Bodite prvi in ocenite ta izdelek!

Električna vakuumska črpalka BVP130

Električna vakuumska črpalka BVP130 z enim pritiskom na gumb ustvari vakuum v vakuumski posodi, vrču, steklenici ali drugi embalaži, zaprti z univerzalnim vakuumskim pokrovom Status. Črpalka je priročna in kompaktna, zato jo priporočamo tudi na dopustu, piknikih in planinskih pohodih.

23.50

-
+
Brezplačna poštnina za naročila nad 59.00
 • Dostava izdelkov najkasneje v 7 delovnih dneh.
 • Možnost vračila neuporabljenega izdelka v 14 dneh.

Garancija

2-5 let garancije na izdelke.

Prihranek

Prihranite 300 € letno.

Svežina

Živila ostanejo sveža 4x dlje.

Poreklo

90 % izdelkov narejenih v Sloveniji.

Prodaja

Prodaja v 40 državah sveta.

Opis

Uporabljate ročno vakuumsko črpalko in se pogosto sprašujete, če ste izčrpali dovolj zraka iz vakuumske posode? Če vsakodnevno vakuumirate živila v vakuumskih posodah, vrču ali z univerzalnimi vakuumskimi pokrovi, priporočamo, da uporabite električno vakuumsko črpalko, ki zrak izsesa z enim pritiskom na gumb in ustvari primeren podtlak.

Električna vakuumska črpalka BVP130  

Električna vakuumska črpalka BVP130 je že tretja serija električne črpalke iz Statusa. Gre za zmanjšano različico, ki zavzame veliko manj prostora in je primerna tudi za uporabo na piknikih in na poti.

Zakaj uporabiti električno črpalko namesto ročne ali aparata?

Uporabo električne vakuumske črpalke BVP130 svetujemo ljudem, ki večkrat dnevno vakuumirajo živila v Statusovih vakuumskih posodah in ostalih vakuumskih pripomočkih. Še posebej bo olajšala vakuumiranje starejšim in tistim, ki imajo oslabljeno moč rok. Rešila pa bo tudi dvome tistim, ki se vedno sprašujete, če ste izčrpali zadosti zraka z ročno vakuumsko črpalko.

vakuumiranje živil z električno vakuumsko črpalko BVP130
Vakuumsko shranjevanje z električno vakuumsko črpalko BVP130 je hitro, enostavno in varno.

Kako deluje?

Električna vakuumska črpalka je čisto preprosta za uporabo. Črpalko le postavite okrog ventila vakuumske posode, zamaška ali univerzalnega pokrova in jo aktivirajte s pritiskom na gumb On/Off. Črpalka prične črpati zrak, kar označuje indikacijska lučka, ki izmenično utripa rdeče in zeleno. Ko doseže pred nastavljen podtlak, prenehati z delovanjem. Vaša živila so varno shranjena z enim pritiskom na gumb.

Kako preprečiti oksidacijo na avokadu?
Vakuumska črpalka BVP130 zavakuumira Statusove posode, vrč in ostale pripomočke z enim samim pritiskom na gumb.

Prednosti vakuuma

Vakuumiranje je edini naravni način podaljševanja svežine in obstojnosti hrane. S preprečevanjem oksidacije upočasnite razvoj plesni in bakterij, zato se rok uporabnosti hrane podaljša za štirikrat. Za vas to pomeni, da zavržete manj živil in prihranite.

Z vakuumiranjem tudi zaščitite svoj hladilnik pred neprijetnimi vonjavami, saj so te varno zaprte v zavakuumirani vakuumski posodi ali z univerzalnim vakuumskim pokrovom.

Vsestranska uporaba električne črpalke BVP130 s Statusovimi vakuumskimi pripomočki

Električna vakuumska črpalka je primerna za uporabo na vseh Statusovih vakuumskih pripomočkih.

 • Vakuumske posode vseh dimenzij in oblik bodo hitro zavakuumirane na prednastavljen podtlak. Sadje, zelenjava in ostala živila bodo zaščitena pred oksidacijo, zato bodo dlje časa sveža.
 • Vakuumski vrč ponovno zavakuumirajte po vsakem natočenem kozarcu, da se vitamini, minerali in encimi obdržijo v sveže iztisnjenih sokovih.
 • Z univerzalnimi vakuumskimi pokrovi ohranite živila zavakuumirana kar v njihovi originalni embalaži (kisle kumarice, otroška kašica, golaž v loncu ipd.). BVP130 hitro zavakuumira vsebino hladilnika.
 • Vakuumski zamaški ohranijo okus vina in drugih napitkov v steklenicah nekaj dni ali tednov. Z električno vakuumsko črpalko BVP130 je pri vakuumiranje steklenic manj možnosti, da bi se kaj prevrnilo in polilo. Črpalko po končanem vakuumiranju z zamaška odstranite s potegom vstran.

Električna vakuumska črpalka BVP130 zaradi moči sesanja po končanem vakuumiranju ostane prisesana na ventil vakuumske posode, pokrova ali na vakuumski zamašek. Črpalko lahko z nežnim potegom vstran odstranite ali počakate nekaj sekund (20 oz. odvisno od pripomočka), da vakuum na ventilu črpalke popusti. 

Polnjenje

Električno črpalko lahko polnite na več načinov. V setu dobite kabel za polnjenje s priključkom za mikro USB oz. USB 2.0 vhod, ki ga lahko priključite v namizni ali prenosni računalnik. Hitrost polnjenja je odvisna od namena USB reže. Če je namenjena zgolj prenosu podatkov, bo polnjenje počasnejše kot če gre za režo, ki je namenjena polnjenju. Običajno traja dve do štiri ure, da se naprava napolni. Vakuumsko črpalko BVP130 lahko polnite tudi s pomočjo adapterja, ki ni vključen v setu ali s prenosno baterijo (5V in 800 mA).

Velikost

Pomembna prednost električne vakuumske črpalke BVP130 je njena velikost:

 • dolžina in širina 55 x 55 mm,
 • višina 112 mm.

Težka je le 0,2 kilograma, zato ne boste niti opazili, če jo vzamete s seboj na dopust ali piknik.

Vzdrževanje

Električna vakuumska črpalka je preprosta za vzdrževanje, saj ni v stiku s hrano, zato ne potrebuje posebnega čiščenja. Če se umaže, jo le obrišite z mehko, vlažno krpo. Ne uporabljajte agresivnih gobic, da ne poškodujete tesnila. Črpalke BVP130 ne izpostavljajte vodnemu ali toplotnemu viru. Shranjujte jo na suhem mestu.

Material

Črpalka je narejena iz PC ABS plastike, tesnilo pa je silikonsko.

 • Postavite črpalko s tesnilom na ventil (na pokrovu vakuumske posode, na univerzalnem vakuumskem pokrovu, vrču ali zamašku).
 • Aktivirajte črpalko s pritiskom na gumb On/Off.
 • Indikacijska lučka na črpalki med vakuumiranjem sveti izmenično rdeče in zeleno.
 • Ko je dosežen prednastavljen podtlak, črpalka preneha z delovanjem.
 • Vaša živila so varno shranjena.

Posodo, steklenico ali vrč odprete tako, da ventil potisnete vstran. Zaslišite šum zraka. Vakuumirate lahko vedno znova.

Mnenja strank

Zaenkrat še ni mnenj.

Napišite svoje mnenje.

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.

Napišite Oceno.

Morda vam bo prav tako všeč…

Uporabniki, ki so si ogledali ta izdelek, so si ogledali tudi