seboj, kamorkoli že greste. Brez izgube hranilne vrednosti ali spremembe okusa soka.

19.90

-
+
Brezplačna poštnina za naročila nad 59.00
  • Dostava izdelkov najkasneje v 7 delovnih dneh.
  • Možnost vračila neuporabljenega izdelka v 14 dneh.
Material brez BPA
Pranje v pomivalnem stroju
Ponovno uporabno
Ne absorbira arom in barv
Edinstven izdelek
Vsakodnevno shranjevanje hrane

Garancija

2-5 let garancije na izdelke.

Prihranek

Prihranite 300 € letno.

Svežina

Živila ostanejo sveža 4x dlje.

Poreklo

90 % izdelkov narejenih v Sloveniji.

Prodaja

Prodaja v 40 državah sveta.

Opis

Vakuumska steklenička za sveže stisnjene sokove in smutije je namenjena shranjevanju doma pripravljenih napitkov na poti. Svojo vitaminsko bombo lahko varno vzamete s seboj kamorkoli greste. Vakuumsko zaprta steklenica preprečuje oksidacijo ter razlitje sokov in smoothiejev.

Zakaj shraniti sveže stisnjene sokove  v vakuumu?

Verjetno ste že opazili, kako narezano jabolko porjavi, ko ga pustite na zraku. To se zgodi zaradi oksidacije. Poleg na spremembo barve, kisik negativno vpliva tudi na določene vitamine in minerale. Sčasoma sveže stisnjeni sokovi izgubijo svojo hranilno vrednost. Naša rešitev je vakuumska steklenica za sok, ki omogoča shranjevanje soka v okolju brez kisika.

vakumska flaška status
Vakuumska steklenica Status ščiti vitamine in podaljšuje svežino sveže stisnjenih sokov.

Vzemite svoj napitek na pot

Status vakuumska steklenička ima prostornino 0,6 litra, kar je odlična izbira za nošenje pijače na sprehod, v fitnes ali službo. Zdrav življenjski slog lahko vzdržujete tudi, ko ste najbolj zasedeni. Posebej zasnovano vakuumsko črpalko lahko pritrdite na steklenico s silikonskim trakom. To pomeni, da jo lahko vzamete s seboj in po vsakem požirku ponovno ustvarite vakuum. V kolikor doma že imate katero od Status črpalk, je na voljo tudi steklenička brez mini črpalke.

vakumska steklenička za sveže stisnjene sokove in smutije
Vzemite črpalko s seboj kamorkoli greste. Preprosto in brez napora.

Status vakuumska steklenička, vrč in drugi dodatki so obvezen dodatek sokovnikom

Priprava zdravih sokov doma vzame veliko časa in naredi veliko nereda. Možnost vakuumskega shranjevanja sveže stisnjenih sokov omogoča, da sok in smoothieje pripravite zvečer. Vakuum podaljša svežino živil za do štirikrat.

V Statusu imamo več rešitev za shranjevanje hladno stiskanih sokov. Vakuumski vrč za uporabo doma, vakuumska steklenička za osvežitev na poti in univerzalni vakuumski pokrov za vakuumiranje vaših obstoječih vrčev in steklenic.

vakuumski pripomočki status
Če želite v celoti izkoristiti hranilno vrednost svojih domačih sokov, morate uporabiti vakuumsko shranjevanje.

Steklenička za sok z vakuumskim zamaškom – materiali

Steklena steklenica s prostornino 600 ml. Silikonski ovoj za zaščito in boljši oprijem. Zamašek je iz ABS plastike in ima silikonsko tesnilo. Vsi materiali so primerni za živila in brez BPA.

flaška za smoothie
Vakuumska steklenica za sokove je popolnoma brez BPA.

Vakuumska steklenička za sokove in smutije – čiščenje in vzdrževanje

Po vsaki uporabi stekleničko in pokrov temeljito operite in osušite, da bi preprečili nastanek plesni. Silikonsko tesnilo v pokrovčku je snemljivo, in vam olajša čiščenje in sušenje. Steklenico lahko pomijete v pomivalnem stroju. Črpalka ob pravilni uporabi ni v stiku s hrano in je ni treba čistiti.

Mnenja strank

Zaenkrat še ni mnenj.

Napišite svoje mnenje.

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.

Napišite Oceno.

Dodatne informacije

Volumen

0,6 L

Morda vam bo prav tako všeč…

Uporabniki, ki so si ogledali ta izdelek, so si ogledali tudi