Bodite prvi in ocenite ta izdelek!

Pravokotna vakuumska posoda, 2 litra

Pravokotno vakuumsko posodo volumna 2 litra uporabite za shranjevanje večjih kosov sadja in zelenjave ter predpripravljenih obrokov, ki jim boste z vakuumiranjem podaljšali svežino in tako zmanjšali količino hrane, ki se vam pokvari in jo zavržete.

14.25

-
+
iNajnižja cena zadnjih 30 dni: 
Brezplačna poštnina za naročila nad 59.00
  • Dostava izdelkov najkasneje v 7 delovnih dneh.
  • Možnost vračila neuporabljenega izdelka v 14 dneh.
Shranjevanje v zmrzovalniku
Material brez BPA
Uporaba v mikrovalovni pečici (do 2 min brez pokrova)
Pranje v pomivalnem stroju
Maksimalno izkoriščen prostor
Visokokakovostni materiali
Ne absorbira arom in barv
Vsakodnevno shranjevanje hrane

Garancija

2-5 let garancije na izdelke.

Prihranek

Prihranite 300 € letno.

Svežina

Živila ostanejo sveža 4x dlje.

Poreklo

90 % izdelkov narejenih v Sloveniji.

Prodaja

Prodaja v 40 državah sveta.

Opis

Se vam zdi, da v vašem gospodinjstvu zavržete preveč hrane in si želite olajšati pripravo vsakdanjih obrokov? Čas je, da začnete vakuumsko shranjevati in na ta način prihraniti tudi pri nakupovanju živil. Pravokotna vakuumska posoda z volumnom 2 l je odlična izbira za vse vrste živil.

Vakuumsko shranjevanje prihrani čas in denar

Z vakuumiranjem podaljšate obstojnost shranjenih živil na naraven način. Potrebujete le vakuumsko posodo in črpalko, da ustvarite vakuum – prostor brez kisika. Kisik je namreč glavni krivec za propadanje živil, saj je osnovni element, ki ga mikroorganizmi potrebujejo za rast in razvoj. Z odstranjevanjem kisika iz vakuumske posode uničite optimalne pogoje za nastanek plesni in razvoj bakterij ter tako brez dodatkov upočasnite kvarjenje živil. Za vas to pomeni, da boste na najpreprostejši način zmanjšali količino pokvarjene hrane v gospodinjstvu in prihranili zaradi manj pogostega nakupovanja novih živil.

Vakuumsko shranjena živila v vakuumskih posodah Status različnih volumnov.
Statusove vakuumske posode so primerne za shranjevanje vseh vrst živil.

Izkoristite prednosti vakuuma in kljub mnogim obveznostim svoji družini pripravite sveže in polnovredne obroke. Skuhajte jedi v naprej, ko imate čas in jih shranite v pravokotno vakuumsko posodo. Jed bo v hladilniku počakala do teden dni, v zamrzovalniku pa nekaj mesecev.

Vakuum in zdrava prehrana

V vakuumu se tudi vitamini in minerali bolje ohranijo, ker ne prihaja do oksidacije. Nakupite sveže sadje in zelenjavo pri lokalnem kmetu ali na bližnji tržnici in jih shranite v pravokotni 2-litrski vakuumski posodi Status. Tako ste lahko prepričani, da ste svojim bližnjim ponudili najkakovostnejša sezonska živila, ki so polna dragocenih hranljivih snovi.

Vakuumiranje je preprosto   

Vse, kar potrebujete so vakuumske posode in vakuumska črpalka. Z nekaj potegi črpalke izsesate zrak, ustvarite vakuum in zaščitite živila pred propadanjem. Za hitrejše in enostavnejše črpanje zraka uporabite električno črpalko ali posebno nastavitev vakuumskega aparata.

Prednosti vakuumskega shranjevanja v vakuumskih posodah Status  

Poleg podaljševanje svežine in obstojnosti živil, je vakuumiranje odlična rešitev za preprečevanje širjenja neprijetnih vonjav v hladilniku. Vakuumske posode se nepredušno zaprejo, zato arome živil ostanejo v posodah. To pomeni tudi, da so vakuumske posode najboljša izbira za prenašanja tekočih živil.

Pravokotne vakuumske posode so oblikovane za maksimalen izkoristek prostora

Posebne oblike posod in vakuumskih pokrovov omogočajo, da karseda optimalno izkoristite prostor v kuhinji. Zložite posodo eno na drugo in organizirajte shrambo ter si olajšajte pregled shranjenih živil v hladilniku.

Prvokotna vakuumska posoda 2 l za hitro mariniranje mesa

Pravokotna vakuumska posoda 2 litra je idealna za mariniranje mesa za žar. Pore živil se v vakuumu odprejo, zato marinada lažje in hitreje prodre v notranjost. To pomeni, da vam za meso ni treba več skrbeti dan pred piknikom, ampak bo dovolj, če ga začinite dve uri prej in zavakuumirate v vakuumski posodi. Poln okus zagotovljen! Preverite tudi posebno ponudbo seta za mariniranje.

Pravokotne vakuumske posode so narejene iz najkakovostnejših materialov

Statusove plastične posode so narejene iz živilsko neoporečnega materiala tritan, ki je brez BPA. Njegova pomembna prednost je tudi to, da se ob stiku s hrano ne obarva in ne prevzema njenih arom. Pokrovi so iz ABS plastike, tesnila pa so silikonska.

Pravokotna vakuumska posoda 2 l: vsestranska uporaba

Kakovostni materiali zagotavljajo večnamenskost Statusovih vakuumskih posod. Uporabite jih lahko za zamrzovanje ostankov kosil ali pred pripravljenih jedi, ki jih lahko tudi pogrejete v mikrovalovni pečici (do dve minuti, brez pokrova).  Vakuumske posode lahko uporabljate za shranjevanje najrazličnejših živil, saj jih shranjene jedi ne bodo obarvale ali kako drugače trajno poškodovale.

Triletna garancija

Kakovost Statusovih vakuumskih in drugih pripomočkov je zagotovljena s triletno garancijo (razen za vakuumske aparate). To pomeni, da vam v roku treh let brezplačno zamenjamo vse poškodovane dele, ki so nastali ob pravilni uporabi. Potrebujete le dokazilo o nakupu.

Vakuum zelo upočasni, vendar ne more popolnoma preprečiti oksidacije, zato zavakuumirana živila, vedno shranjujte v hladilniku.

  • Pred uporabo vakuumsko posodo operite. Prepričajte se, da so robovi posode, tesnila ter pokrovi čisti in suhi.
  • Z vakuumskim pokrovom zaprite posodo in potisnite ročki navzdol.
  • Vakuumsko črpalko nastavite natančno na ležišče okrog ventila na sredini pokrova.
  • Z eno roko primete spodnji del črpalke. Z drugo roko pa držite zgornji del ter z večkratnim vlečenjem in potiskom črpalke črpajte zrak iz posode, dokler ne pride do rahlega upora (količina, kolikokrat je potrebno vleči in potisniti, je odvisna od velikosti posode in zasedenega volumna v njej).
  • Posodo odprete tako, da s kazalcem odklonite ventil na pokrovu v poljubno smer (slišite šum zraka). Ročaja pokrova preklopite navzgor in odstranite pokrov s posode.

Vakuum zelo upočasni, vendar ne more preprečiti oksidacije, zato zavakuumirana živila shranjujte v hladilniku.

Mnenja strank

Zaenkrat še ni mnenj.

Napišite svoje mnenje.

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.

Napišite Oceno.

Dodatne informacije

Dimenzije240 × 157 × 120 mm
Barva

bela, modra, oranžna, rdeča, zelena

Material

visokokakovostna plastika Eastman Tritan

Oblika

pravokotna

Volumen

2 l

Morda vam bo prav tako všeč…

Uporabniki, ki so si ogledali ta izdelek, so si ogledali tudi