EasyTiler spojka 1,5 mm, 200 kom

EasyTiler spojka s pecljem širine 1,5 mm je sestavni del sistema za ravno polaganje ploščic. Primerna je za uporabo na keramičnih ploščicah debeline od 3 do 12 mm. Spojke so za enkratno uporabo, zato jih dokupite, ko porabite vse spojke iz osnovnega seta.

12.90

-
+
iNajnižja cena zadnjih 30 dni: 12.90 €
Brezplačna poštnina za naročila nad 59.00
  • Dostava izdelkov najkasneje v 7 delovnih dneh.
  • Možnost vračila neuporabljenega izdelka v 14 dneh.
Naredi sam
Zaščitena oblika izdelka

Garancija

2-5 let garancije na izdelke.

Prihranek

Prihranite 300 € letno.

Svežina

Živila ostanejo sveža 4x dlje.

Poreklo

90 % izdelkov narejenih v Sloveniji.

Prodaja

Prodaja v 40 državah sveta.

Opis

Vas jezijo ploščice v kopalnici, ki so se odlepile? Se neprestano spotikate ob neravne stike med ploščicami na hodniku? Ne odlašajte s prenovo stanovanja in se polaganja keramike lotite kar sami! S sistemom EasyTiler boste dosegli profesionalne rezultate.

Kako deluje patentiran sistem EasyTiler?

Skrbno razvit sistem za izravnavo keramike vključuje spojke in kline, ki med polaganjem ploščice poravnajo med seboj in jih držijo na mestu, dokler se lepilo ne posuši. Za podrobnejši prikaz uporabe si oglejte videoposnetek.

EasyTiler distančniki in zagozde so primerni za uporabo na katerih koli keramičnih ploščicah, kamnu ali marmorju. Še posebej pa bodo olajšali delo pri polaganju večjih ploščic.

Na tej povezavi si lahko ogledate polaganje res velikih ploščic (1 m x 3 m) s pomočjo Easytiler sistema.

EasyTiler spojka s pecljem širine 1,5 milimetra

Za najboljše rezultate uporabite 1,5-milimetrsko spojko na keramičnih ploščicah debeline 3 – 12 mm. Širino fuge določa pecelj spojke in bo v tem primeru 1,5 mm. Posebna oblika spojke omogoča, da medsebojno poravnate tudi ploščice različne debeline.

Spojke so za enkratno uporabo in jih po potrebi dokupite, kline pa uporabite večkrat.

Easytiler klešče za talne ploščice
EasyTiler klešče za talno niveliranje ploščic – če polagate ploščice na večji površini, priporočamo klešče za zategovanje klinov.

Delo bo z EasyTilerjem enostavnejše in hitreje končano   

  • Profesionalne rezultate boste dosegli v krajšem času in z manj truda, tudi če se polaganja lotite kot »naredi sam« projekta.
  • Odstranjevanje klinov in spojk je popolnoma enostavno in brez posebnih orodij – uporabite plastično kladivo ali kar brcnite s čevljem.
  • Statusov sistem za ravno polaganje ploščic uporabite na zunanjih ali notranjih površinah, na tleh ali po stenah.

Pri polaganju keramike na večjih površinah priporočamo uporabo EasyTiler klešč (stenske in talne klešče), s katerimi bodo roke manj utrujene, delo pa končano še hitreje.

Kje začeti: prenova kuhinje ali kopalnice?

Sistem za izravnavo keramike EasyTiler je preprost za uporabo in je namenjen tudi popolnim začetnikom. Ne čakajte na mojstra keramičarja in položite ploščice kar sami. Začnite s kletjo ali vikendom in se, ko pridobite samozavest, lotite tudi stanovanja. 

EasyTiler je zelo enostaven sistem za polaganje keramičnih ploščic ne glede na raven usposobljenosti.

  • SPOJKA: zatakne se pod ploščico in je vmesni člen dveh keramičnih ploščic. Uporabite jo le enkrat in po odstranjevanju njen spodnji del ostane pod ploščicami.
skica namestitve spojke pod ploščico
Spojka določi tudi širino fuge.

 

 

 

 

 

 

  • KLIN: omogoča, da sosednji ploščici ostaneta povsem poravnani, dokler se lepilo oz. malta ne posuši. Kline uporabite večkrat.
easytiler klin nameščanje na spojko
S klinom poravnate ploščici med seboj.

 

Mnenja strank

  1. Jasmina J.

    Super je to, smo delali s tem

Napišite svoje mnenje.

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.

Napišite Oceno.

Dodatne informacije

Dimenzije220 × 280 × 50 mm

Morda vam bo prav tako všeč…