Set srednjih pravokotnih vakuumskih posod, 3-delni

Set srednjih pravokotnih vakuumskih posod je primeren za shranjevanje piškotov, sadja in zelenjave ter tudi mesa. Vsestransko uporabni posodi bosta v vašem gospodinjstvu redno v uporabi, vi pa boste zahvaljujoč vakuumiranju zavrgli manj pokvarjenih živil in prihranili kar nekaj € letno.

23.7027.90

-
+
iNajnižja cena zadnjih 30 dni: 
Brezplačna poštnina za naročila nad 59.00
  • Dostava izdelkov najkasneje v 7 delovnih dneh.
  • Možnost vračila neuporabljenega izdelka v 14 dneh.
Shranjevanje v zmrzovalniku
Material brez BPA
Uporaba v mikrovalovni pečici (do 2 min brez pokrova)
Pranje v pomivalnem stroju
Maksimalno izkoriščen prostor
Visokokakovostni materiali
Ne absorbira arom in barv
Vsakodnevno shranjevanje hrane

Garancija

2-5 let garancije na izdelke.

Prihranek

Prihranite 300 € letno.

Svežina

Živila ostanejo sveža 4x dlje.

Poreklo

90 % izdelkov narejenih v Sloveniji.

Prodaja

Prodaja v 40 državah sveta.

Opis

Vam vedno primanjkuje posod za shranjevanje primernih volumnov? Ene so prevelike, druge premajhne? Uporabljate določeno posodo samo za shranjevanje svežega mesa, drugo pa za sadje in zelenjavo ali piškote, saj se vaše posode obarvajo od marinade ter prevzamejo vonj česna ali drugih aromatičnih sestavin? Preberite, zakaj so Status vakuumske posode najboljša izbira za shranjevanje.

Izberite kakovostne vakuumske posode za shranjevanje, ki ne prevzemajo vonja iz shranjenih živil

Statusove posode so narejene iz kakovostnih materialov (tritan brez BPA), ki ne prevzemajo arom in barv iz živil, zato lahko isto posodo uporabite tako za shranjevanje aromatičnih živil (čebule in česna ali svežega mesa) kot tudi piškotov.

Posebni pokrovi Statusovih vakuumskih posod omogočajo zlaganje posod ene na drugo ter s tem maksimalno izkoriščanje razpoložljivega prostora. Set 1,4- in 2-litrske vakuumske posode bo zavzel toliko prostora, kot je širina in dolžina posamezne posode.

Poseben koledar na pokrovih posod omogoča označevanje datuma shranjevanja ali rok trajanja kolačev. Za vas to pomeni, da boste vedno vedeli, do kdaj je živilo primerno za uživanje.

prikaz popuščanja ventila na pravokotni vakuumski posodi
S koledarjem označite datum shranjevanja živil.

3-delni set vakuumskih posod s črpalko je primeren tako za shranjevanje prazničnih piškotov kot mesa in zelenjave.

  • 1,4 litrsko posodo uporabite za shranjevanje domačih piškotov, ki jim boste na ta način podaljšali svežino in ohranili hrustljavost. Ljubitelji zdrave prehrane pa boste pravokotno vakuumsko posodo uporabili za shranjevanje sadja in zelenjave ali ostalih prigrizkov.
  • Pravokotna vakuumska posoda volumna 2 litra je primerna za shranjevanje večjih kosov sadja in zelenjave ter tudi večjih pekovskih izdelkov.

Brez skrbi lahko uporabite set vakuumskih posod tudi za shranjevanje vseh drugih vrst živil, ki jim želite podaljšati obstojnost. Velikost posod je idealna za shranjevanje ostankov kosila in za solate. Preberite nasvete za pravilno shranjevanje solate.

Popolnega vakuuma na Zemlji ne moremo doseči, zato je potrebno živila shranjevati v hladilniku.

vakum posode status set s črpalko v roza barvi
NOVA barva! Set je na voljo tudi v ciklamno roza barvi.

Vakuumsko shranjevanje za kakovostnejše obroke

Shranjevanje v vakuumu ima več prednosti, ki vam zagotavljajo, da jeste kakovostnejšo hrano in prihranite več sto evrov letno.

Vakuum preprečuje oksidacijo, zato se obstojnost živil, shranjenih v vakuumskih posodah, podaljša za štirikrat. To se zgodi popolnoma naravno, brez vpliva na okus živil. Z vakuumsko črpalko izčrpate zrak iz posode in ustvarite neprimerne pogoje za razvoj bakterij. Zato so vaša živila uporabna dlje in hkrati vsebujejo več hranljivih vrednosti, vi pa na enostaven način prihranite zaradi manj zavržene hrane in jeste kvalitetnejše.

Piškoti, shranjeni v vakuumskih posodah, bodo zaščiteni tudi pred aromami ostalih živil v hladilniku ali shrambi. Vakuumske posode se nepredušno zaprejo, zato niti čebula čisto zraven posode ne bo vplivala na vonj shranjenih piškotov.

Vzdrževanje srednjega vakuumskega seta posod

Čiščenje posod za shranjevanje je preprosto. Uporabite običajna, neagresivna sredstva za ročno pomivanje posode ali jih operite v pomivalnem stroju. Pazite, da z grobimi gobicami za pomivanje ne poškodujete tesnil.

Vakuumska črpalka ni v stiku s hrano, zato ne potrebuje pranja pod tekočo vodo ali v pomivalnem stroju. Če se umaže, jo obrišite z vlažno krpo. Po dolgotrajni uporabi jo je treba podmazati s parafinskih oljem.

Posode Status: materiali

Vakuumske posode so iz tritana, pokrovi iz ABS plastike, tesnila in ventili pa iz silikona. Vsi materiali so živilsko neoporečni.

Kakovost Statusovih izdelkov, ki so razviti in proizvedeni v Sloveniji, je dokazana tudi s 3-letno garancijo.

  • Posodo zaprite s primernim pokrovom.
  • V okrogli utor na sredini pokrova nastavite ročno ali električno črpalko in zavakuumirajte vsebino posode.
Prikaz vakuumiranja pravokotne vakuumske posode Status z ročno vakuumsko črpalko.
Vakuumiranje posode z ročno vakuumsko črpalko.

1

1,4-litrska vakuumska posoda

Posoda se odlično obnese za shranjevanje piškotov in peciva, ki jim na ta način podaljšate obstojnost in hrustljavost.

2

2-litrska vakuumska posoda

Posoda za vakuumsko shranjevanje celega sadja in zelenjave.

3

Ročna vakuumska črpalka

Za vakuumiranje vseh Statusovih vakuumskih pripomočkov.

Mnenja strank

  1. Majda Z.

    Statusove vakumirne posode so z eno besedo enkratne, res sem navdušena, pa tudi ostali vaši pripomočki so odlični, hvala vam ker ste,lp

Napišite svoje mnenje.

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.

Napišite Oceno.

Dodatne informacije

Barva

bela, modra, oranžna, rdeča, temno roza, zelena

Morda vam bo prav tako všeč…

Uporabniki, ki so si ogledali ta izdelek, so si ogledali tudi