Bodite prvi in ocenite ta izdelek!

Set okroglih vakuumskih posod, 5-delni

Set okroglih vakuumskih posod uporabite za shranjevanje najrazličnejših živil, ki jim želite podaljšati obstojnost. Vakuumsko shranite ostanke kosila, prigrizke za na pot ali kosmiče in čaje. Z vakuumiranjem zaščitite živila pred propadanjem in izgubo arome.

25.50

-
+
iNajnižja cena zadnjih 30 dni: 
Brezplačna poštnina za naročila nad 59.00
  • Dostava izdelkov najkasneje v 7 delovnih dneh.
  • Možnost vračila neuporabljenega izdelka v 14 dneh.
Shranjevanje v zmrzovalniku
Material brez BPA
Uporaba v mikrovalovni pečici (do 2 min brez pokrova)
Pranje v pomivalnem stroju
Maksimalno izkoriščen prostor
Visokokakovostni materiali
Ne absorbira arom in barv
Vsakodnevno shranjevanje hrane

Garancija

2-5 let garancije na izdelke.

Prihranek

Prihranite 300 € letno.

Svežina

Živila ostanejo sveža 4x dlje.

Poreklo

90 % izdelkov narejenih v Sloveniji.

Prodaja

Prodaja v 40 državah sveta.

Opis

Potrebujete doze za shranjevanje živil, ki ne bodo samo lepe po videzu, ampak bodo tudi nepredušno zaprte podaljšale obstojnost shranjenih živil in preprečile izgubo arom? Če želite urediti shrambo in živila 100 % zaščititi pred škodljivci, izberite Statusove posode na vakuum.

Uporaba 5-delnega seta okroglih vakuumskih posod

Set okroglih vakuumskih posod je prvenstveno namenjen shranjevanju živil v kuhinjskih omaricah, vendar je dobra izbira tudi za shranjevanje ostankov obrokov ter sadja in zelenjave, ki jim boste z vakuumiranjem podaljšali svežino.

Vse dimenzije okroglih vakuumskih posod Status z živili.
Vse volumne okroglih vakuumskih posod lahko zlagate eno na drugo in tako pametno izkoristite prostor v svoji kuhinji.

Zakaj je živila bolje shranjevati v vakuumu kot v navadnih posodah za shranjevanje?  

V vakuumu so živila shranjena brez kisika, ki povzroča oksidacijo. To pomeni, da je močno upočasnjen razvoj mikroorganizmov in plesni, ki povzročajo kvarjenje hrane, izgubo hranljivih vrednosti in spremenjen okus živil. Vakuumiranje je edini naravni način podaljševanja obstojnosti hrane, saj ne potrebujete ničesar drugega kot posodo z vakuumskim ventilom in vakuumsko črpalko. Vakuumirajte (občutljiva) živila v hladilniku in prihranite, saj boste zavrgli manj pokvarjene hrane.

Živila, shranjena v vakuumu, bodo uporabna dlje časa, polnejšega okusa in veliko bolj hranljiva kot tista, ki so bila izpostavljena kisiku v navadnih posodah za shranjevanje

Vakuumsko shranjena občutljiva živila shranjujte v hladilniku, saj vakuumiranje ne more popolnoma preprečiti vpliva kisika. Preberite še, kako pravilno shranite solato.

Za skrbno izbrana živila izberite kakovostne posode za shranjevanje

Materiali, iz katerih so proizvedene posode za shranjevanje, so pomemben dejavnik pri kakovostnem shranjevanju živil. Manj kakovostna plastika ima neprijeten vpliv na shranjeno živilo, ki prevzame vonj po plastiki ali celo škodljive kemične snovi. Statusove vakuumske posode so narejene iz visokokakovostnega tritana, ki je brez BPA in zagotavlja varno shranjevanje živil v shrambi, hladilniku ali zamrzovalniku brez prevzemanja kakršnihkoli vonjav.

Okrogle vakuumske posode zložite eno vrh druge

Set okroglih vakuumskih posod Status je primeren tudi za manjše kuhinje, kjer ste omejeni s prostorom, namenjenim za shranjevanje živil. Okrogle vakuumske posode enostavno zložite eno na drugo in maksimalno izkoristite prostor v hladilniku, zamrzovalniku ali na pultu.

Označite datum in prihranite

Koledar na pokrovu pa uporabite za označevanje roka trajanja živil ali datuma, kdaj ste ostanke shranili. Naj vas ne preseneti pokvarjeno živilo v hladilniku ali shrambi. S pametnim shranjevanjem boste zavrgli manj hrane in prihranili do 300 € letno.

Vzdrževanje

Okrogle vakuumske posode operite ročno z običajnimi, neagresivnimi sredstvi za pomivanje posode ali v pomivalnem stroju. Previdno operite tesnilne dele, da jih ne poškodujete. Črpalko po potrebi obrišite z vlažno krpo. Za brezhibno drsenje notranjo cev namažite s parafinskim oljem.

Materiali

Statusove posode na vakuum so narejene iz tritana, pokrovi iz ABS plastike, odcejalniki pa iz polipropilena. Hermetično zatesnitev omogočajo silikonska tesnila in ventili. Vsi materiali so brez BPA in varni za uporabo z živili.

Garancija na Statusove izdelke

Kakovost izdelkov zagotavljamo s 3-letno garancijo, v kateri se obvezujemo, da bomo v roku treh let od nakupa brezplačno zamenjali dele izdelke ali cel izdelek z napako, nastalo v proizvodnji ali kot posledica uporabe v skladu z navodili.

Za vakuumiranje posode uporabite ročno ali električno vakuumsko črpalko.

Vakuumiranje 0,5-litrske okrogle vakuumske posode z električno črpalko BVP100.
Črpalko namestite na ventil in pritisnete gumb za vakuumiranje.

1

0,75-litrska vakuumska posoda

Najmanjša okrogla posoda je idealna za shranjevanje prigrizkov.

2

1,5-litrska vakuumska posoda

Srednja okrogla posoda je odlična za shranjevanje moke, čajev, polente in podobnih živil.

3

Okrogli odcejalni podstavki

Odcejalnike uporabite pri shranjevanju vlažnih živil. V setu sta 2 podstavka.

4

Ročna vakuumska črpalka

Črpalka je primerna za vakuumsko zapiranje vseh Statusovih pripomočkov.

Mnenja strank

Zaenkrat še ni mnenj.

Napišite svoje mnenje.

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.

Napišite Oceno.

Dodatne informacije

Barva

bela, modra, rdeča, zelena

Morda vam bo prav tako všeč…