Set vakuumskih posod za otroško hrano, 5-delni set

Set vakuumskih posod za otroško hrano za sadni ali zelenjavni obrok za najmanjše. Vrhunski, živilsko neoporečni materiali zagotavljajo kakovostno shranjevanje v naprej pripravljenih obrokov, ki olajšajo naporne dneve novopečenih mamic. Set sestavljajo 4 posode 0,15 l in vakuumska črpalka.

21.90

-
+
iNajnižja cena zadnjih 30 dni: 21.90 €
Brezplačna poštnina za naročila nad 59.00
 • Dostava izdelkov najkasneje v 7 delovnih dneh.
 • Možnost vračila neuporabljenega izdelka v 14 dneh.
Shranjevanje v zmrzovalniku
Material brez BPA
Uporaba v mikrovalovni pečici (do 2 min brez pokrova)
Pranje v pomivalnem stroju
Maksimalno izkoriščen prostor
Visokokakovostni materiali
Ne absorbira arom in barv
Vsakodnevno shranjevanje hrane

Garancija

2-5 let garancije na izdelke.

Prihranek

Prihranite 300 € letno.

Svežina

Živila ostanejo sveža 4x dlje.

Poreklo

90 % izdelkov narejenih v Sloveniji.

Prodaja

Prodaja v 40 državah sveta.

Opis

Se pripravljate na uvajanje goste hrane svojemu malčku, a si poleg številnih drugih obveznosti ne znate predstavljati, kako vam bo uspelo skuhati več svežih obrokov dnevno? V veliko pomoč vam bodo vakuumske posode za otroško hrano.

Čas, ko otrok počiva ali ga čuva kdo drug, izkoristite zase in si povrnite vsaj nekaj energije. Enkrat tedensko pa si vzemite čas in pripravite obroke za otroka. Shranjevanje v vakuumu vam zagotavlja, da bodo v naprej pripravljene jedi še vedno bogate z vitamini in ostalimi hranljivimi vrednostmi. 

Zakaj shranjevati v vakuumu?

Z vakuumskimi posodami za otroško hrano shranite pripravljene jedi v vakuumu in preprečite izgubo hranljivih vrednosti. Vakuum namreč upočasnjuje oksidacijo, ki povzroča propadanje vitaminov in mineralov ter podaljša obstojnost shranjenih kašic. V vakuumu torej ni kisika, ki je hrana mikroorganizmov, glavnih krivcev za kvarjenje hrane. To pomeni, da si lahko brez skrbi olajšate uvajanje goste hrane z v naprej pripravljenimi obroki in dojenčku še vedno ponudite kakovostna živila.

Vakuumske posode za otroško hrano za varno predpripravo prvih obrokov

Vakuumiranje podaljša obstojnost jedi na popolnoma naraven način, brez (škodljivih) dodatkov. Izkoristite prednosti vakuuma in pripravite zdrave jedi, ko imate čas. Vakuumsko jih zaprite v Statusove vakuumske posodice in shranite v hladilniku ali zamrznite. Ko je čas za kosilo, posodico le pogrejte v vroči vodi ali v mikrovalovni pečici in dojenček bo nahranjen še preden ga zajame slaba volja zaradi čakanja na hrano.

Otroške vakuumske posodice s prvimi obroki za dojenčke na mizi v naravi.
Hranljive vrednosti se v vakuumu obdržijo veliko bolje kot v navadnih posodah za shranjevanje.

Vakuum je odlična izbira za shranjevanje ostankov

Izkušene mamice vedo, da uvajanje goste hrane ne gre vedno po načrtih. Pogosto se zgodi, da mamice vložijo veliko truda v pripravo svežih obrokov iz kakovostnih živil, a otrok zaužije le žličko ali dve. Skrbno pripravljenih jedi ni treba zavreči. Shranite jih v vakuumskih posodah za otroško hrano, kjer bodo ohranile hranljive vrednosti in jih spet ponudite čez uro ali dve.

Vakuumske posode za otroško hrano so iz živilsko neoporečnih materialov

Vakuumske posode so narejene iz visokokakovostnega tritana, ki je brez BPA in je popolnoma varen za shranjevanje živil, tudi za shranjevanje prvih obrokov pri uvajanju goste hrane. To pomeni, da jih brez skrbi uporabite za shranjevanje najrazličnejših kombinacij živil, saj ne prevzemajo arom in barv iz živil – špinača s krompirjem, testenine s paradižnikovo omako ali korenčkova kašica z jabolki. Statusove vakuumske posodice za otroško hrano so primerne za:

 • zamrzovanje,
 • pogrevanje v mikrovalovni in
 • pranje v pomivalnem stroju.

Kaj pa če uvajam po BLW metodi?

Tudi če uvajate gosto hrano po BLW metodi, so vakuumske posode najpriročnejša izbira za shranjevanje pripravljenih obrokov. Korenček, meso, jabolko – vsako živilo shranite v svojo posodico in uporabite, ko je čas za kosilo, doma ali nekje na potepu. Vakuumske posode so odlična izbira za shranjevanje sadja in zelenjave, ki hitro oksidira. Jabolko, avokado in korenček ne bodo porjaveli in imeli negativen učinek na prebavo vašega dojenčka.

Vakuumske posode za otroško hrano so prilagojene tudi za optimalen izkoristek prostora

Poseben dizajn posodic in pokrovov omogoča shranjevanje ene posode na drugi. Tako karseda optimalno izkoristite prostor v hladilniku in zamrzovalniku.

Vakuumske posode za otroško hrano različnih barv, zložene ena na drugo na belem ozadju.
Otroške posodice zložite eno na drugo in pametno izkoristite razpoložljivi prostor.

Koledar na pokrovu misli namesto polne glave drugih skrbi

Pokrovi posod pa imajo vgrajen koledar, ki omogoča označevanje datuma. Tako nikakor ne boste pozabili, koliko časa imate kašico v hladilniku ali zamrzovalniku.

Zakaj so vakuumske posode najboljša izbira za sprehod?

Vakuumske posodice uporabite za shranjevanje pripravljenih jedi ali ostankov in za hranjenje malčka doma ali v parku. Kašice, prigrizke in celo juhice, shranjene v vakuumskih posodah, brez skrbi vržete v previjalno torbo in se odpravite na sprehod. Vakuumsko zaprte posode so varne pred polivanjem vsebine, saj jih vakuumiranje hermetično zapre.

Kam z vakuumskimi posodami za otroško hrano, ko dojenček pridno je z odraslimi?

Baby vakuumske posode po uvajanju goste hrane postanejo priročne posode za shranjevanje začimb, namazov, posipov za okraševanje tort ipd. Uporabite jih tudi za shranjevanje neživilskih malenkosti, kot so bucike, lasni okraski vaše princeske, vijaki in baterije.

posodica za otroško hrano
Posodice za otroško hrano so uporabne tudi, ko dojenček je z odraslimi. Mamicam bodo posodice v pomoč pri shranjevanju ostankov kvasa, začimb in raznih omakic.

Slovenska kakovost

Kakovost Statusovih izdelkov je zajamčena s triletno garancijo – pogoji uveljavljanja in ostale informacije so dostopni v splošnih pogojih poslovanja.

 • Z vakuumskim pokrovom zaprite posodico in potisnite ročki navzdol.
 • Vakuumsko črpalko nastavite na sredino pokrova.
 • Z večkratnim vlečenjem in potiskom črpalke črpajte zrak iz posode, dokler ne pride do občutnega upora.
 • Posodico odprete tako, da s kazalcem odklonite ventil na pokrovu v poljubno smer (slišite šum zraka). Ročaja pokrova preklopite navzgor in odstranite pokrov s posodice.
Vakuumiranje otroške posodice z ročno vakuumsko črpalko.
Za vakuumsko zapiranje posodice uporabite priloženo ročno vakuumsko črpalko.

5-delni set vakuumskih posod za otroško hrano vsebuje: 4 vakuumske posode 0,15 litra (v roza, sinje modri, oranžni in zeleni barvi) ter ročno vakuumsko črpalko.

Mnenja strank

 1. Urška S.

  Te posodice so krasne! Če niso na svojem mestu v predalu ali napolnjene v hladilniku ali umazane v pomivalcu, jih ziher najdem v mali otroški kuhinji naše triletnice, kar naprej jih “krade” 🙂

Napišite svoje mnenje.

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.

Napišite Oceno.

Dodatne informacije

Dimenzije330 × 180 × 60 mm

Morda vam bo prav tako všeč…