Bodite prvi in ocenite ta izdelek!

Univerzalni vakuumski pokrov 2

Univerzalni vakuumski pokrov premera 8,2 centimetra vakuumsko zapre manjše steklene kozarce vloženih kumaric, marmelade, oliv in druge vložene zelenjave. Z vakuumiranjem močno upočasnite kvarjenje živil in razvoj plesni, zato zavržete manj hrane in prihranite do 300 € letno.

3.50

-
+
iNajnižja cena zadnjih 30 dni: 3.5 €
Brezplačna poštnina za naročila nad 59.00
  • Dostava izdelkov najkasneje v 7 delovnih dneh.
  • Možnost vračila neuporabljenega izdelka v 14 dneh.
Shranjevanje v zmrzovalniku
Material brez BPA
Pranje v pomivalnem stroju
Ne absorbira arom in barv

Dodatki k izdelku

Garancija

2-5 let garancije na izdelke.

Prihranek

Prihranite 300 € letno.

Svežina

Živila ostanejo sveža 4x dlje.

Poreklo

90 % izdelkov narejenih v Sloveniji.

Prodaja

Prodaja v 40 državah sveta.

Opis

Se vam pogosto zgodi, da najdete kozarec pokvarjenih kislih kumaric nekje v zadnjem kotu hladilnika? Uporabite univerzalni vakuumski pokrov 2 in zmanjšajte količino pokvarjenih in zavrženih živil v svojem gospodinjstvu.

Univerzalni vakuumski pokrov ustreza manjšim kozarcem za vlaganje in paštetam

Univerzalni vakuumski pokrov premera 8,2 centimetra po velikosti ustreza manjšim kozarcem za vlaganje in konzervam. Uporabite ga za podaljševanje obstojnosti že odprte vložene zelenjave in živil v konzervah, ki jih ne porabite naenkrat, saj so pri odprtih embalažah živila zaradi vpliva zraka in temperature neprestano izpostavljena neugodnim vplivom, kot so oksidacija, gnitje, sušenje in plesen.

univerzalni vakuumski pokrov 2 na kozarcu za vlaganje
Najpreprostejše vakuumsko shranjevanje z univerzalnimi vakuumskimi pokrovi.

Univerzalni vakuumski pokrov Status podaljša obstojnost živil

Z vakuumskim shranjevanjem preprečite negativen vpliv kisika na živila. S črpanjem zraka iz embalaže znatno upočasnite oksidacijo, ki povzroča kvarjenje živil. Tako so živila dlje časa sveža, vi pa zavržete manj hrane in prihranite kar nekaj denarja pri nakupu živil.

Vakuumiranje z univerzalnimi pokrovi je enostavno

Vakuumski pokrov je enostaven za uporabo, saj za vakuumiranje potrebujete le vakuumsko črpalko. Ta je lahko ročna ali električna. Uporabite pa lahko tudi posebno nastavitev za vakuumiranje posod na vakuumirki. Pomembno je le, da je rob embalaže, ki jo želite zavakuumirati, gladek in raven.

Univerzalni vakuumski pokrov premera 8,2 centimetra ustreza različnim dimenzijam embalaže

Z enim pokrovom vakuumsko zaprete različne dimenzije posod in embalaže. Univerzalni vakuumski pokrov 2 ustreza posodam s premerom od 4 do 7,5 centimetra. Uporabite ga lahko na steklu, pločevini, plastiki, keramiki ali kovini.

Čiščenje in vzdrževanje univerzalnega vakuumskega pokrova

Pri čiščenju univerzalnega pokrova uporabite običajno milo za pomivanje posode ali ga operite v pomivalnem stroju. Izognite se uporabi močnih čistilnih sredstev in grobih gobic ali strgal, da ne poškodujete tesnil.

Univerzalni vakuumski pokrov je izdelan iz živilsko neoporečnih materialov

Univerzalni vakuumski pokrovi so iz ABS plastične mase, ki zagotavlja dolgotrajno kakovost izdelkov. Tesnila na spodnjem delu pokrova so silikonska.

Za vakuumiranje univerzalnega vakuumskega pokrova je nujno potrebna vakuumska črpalka.

Vakuumiranje upočasni, vendar ne more popolnoma preprečiti oksidacije, zato zavakuumirana živila vedno shranjujte v hladilniku.

Rob kozarca ali steklenice mora biti raven in gladek, brez poškodb, zarez, nazobčenosti ali okraskov.

  • Pred prvo uporabo univerzalni pokrov operite. Prepričajte se, da sta rob kozarca in tesnilo pokrova suha.
  • Z vakuumskim pokrovom zaprite želeni kozarec ali konzervo. Pozorni bodite na to, da je celoten rob embalaže, ki jo vakuumirate, znotraj silikonskega tesnila.
  • Vakuumsko črpalko nastavite na ležišče ventila na sredini pokrova.
  • Z večkratnim vlečenjem in potiskom črpalke črpajte zrak iz posode, dokler ne pride do rahlega upora. Če vakuumirate z električno črpalko, je dovolj le pritisk na gumb.
  • Univerzalni pokrov odstranite s posode tako, da s kazalcem na roki odklonite ventil na pokrovu v poljubno smer (slišite šum zraka). Pokrov se bo sprostil in lahko ga odstranite s posode.

Mnenja strank

Zaenkrat še ni mnenj.

Napišite svoje mnenje.

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.

Napišite Oceno.

Dodatne informacije

Barva

bela, modra

Morda vam bo prav tako všeč…