Bodite prvi in ocenite ta izdelek!

Okrogla vakuumska posoda, 0,75 litra

Okrogla vakuumska posoda 0,75 litra je idealne velikosti za shranjevanje prigrizkov na poti ali za malico v službi. Organizirajte shrambo ter živila, kot so sladkor, kava in polenta zaščitite pred molji in izgubo arome. Kakovostni materiali posod so popolnoma varni za shranjevanje vseh vrst živil in zagotavljajo dolgoletno uporabo.

9.15

-
+
iNajnižja cena zadnjih 30 dni: 
Brezplačna poštnina za naročila nad 59.00
 • Dostava izdelkov najkasneje v 7 delovnih dneh.
 • Možnost vračila neuporabljenega izdelka v 14 dneh.
Shranjevanje v zmrzovalniku
Material brez BPA
Uporaba v mikrovalovni pečici (do 2 min brez pokrova)
Pranje v pomivalnem stroju
Maksimalno izkoriščen prostor
Visokokakovostni materiali
Ne absorbira arom in barv
Vsakodnevno shranjevanje hrane

Garancija

2-5 let garancije na izdelke.

Prihranek

Prihranite 300 € letno.

Svežina

Živila ostanejo sveža 4x dlje.

Poreklo

90 % izdelkov narejenih v Sloveniji.

Prodaja

Prodaja v 40 državah sveta.

Opis

Želite zaščititi živila pred kvarjenjem in ohraniti njihove hranljive vrednosti, saj vam je pomembno, da jeste kakovostno hrano? Če še ne poznate prednosti shranjevanja v vakuumu, vam svetujemo, da si preberete spodnji zapis.

Zakaj shranjevati v vakuumu?

Vakuum je najboljša izbira za podaljševanje obstojnosti in svežine živil, saj na popolnoma naraven način zaščiti živila pred propadanjem. Brez škodljivih dodatkov, le z odstranjevanjem zraka iz vakuumske posode upočasnite oksidacijo, ki omogoča razvoj mikroorganizmov, plesni, izgubo arome, okusa, vitaminov in mineralov. Za vas to pomeni, da boste uživali kakovostnejša živila z boljšimi hranljivimi vrednostmi ter tudi zavrgli manj hrane in prihranili kar nekaj € letno.

Shranjevanje v vakuumskih posodah je tudi najboljši način, da živila zaščitite pred raznimi škodljivci, kot so molji, mravlje in muhe ter organizirate kuhinjske omarice ali shrambo. Živila so v prozornih posodah hitro vidna, zato boste zlahka našli vse, kar potrebujete. Posebna oblika pokrovov omogoča, da okrogle vakuumske posode zlagate eno na drugo in čim bolje izkoristite prostor. Premer vseh okroglih posod je 13 cm, zato lahko eno vrh druge zlagate vse okrogle vakuumske posode (0,75; 1,5 in 2,5 litra) in jim ustreza enak odcejalni podstavek, ki služi odcejanju odvečne tekočine živil.

okrogli vakuumski posodi volumna 0,75 l z rdečimi pokrovi
Zdrav ali pregrešen prigrizek v najmanjši okrogli vakuumski posodi – katerega bi izbrali vi?

Zakaj so Statusove (okrogle) vakuumske posode najboljša izbira za vaše gospodinjstvo?

Vakuumske posode Status so narejene iz vrhunskega materiala tritan, ki zagotavlja dolgoletno uporabnost pripomočkov, saj je odporen na udarce in ne prevzema barv in vonjav iz živil. To pomeni, da lahko isto posodo uporabljate za shranjevanje več različnih vrst živil – od kave do bolonjske omake – brez trajnih posledic na plastiki.

Okrogla vakuumska posoda je primerna tudi za pogrevanje v mikrovalovni pečici, do dve minuti brez pokrova. Idealno za hitro kosilo ali malico v službi.

Stare vakuumske posode Status smo nadgradili s koledarjem na pokrovu

Si tudi vi težko zapomnite, kdaj ste shranili katero živilo? Se vam v ozadje hladilnika skrijejo posode z ostanki in se nikakor ne morete spomniti, od kdaj so tam? Za glave, ki imajo preveč drugih skrbi, so pokrovi vakuumskih posod opremljeni s koledarjem, s katerim označite datum in mesec shranjevanja živila oz. njegov rok trajanja.

Okrogla vakuumska posoda volumna 0,75 litra ima več načinov uporabe

Najmanjšo okroglo vakuumsko posodo Status uporabite za shranjevanje:

 • ostankov obrokov, ki jim želite podaljšati rok uporabe in preprečiti širjenje vonjav po hladilniku;
 • prigrizkov, da ne izgubijo hrustljavosti;
 • živil, ki jih želite zaščititi pred škodljivci;
 • kave, da ne izgubi značilne arome;
 • malice in prigrizkov za na pot, ki jih boste zaščitili pred polivanjem ali razsipanjem.
Najmanjša okrogla posoda na vakuum je odlična izbira za malico na poti ali v službi.

Najmanjša okrogla vakuumska posoda 0,75 litra – vzdrževanje

Statusove vakuumske posode ne zahtevajo posebnega vzdrževanja. Pomijete jih lahko ročno ali v pomivalnem stroju. Pazljivo izberite gobico in sredstvo za pomivanje, da preprečite poškodovanje zapiralnih delov – tesnil in ventila na pokrovu.

Okrogla vakuumska posoda je narejena iz materialov, ki so popolnoma varni za shranjevanje živil

Vakuumske posode so iz visokokakovostnega tritana, ki je odporen na udarce in zagotavlja dolgo življenjsko dobo proizvodov. Pokrovi so iz ABS plastike, tesnila pa iz silikona. Vsi materiali so brez BPA in so živilsko neoporečni.

3-letna brezplačna menjava poškodovanih delov

Zagotavljamo vrhunsko kakovost, zato v roku treh let od nakupa brezplačno zamenjamo poškodovane dele posod, ki so rezultat uporabe v skladu z navodili. Potrebujete le dokazilo o nakupu. Pogoji triletne garancije kakovosti.

Statusova priporočila

Za vakuumsko shranjevanje je nujno potrebna vakuumska črpalka. Izberete lahko med ročno ali električno vakuumsko črpalko.

Vakuumsko shranjevanje ne more popolnoma zaustaviti procesov oksidacije, zato priporočamo, da občutljiva živila shranjujete v hladilniku.

 • Pred uporabo posodo in pokrov operite. Prepričajte se, da so robovi posode, tesnila ter pokrovi čisti in suhi.
 • Z vakuumskim pokrovom zaprite posodo in potisnite ročki navzdol.
 • Vakuumsko črpalko nastavite natančno na ležišče okrog ventila, ki se nahaja na sredini pokrova.
 • Z večkratnim vlečenjem in potiskom črpalke črpajte zrak iz posode, dokler ne pride do rahlega upora (količina, kolikokrat je potrebno vleči in potisniti, je odvisna od velikosti posode in zasedenega volumna v njej).
 • Posodo odprete tako, da s kazalcem odklonite ventil na pokrovu v poljubno smer (slišite šum zraka). Ročaja pokrova preklopite navzgor in odstranite pokrov s posode.

Mnenja strank

Zaenkrat še ni mnenj.

Napišite svoje mnenje.

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.

Napišite Oceno.

Dodatne informacije

Dimenzije155 × 130 × 100 mm
Barva

bela, modra, rdeča, zelena

Material

visokokakovostna plastika Eastman Tritan

Volumen

0,75 l

Oblika

okrogla

Morda vam bo prav tako všeč…

Uporabniki, ki so si ogledali ta izdelek, so si ogledali tudi