Bodite prvi in ocenite ta izdelek!

Okrogla vakuumska posoda, 2,5 litra

Okrogla vakuumska posoda volumna 2,5 litra je v osnovi namenjena shranjevanju špagetov, ki jih zaščiti pred lomljenjem. Primerna pa je tudi za vse druge testenine, moke in podobna živila, ki jih v posodah obvarujete pred izgubo svežine in raznimi gospodinjskimi škodljivci. Kakovostna plastika tritan zagotavlja dolgoletno uporabo.

14.65

-
+
iNajnižja cena zadnjih 30 dni: 
Brezplačna poštnina za naročila nad 59.00
  • Dostava izdelkov najkasneje v 7 delovnih dneh.
  • Možnost vračila neuporabljenega izdelka v 14 dneh.
Shranjevanje v zmrzovalniku
Material brez BPA
Uporaba v mikrovalovni pečici (do 2 min brez pokrova)
Pranje v pomivalnem stroju
Maksimalno izkoriščen prostor
Visokokakovostni materiali
Ne absorbira arom in barv
Vsakodnevno shranjevanje hrane

Garancija

2-5 let garancije na izdelke.

Prihranek

Prihranite 300 € letno.

Svežina

Živila ostanejo sveža 4x dlje.

Poreklo

90 % izdelkov narejenih v Sloveniji.

Prodaja

Prodaja v 40 državah sveta.

Opis

So vaše kuhinjske omarice polne doz za shranjevanje živil najrazličnejših oblik, zato je zaloga živil nepregledna in pogosto zavržete živila s poteklim rokom trajanja? S Statusovimi vakuumskimi posodami boste podaljšali rok trajanja živil in pregledno uredili kuhinjske police. Visoka, okrogla vakuumska posoda je idealna za shranjevanje testenin, mok in žitaric.

Z vakuumskim shranjevanjem do prihranka

Vakuumsko shranjevanje podaljša rok trajanja živil, saj upočasni procese oksidacije. Z odstranjevanjem zraka (in s tem kisika) iz posode upočasnite rast bakterij in plesni, sušenje ter izgubo arome in hranljivih snovi. Za vas to pomeni manj zavržene hrane in tudi manj pogosto nakupovanje novih živil. Na ta način lahko prihranite več sto € letno.

Vakuumirajte in jejte kakovostneje

Prednost vakuumskega shranjevanja je tudi ohranjanje hranljivih vrednosti živil. Sadje in zelenjava bosta polnejša vitaminov, hrustljava živila pa bodo v posodi brez zraka obdržala isto strukturo dlje časa.

tri različni volumni okroglih vakuumskih posod z zelenimi pokrovi, odcejalniki in ročno vakuumsko črpalko
Trije različni volumni okroglih vakuumskih posod so primerni za shranjevanje najrazličnejših živil – od testenin in žitaric, do prigrizkov in ostankov jedi.

Okrogla vakuumska posoda za raznoliko uporabo

Glavna funkcija vakuumskih posod je podaljševanje obstojnosti shranjenih živil. Poleg tega so odlične tudi za:

  • preprečevanje širjenja neprijetnih vonjav po hladilniku;
  • shranjevanje aromatičnih živil, saj z nepredušnimi pokrovi ohranite arome;
  • zaščito živil pred molji, ščurki, muhami in mravljami;
  • transport tekočih živil, saj se posode z vakuumiranjem nepredušno zaprejo in jih ni mogoče odpreti brez popuščanja ventila na pokrovu.

Visoka vakuumska posoda in odcejalni podstavki

Uporabite posebne odcejalnike, ki jih vstavite v posodo in preprečite, da bi živila stala v odvečni tekočini in gnila. En okrogli podstavek ustreza vsem trem volumnom okroglih vakuumskih posod.

Vakuumsko shranjena živila v različnih vakuumskih posodah Status.
Shranjujte vakuumsko in zaščitite živila pred propadanjem.

Okrogla vakuumska posoda s premišljeno obliko pokrovov

Pokrovi okroglih vakuumskih posod so oblikovani tako, da omogočajo zlaganje vseh treh volumnov posod ene na drugo. Premer okroglih posod je 13 cm, kar vam tudi omogoča, da za zapiranje posode uporabite katerikoli okrogli Statusov pokrov. Največja okrogla vakuumska posoda je visoka 32 centimetrov.

Posebni pokrovi Timer

Pokrovi Statusovih posod imajo vgrajen koledar z oznakami za dan in mesec. Tako si označite, kdaj ste katero živilo shranili ali do kdaj ima rok trajanja.

Materiali, ki zagotavljajo dolgoletno uporabo

Statusove posode so narejene iz Eastman tritana, ki spada med najkakovostnejšo plastiko za shranjevanje živil. Tesnila so silikonska, pokrovi pa iz ABS plastike. Vsi materiali so brez BPA in živilsko neoporečni.

Kakovostni materiali omogočajo enostavno vzdrževanje vakuumskih posod

Največja okrogla vakuumska posoda Status je enostavna za čiščenje, saj jo lahko operete kar v pomivalnem stroju. Pri ročnem pomivanju uporabite običajna sredstva za pomivanje posode. Ne priporočamo uporabo grobih gobic in agresivnih detergentov, ki lahko poškodujejo tesnila na pokrovu ali robove posod.

Statusova 3-letna garancija na pripomočke

Kakovost okroglih vakuumskih posod je zagotovljena s 3-letno garancijo. V tem času vam ob predložitvi potrdila o nakupu brezplačno zamenjamo vse poškodovane dele, ki so nastali ob uporabi v skladu z navodili oz. nadomestimo izdelek z novim.

Za vakuumiranje posod uporabite ročno ali električno vakuumsko črpalko, ki jo dokupite v naši spletni trgovini. Če uporabljate Statusov aparat za vakuumiranje, pa uporabite poseben priložen nastavek in nastavitev vakuumiranje posod.

Zavakuumirana živila niso popolnoma zaščitena pred oksidacijo, zato priporočamo, da občutljiva živila shranjujete v hladilniku.

  • Z vakuumskim pokrovom zaprite posodo in potisnite ročki navzdol.
  • Vakuumsko črpalko nastavite na sredino pokrova.
  • Z večkratnim vlečenjem in potiskom črpalke črpajte zrak iz posode, dokler ne pride do občutnega upora.
  • Posodo odprete tako, da s kazalcem odklonite ventil na pokrovu v poljubno smer (slišite šum zraka). Ročaja pokrova preklopite navzgor in odstranite pokrov s posode.

Vakuum zelo upočasni, vendar ne more preprečiti oksidacije, zato zavakuumirana živila, če imate možnost, vedno shranjujte v hladilniku.

Mnenja strank

Zaenkrat še ni mnenj.

Napišite svoje mnenje.

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.

Napišite Oceno.

Dodatne informacije

Dimenzije155 × 130 × 320 mm
Barva

bela, modra, rdeča, zelena

Material

visokokakovostna plastika Eastman Tritan

Oblika

okrogla

Volumen

2,5 l

Morda vam bo prav tako všeč…

Uporabniki, ki so si ogledali ta izdelek, so si ogledali tudi