Blog

Zakaj izbrati Status?

Ste bili velikokrat v dilemi, katero znamko vakuumskega aparata izbrati? Vas je premamila nizka cena vakuumirke in rolic v diskontnih trgovinah? Če zahtevate kakovost, potem je prava izbira slovenski izdelek! Preverite naše odgovore na vprašanje “Zakaj Status?”

Narejeno v Sloveniji

98 % Statusovih izdelkov je razvitih in narejenih v Sloveniji, natančneje v Metliki. Kaj to pomeni za vas? Pomeni, da ima proces visoke standarde kakovosti in nadzorovano proizvodnjo, zato da vi dobite brezhiben izdelek.

Pridne roke naših sodelavcev, ki sestavljajo vakuumirke, so natančne. Naši fantje in punce pa delajo z mislijo, da bo vakuumirko izpod njihovih rok mogoče kupil sosed, prijatelj ali sorodnik – zato delajo tako dobro, kot bi delali zase.

vakuumiranje sirov Provac 360
Shranjevanje suhih salam in sirov za prodajo.

Naj se zdi še tako nenavadno, to, da nimajo norme, ki bi jih priganjala, tako kot delavce v katerem drugem podjetju, je zagotovo še en dejavnik za dober rezultat – poudarek na natančnosti in dobro narejenem končnem izdelku. Pred pakiranjem vsak vakuumski aparat še preizkusijo, da se res prepričajo o njegovem popolnem delovanju.

28 let razvoja

Status ni vzhajajoča zvezda – je že stari maček na slovenskem in tujem trgu. Skozi teh 28 let delovanja smo se vsi veliko naučili, raziskovali in razvijali ter pretestirali veliko prototipov in ne nazadnje tudi izdelke drugih proizvajalcev – zato smo postali pravi poznavalci shranjevanja z vakuumom.

Zakaj kupiti Status vrečke?
Vakuumske vrečke so neprepustne in debelejše (100 / 130 μm) kot ostale vrečke na trgu.

Vakuumske vrečke, ki so skozi leta prestale množico testiranj in izboljšav, so zato zagotovo najboljše na trgu – so popolnoma neprepustne, saj bi že majhna količina zraka, ki bi prehajala skozi vrečko, lahko vplivala na kakovost živil. To se dogaja z večino ostalih vakuumskih vrečk, ki jih je mogoče najti na policah različnih trgovin.

Veste, kaj je še super? Če imate doma vakuumirko in je ne želite menjati, ker vam lepo dela, lahko najboljše rezultate shranjevanja dosežete s Statusovimi vakuumskimi vrečkami. Njihova kakovost se odraža tudi v tem, da delujejo z vsemi vakuumskimi aparati vodilnih blagovnih znamk na trgu.

Garancija

Veste, da nam ne bi treba imeti garancije na neelektrične izdelke? Pa vendar jo imamo. Zakaj? Ker verjamemo v kakovost vseh naših izdelkov.

mlada družina pripravlja kosilo
Garancija na vse izdelke, narejene v Sloveniji.

Na električne naprave je zakonsko obvezna garancija 2 leti, ki jo pri nas lahko uveljavljate za vakuumske aparate in električni črpalki ter Sous Vide kuhalnik in sušilnik. Profesionalnemu vakuumskemu aparatu Provacu 360 pa smo dali kar 5 let garancije, vsem vakuumskim in kuhinjskim pripomočkom, ki so narejeni v Sloveniji, pa 3 leta garancije.

Najverjetneje garancije ne boste uveljavljali, ker vam ne bo treba – ker je naša proizvodnja tako dovršena, da bo kateri koli izdelek – naj bo vakuumski aparat, vakuumska posoda, rezalnik ali mlinček – deloval brezhibno še leta po preteku garancije.

Servis in pomoč uporabnikom

Od mnogih tujih podjetij se razlikujemo tudi v tem, da smo vam na voljo še po nakupu. Tudi prek telefona, ko je treba kaj na hitro svetovati ali odpraviti kakšno težavo.

Naši prodajalki vam bosta z veseljem pomagali.

Se vam zdi delovanje vakuumskega aparata znanstvena fantastika? Veliko nas je takih, ki imamo težave na začetku, ko ne znamo pripomočka uporabljati. Četudi so navodila zelo izčrpna. Pokličite naši prodajalki, ki bosta šli z vami skozi celoten postopek kar prek telefona. Na koncu boste ugotovili, da je uporaba čisto enostavna.

Deček v kuhinji vakuumira vakuumsko posodo z ročno vakuumsko črpalko.
Vakuumiranje je otročje lahko. Otroci bodo uživali v igri z vakuumom.

S klicem na brezplačno številko smo rešili že marsikatere koline :), saj je bil včasih razlog za nedelujoč aparat le v napačni namestitvi vrečke.

V primeru, da se po preteku garancije kar koli zgodi, ne zavrzite izdelka! Raje nas pokličite in vse se bomo dogovorili – mogoče lahko zamenjamo del ali pa izdelek popravimo. Tako bo vaš aparat spet deloval naslednjih 10 let!

Že imate katerega izmed Statusovih izdelkov? Tukaj nam sporočite, kako se je obnesel v vaši kuhinji.

Izberite kakovost za vse življenje – izberite Status.

Vpišite se na e-novice in nikoli ne zamudite akcijske ponudbe, novosti na naših policah in zanimivih vsebin s triki in nasveti pri shranjevanju.

  • Hidden
  • Hidden
  • Prijavite se
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Delite objavo