Rezalnik rezinar

Rezalnik rezinar Status morate imeti v svoji kuhinji. Uporabite ga za enakomerno rezanje sadja za dekoracijo, zelenjave za solato in suhomesnih dobrot za narezek. Debelino rezanje nastavite od debeline lasu do 6 milimetrov.

20.40

-
+
iNajnižja cena zadnjih 30 dni: 
Brezplačna poštnina za naročila nad 59.00
 • Dostava izdelkov najkasneje v 7 delovnih dneh.
 • Možnost vračila neuporabljenega izdelka v 14 dneh.
Zelo ostra rezila
Visokokakovostni materiali
Prodajna uspešnica
Za levičarje in desničarje

Garancija

2-5 let garancije na izdelke.

Prihranek

Prihranite 300 € letno.

Svežina

Živila ostanejo sveža 4x dlje.

Poreklo

90 % izdelkov narejenih v Sloveniji.

Prodaja

Prodaja v 40 državah sveta.

Opis

Imate težave z rezanjem suhe salame na enakomerne rezine? Vam lična priprava narezka nikakor ne gre od rok? Zelje za solato pa bi lahko bilo narezano še tanjše? Rezalnik zelenjave iz Statusa vas bo presenetil s širokim spektrom uporabe.

Rezalnik rezinar je več kot samo izvrsten rezalnik zelenjave

Rezalnik zelenjave je izvrsten pripomoček v vsaki kuhinji, saj je njegova uporaba vsestranska, rezilo pa dovolj ostro tudi za rezanje suhomesnih izdelkov. Uporabite ga za hitro pripravo solat in narezkov. Salamo, sir, čebulo in tudi nekatere vrste kruha v nekaj potezah nareže na želeno debelino. Narezek bo končan še preden bodo gostje sedli za mizo.

Statusov lonec idej: recept za krompirjevo solato z redkvicami, ki jo je s Statusovim rezalnikom pripravila Urška iz 220 stopinj poševno.

Kako enakomerno narezati zelje za solato?

Rezalnik zelenjave, ki ga pogosto imenujemo tudi mandolina, je prava izbira za živila, ki jih je treba narezati res tanko in enakomerno – zelje in kumare za solato, sadje in zelenjavo za dekoracijo. Odličen je tudi, ko morate narezati večje količine živil naenkrat npr. rdeča pesa in zelje za kisanje, krompir za čips, musako ali krompirjevo solato. Pripravite solato v naprej – narezana zelenjava bo v vakuumskih posodah ohranila svežino in vitamine.

Rezalnik rezinar Status je najboljši rezalnik zelenjave, ker:

 • ima možnost natančne nastavitve debeline rezanja, od debeline lasu do 6 milimetrov. Olajša vam pripravo solat, narezka, zelenjave za ozimnico, le nastavite debelino, ki jo želite.
 • rezilo V oblike in paralelni pomik zgornjega dela omogočata, da je celotna rezina enako debela. Natančne dekoracije in ličen narezek ne bi mogli biti preprostejši.
 • ima priročno zaščitno držalo, ki olajša rezanje okroglih živil.
 • držalo omogoča maksimalen izkoristek živila, saj ga namesto vas drži tik ob rezalniku in ščiti vaše prste.
 • bo priprava hrane (npr. zeljne solate) odslej hitrejša in lažja, ne glede na to ali ste popoln začetnik v kuhinji ali pa vam je kuhanje vsakdanje opravilo.
 • ima možnost zaklepanja, da tudi v času shranjevanja in čiščenja prsti ostanejo celi. To pomeni,da ga lahko brez skrbi pospravite tudi v najnižji predal, saj ni nevarnosti, da bi se otroci porezali.
Primeri debelin rezin narezanih z rezalnikom rezinarjem.
Rezanje z rezalnikom rezinarjem na rezine od debeline lista papirja do 6 milimetrov.

Kakovostni materiali s triletno garancijo

Nož rezalnika je iz nerjavečega jekla, kar pomeni, da je zaščiten pred korozijo. Plastični deli so iz ABS plastike, nogice pa iz evoprena. Rezalnik rezinar ima 3 letno garancijo, kar pomeni, da vam ob predložitvi računa, zamenjamo morebitne poškodovane dele ali cel rezalnik, če je do njih prišlo med uporabo, ki je skladna z navodili.

Triki za enakomerno rezanje zelja za solato in druge zelenjave

Ribežen za zelje, kot nekateri poimenujejo rezalnik rezinar, je veliko več kot le pripomoček za pripravo zeljne solate. Uporabite ga za:

 • rezanje vseh vrst sadja in zelenjave na enakomerne rezine,
 • rezanje trdega sira, kruha in suhomesnih izdelkov.

Odličen je za uporabo v zidanici, na vikendu in pikniku.

Vzdrževanje rezalnika rezinarja

Rezalnik rezinar po vsaki uporabi splahnite s toplo vodo in očistite s krtačko ali gobico. Priporočamo, da rezalnika nikoli ne perete v pomivalnem stroju in tako ohranite kvaliteto rezila.

Preprosto nastavljanje debeline rezanja

Debelino rezanja nastavite z obračanjem kroga na spodnjem delu rezalnika. Tukaj ga tudi zaklenete za varnejše čiščenje in shranjevanje.

Rezalnik rezinar Status - kazalnik za nastavljanje debeline rezanja
Nastavitev debeline rezanja in varnostno zaklepanje.

 • Na spodnjem delu rezinarja nastavite želeno debelino.
Rezalnik rezinar Status - kazalnik za nastavljanje debeline rezanja
Nastavitev debeline od 0 do 6 mm.

 

 

 

 

 

 

 • Rezalnik rezinar z gumijastimi nogicami prislonite na poljubno podlago oz. na rob sklede, če pripravljate zeljno ali drugo solato.
 • Z nabodali na držalu fiksirajte živilo (še posebej okrogla živila).
 • Puščice na držalu naj kažejo v smeri rezanja.
 • Z držalom se premikajte navzgor in navzdol po rezalniku in hkrati potiskajte živilo navzdol.

Nasvet: Svetujemo, da držalo uporabljate pri vsakem rezanju, še posebej takrat, ko bi radi živilo maksimalno izkoristili in ga narezali do konca.

Z rezinarjem ne režite mesa s kostmi ali domačega špeha, na katerem je ostal zunanji trdi del.

Mnenja strank

 1. Branka B. J.

  Res je kvaliteta. Ni boljših materialov za shranjevanje živil, trpežno je pa tudi vse, kar domov prineseš. Moj 10-letni rezalnik še dela kot nor.

 2. Zvonka F.

  Imam kar nekaj vaših izdelkov in sem zelo zadovoljna z njimi. Od rezalnika Rezinarja, ki mi je v pomoč pri rezanju paradižnika, kumar, bučk, čebule, korenčka, rdeče pese..joj, še bi lahko naštevala.. :), pa lupilnik sadja in zelenjave, ki enkratno olupi, na tanko in hitro, pa mehčalnik mesa za večje, bolj žilave kose in nenazadnje 20 delni set za praznično peko piškotov. Tudi posode za shranjevanje so enkratne, tako da, jaz vas in vaše izdelke lahko samo pohvalim.

 3. Janja F.

  Jst mam pa rezalnik rezinar! Oster, natančen, kompakten, top! Zelo zadovoljna, ga redno promoviram, ko le tema nanese na hrano

 4. Mira P.

  Z vašim rezinarjem sem enostavno in hitro naribala zelje za kisanje. Odličen je! Naribala sem tudi črno redkev za sproti in za kisanje. Veliko poslovnih uspehov in srečno ter uspešno novo leto.

Napišite svoje mnenje.

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.

Napišite Oceno.

Dodatne informacije

DimenzijeNi na voljo
Barva

bela, oranžna, vijolična

Morda vam bo prav tako všeč…

Uporabniki, ki so si ogledali ta izdelek, so si ogledali tudi