EasyTiler klešče za stensko niveliranje ploščic

EasyTiler klešče za stensko niveliranje ploščic so namenjene zategovanju klinov in spojk pri polaganju ploščic na velikih površinah. Uporabite jih lahko na vseh vrstah in dimenzijah ploščic ter z vsemi EasyTiler spojkami. Do profesionalnih rezultatov z manj truda!

24.90

-
+
Brezplačna poštnina za naročila nad 59.00
 • Dostava izdelkov najkasneje v 7 delovnih dneh.
 • Možnost vračila neuporabljenega izdelka v 14 dneh.

Dodatki k izdelku

Garancija

Do 5 let garancije na izdelek.

Prihranek

Prihranite 300 € letno.

Svežina

Živila ostanejo sveža 4x dlje.

Poreklo

98 % izdelkov narejenih v Sloveniji.

Prodaja

Prodaja v 40 državah sveta.

Opis

Ste končno zbrali pogum in se boste lotili polaganja ploščic v kopalnici? Odločite se pravilno in uporabite Statusov sistem za ravno polaganje keramike EasyTiler.

 

Kako deluje EasyTiler?

EasyTiler sistem je enostaven za uporabo, ne glede na stopnjo izkušenosti – primeren je tako za keramičarje kot »sam svoj« mojstre. Klešče za izravnavo keramike pa olajšajo delo na velikih površinah.

 • Revolucionarni sistem poravna vse vrste keramičnih ploščic, marmorja in kamna – od 3 do 24 mm.
 • EasyTiler zagotavlja profesionalne rezultate, tudi če ste začetnik. Delo bo končano hitreje in z manj truda.
 • Z osnovnim setom klinov in spojk lahko položite ploščice po tleh in stenah, v ali pred hišo.
 • Zahvaljujoč posebni obliki spojk je odstranjevanje čisto preprosto in ne zahteva posebnih orodij – lahko le brcnete prečno na klin in spojka bo počila na posebnem mestu ter ostala skrita pod ploščicami.

Tudi mojstri Kerakristi uporabljajo sistem EasyTiler za polaganje XXXL ploščic.

prikaz klina in spojke Easytiler na ploščicah od blizu
Spojke in klini EasyTiler med seboj poravnajo ploščice, kamen ali marmor.

Stenske klešče za izravnavo keramike

EasyTiler klešče za stensko niveliranje ploščic olajšajo polaganje večjih površin ploščic na steni, saj zategnejo kline in spojke, brez da bi si vi utrujali roke. Uporabite jih tako za kamen in keramiko kot tudi marmor, ne glede na širino fuge, ki jo želite doseči. Klešče so nastavljive glede na različne debeline ploščic.

Klešče lahko uporabite z vsemi EasyTiler spojkami:

 • Odvijte krilno matico na koncu klešč ter nastavite drseči del glede na debelino ploščic. Privijte krilno matico.
 • Uporabite črni vijak na vrhu klešč za nastavitev nivoja zategovanja. Vijak je pravilno nastavljen, ko klešče omogočajo popolno poravnavo ploščic.
 • Potisnite klin pod spojko ter nanju namestite klešče. Da bi ploščice ustrezno poravnali, stisnite klešče vse do položaja, ki ga omogoča pravilno nastavljen črni vijak.

Mnenja strank

 1. Tomi F.

  Z uporavo easytiler-ja sem zelo zadovoljen saj precej olajša in pospeši delo pri polaganju ploščic s tem, ko ti ploščico enostavno drži v željeni višini s sosednjo ploščico. To pa še kako pride prav, če imaš pri polaganju veliko manjših koščkov, ki se radi premaknejo ali pa močno ukrivljene ploščice, kjer teško določiš ravnino. Ravno tako so me navdušile klešče za upravljanje z easytailer-ju, saj omogočajo, da vsako zagozdo enakomerno zategneš in ti tako nemore počit spojka v zagozdi zaradi prevelike sile.

Napišite svoje mnenje.

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.

Napišite Oceno.

Morda vam bo prav tako všeč…

Uporabniki, ki so si ogledali ta izdelek, so si ogledali tudi