Bodite prvi in ocenite ta izdelek!

Set za mariniranje, 2-delni set

Set za mariniranje je namenjen hitremu in učinkovitemu mariniranju in mehčanju mesa. Kvadratna vakuumska posoda volumna 2 litra in vakuumska črpalka poskrbita, da bo meso že v parih urah prevzelo okus in aromo začimb. Set lahko uporabite tudi za (vakuumsko) shranjevanje vseh drugih živil.

20.80

-
+
iNajnižja cena zadnjih 30 dni: 20.80 €
Brezplačna poštnina za naročila nad 59.00
  • Dostava izdelkov najkasneje v 7 delovnih dneh.
  • Možnost vračila neuporabljenega izdelka v 14 dneh.
Shranjevanje v zmrzovalniku
Material brez BPA
Uporaba v mikrovalovni pečici (do 2 min brez pokrova)
Pranje v pomivalnem stroju
Visokokakovostni materiali

Garancija

2-5 let garancije na izdelke.

Prihranek

Prihranite 300 € letno.

Svežina

Živila ostanejo sveža 4x dlje.

Poreklo

90 % izdelkov narejenih v Sloveniji.

Prodaja

Prodaja v 40 državah sveta.

Opis

Se tudi vam zgodi, da pozabite dati meso v marinado večer pred piknikom ali pa se zadnji trenutek odločite, da boste ta dan kosilo pripravili zunaj na žaru? Imamo rešitev, kako marinirati meso v nekaj urah, namesto čez noč – set za hitro mariniranje.

Zakaj se meso hitreje marinira v vakuumu?

Pore živil se v vakuumu odprejo, zato marinada hitreje in globlje prodre v notranjost ter začini meso še bolje, kot če bi ga pustili v marinadi čez noč. Položite ribe ali meso v kvadratno vakuumsko posodo, dodajte svojo najljubšo marinado in izčrpajte zrak s priloženo ročno vakuumsko črpalko. V dveh urah bodo živila polnejšega okusa in pripravljena na peko v pečici ali na žaru.

Posoda za mariniranje mesa v vakuumu in vakuumska črpalka na leseni deski za rezanje.
Mariniranje mesa v vakuumu zagotavlja boljše rezultate v krajšem času. Za mletje začimb priporočamo Statusov mlinček začimb s keramičnim jedrom.

Kvadratno posodo uporabite za vakuumsko shranjevanje vseh vrst živil

2-litrska kvadratna vakuumska posoda je narejena iz kvalitetnega tritana, ki ne prevzema vonjav iz shranjenih živil in marinade, zato lahko posodo uporabite tudi za vakuumsko shranjevanje drugih živil – sadja in zelenjave, pekovskih izdelkov in piškotov.

Z vakuumskim shranjevanjem podaljšate obstojnost shranjenih živil, saj preprečite dostop kisika, ki je nujno potreben za rast in razvoj mikroorganizmov. Z upočasnitvijo oksidacije preprečite kvarjenje, plesen in izgubo vitaminov. Aromatična živila v vakuumu bolje ohranijo arome, hrustljavi piškoti pa tudi po nekaj mesecih še vedno prijetno hrustajo.

Dvolitrska vakuumska posoda se nepredušno zapre, zato je odlična izbira tudi za:

  • transport mesa v marinadi na vikend ali lokacijo piknika,
  • shranjevanje aromatičnih živil, katerih neprijetne vonjave ne želimo v hladilniku,
  • zdravo malico v službi ali šoli, saj z nakupom dodatnih vložnih posod omogočimo shranjevanje različnih živil v eni posodi.

Vakuumsko shranjevanje ne more popolnoma zaustaviti oksidacije, zato priporočamo, da meso v marinadi in ostala vakuumirana živila držite v hladilniku.

Vzdrževanje

Vakuumske posode Status ne prevzemajo arom in barv iz zavakuumiranih živil, zato je njihovo čiščenje preprosto. Uporabite običajna sredstva za strojno ali ročno pomivanje posode in mehko gobico, da ne poškodujete tesnil.

Vakuumska črpalka ne potrebuje posebnega čiščenja, saj pri normalni uporabi ni v stiku s hrano. Po potrebi jo le obrišite z mehko vlažno krpo. Za gladko drsenje med vakuumiranjem jo rahlo podmažite s parafinskim oljem po notranji cevi.

Materiali

Vakuumske posode Status so narejene iz najboljših materialov za shranjevanje hrane, ki so brez BPA in zagotavljajo dolgoletno uporabo v gospodinjstvu. Posode so iz tritana, pokrovi iz ABS plastike, tesnila in ventili pa iz silikona. Kakovost izdelkov zagotavljamo s triletno garancijo.

  • Meso z marinado vstavite v vakuumsko posodo in izčrpajte zrak s priloženo vakuumsko črpalko.
  • Meso se bo zmehčalo in navzelo začimb že v nekaj urah, saj se pore v vakuumu odprejo.

1

Kvadratna vakuumska posoda

2-litrska vakuumska posoda se odlično obnese pri mariniranju mesa za žar.

2

Ročna vakuumska črpalka

Črpalka ustreza vsem vakuumskim posodam v Statusovi ponudbi.

Mnenja strank

Zaenkrat še ni mnenj.

Napišite svoje mnenje.

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.

Napišite Oceno.

Dodatne informacije

Barva

bela