Profesionalni vakuumski aparat Provac 360

Vakuumski aparat Provac 360 je namenjen proizvajalcem sirov, suhomesnih proizvodov, pekarskih izdelkov ipd. Profesionalni aparat za vakuumiranje je dovolj zmogljiv za vsakodnevno vakuumiranje večjih količin živil. Kakovost aparata zagotavlja kar 5-letna garancija.

525.00

-
+
iNajnižja cena zadnjih 30 dni: 525 €
Brezplačna poštnina za naročila nad 59.00
 • Dostava izdelkov najkasneje v 7 delovnih dneh.
 • Možnost vračila neuporabljenega izdelka v 14 dneh.
Visokokakovostni materiali
Senzor tekočine
Dvojna črpalka
Dolgoročno shranjevanje hrane
Podtlak -900 mbar
V postopku patentiranja
Gastro

Garancija

2-5 let garancije na izdelke.

Prihranek

Prihranite 300 € letno.

Svežina

Živila ostanejo sveža 4x dlje.

Poreklo

90 % izdelkov narejenih v Sloveniji.

Prodaja

Prodaja v 40 državah sveta.

Opis

Iščete način, kako bi čim bolj profesionalno predstavili svoj produkt in hkrati zagotovili tudi embalažo, primerno za transport in skladiščenje? Potrebujete vakuumski aparat, ki bo dovolj zmogljiv za profesionalno uporabo, a še vedno prijazen za uporabo in primeren za pakiranje večjih količin živil naenkrat? Sirarji, mesarji, salamarji, lovci in ribiči boste našli rešitev v Statusovem profesionalnem stroju za vakuumiranje Provac 360. Zasnovan je ravno za zahtevne uporabnike, ki dnevno shranjujejo večje količine živil in ne pristajajo na kompromise glede njihove kakovosti.

Z vakuumiranjem do večjega profita

Živila, shranjena v vakuumu, so zaščitena pred oksidacijo. To pomeni, da ni prisotnega kisika, ki omogoča razvoj bakterij. Hrana ostane sveža dlje časa, se ne pokvari in ne splesni. To je še posebej pomembno, ko imate v hladilnici večje količine živil in je vaš profit odvisen od tega, kako dobro jih izkoristite.

Profesionalni vakuumski aparat Provac 360: kakovostno pakiranje izdelkov za prodajo 

Prav tako je kakovostno shranjevanje bistveno pri pakiranju končnih izdelkov. Povpraševanje na trgu je spremenljivo, zato se lahko zgodi, da bo prodaja kak teden slabša. Proizvodi, shranjeni v vakuumu, bodo brezhibni počakali teden ali več do naslednjega kupca.

Kolut sira zavakuumiran v XL vrečko za vakuumiranje Status.
Vakuumsko shranjen sir je pripravljen za transport in prodajo.

Profesionalni vakuumski aparat Provac 360 je primeren za vakuumiranje vseh vrst živil

Ne glede na to ali proizvajate občutljive izdelke ali suhomesne proizvode ima aparat za vakuumiranje Provac 360 funkcije, ki so primerne za vakuumiranje različno občutljivih živil.

Avtomatsko vakuumiranje uporabite za vakuumsko pakiranje kompaktnih živil, kot so trdi siri, suhe salame, pršut, oreščki ipd. Z enim pritiskom na gumb bo živilo vakuumsko zapakirano in zavarjeno v vrečko za vakuumiranje.

Ročno, pulsno vakuumiranje je primerno za vlažna in mehka živila, kot so gobe, sveže meso, ribe, sadje in zelenjava. Vakuumirka izsesava zrak, dokler pritiskate na gumb. Ko ga spustite, se proces prekine. Na ta način natančno nadzirate, koliko zraka bo izsesanega in preprečite, da bi se mehko živilo preveč stisnilo. Provac 360 ima tudi senzor in lovilec za tekočine, ki ovira vstop tekočin v prostor motorja. Na tekočino v aparatu vas bo opozorila tudi kontrolna lučka Liquid Trap.

profesionalni vakuumski aparat Provac 360 z zavakuumiranimi živili
Več kot 20-letne izkušnje v panogi vakuumskih pripomočkov in posluh za želje kupcev so ustvarile zmogljiv aparat za vakuumiranje in varjenje folije, ki ga med drugim odlikujejo tudi nekatere patentirane novosti.

Enostavnejše vakuumiranje

S posebno ročko boste vakuumski aparat enostavno zaklenili in imeli med vakuumskim pakiranjem prosti roki. Sistem samodejnega odpiranja in zapiranja pokrova Status Smart Open/Lock je v postopku prijave patenta.

Vakuumiranje tekočin

Aparat za vakuumiranje Status Provac ima tudi funkcijo vakuumiranja Statusovih vakuumskih pripomočkov. S posebnim priključkom lahko zavakuumirate živila in tekočine v vakuumske posode, vakuumski vrč ali profesionalne vakuumske posode. Aparat sam prekine proces vakuumiranja, ko je v posodi ustvarjen primeren podtlak.

Hitro mariniranje v vakuumu s Provac marinator setom

Za hitro mariniranje živil uporabite 18-minutni avtomatski program mariniranja Provac marinator. Marinada v vakuumu hitreje prodre v pore živil, zato je dovolj že pet ciklov vakuumiranja in sproščanja vakuuma. Nastavek za mariniranje ni vključen v začetnem setu in ga morate kupiti posebej pri pooblaščenem prodajalcu.

Provac 360: aparat za vakuumiranje z izjemno močjo črpalke 

Dvojna črpalka s črpalnim volumnom 30 l/min poskrbi za hitrejše delovanje aparata, ki je izredno pomembno, ko morate zapakirati večje količine izdelkov zaporedoma. Podtlak do – 900 mbar doseže že v nekaj sekundah. Vakuumiranje sirov še nikoli ni bilo tako enostavno in hitro! Kljub izjemni jakosti dvojne črpalke, vas motor aparata med delovanjem ne bo oglušil.

profesionalni vakuumski aparat Status Provac 360: pametni varilni trak
Provac 360 – pametne rešitve: pametni dvojni varilni trak, obojestranski samolepilni trak Status Stiki, ročka za zaklepanje, lovilec tekočine, …

Pametni varilni trak

Aparat samodejno uravnava proces varjenja glede na temperaturo varilnega mehanizma. Dvojni varilni trak z aktivnim merjenjem temperature Status Smart Seal System deluje tako, da vakuumski aparat pri zaporednem vakuumiranju večjih količin živil potrebuje vse manj časa za varjenje in zato porabi vse manj električne energije. Vrečke pa so zahvaljujoč dvojnemu varu tesno zaprte in primerne tudi za zahteven transport.

Vakuumsko pakiranje večjih kosov mesa

Status Provac ima daljši vakuumski kanal in varilni trak od ostalih aparatov, namesto 28 kar 36 cm. To za vas pomeni, da lahko zavakuumirate cel svinjski kotlet ali celega piščanca v vakuumske vrečke širine 35 cm ali več manjših vrečk hkrati. Tako boste lahko zapakirali tudi po tri suhe salame naenkrat.

Prosti roki pri vakuumiranju

Za lažjo nastavitev vrečk v aparat uporabite dvostranski lepilni trak Status Stiki za večkratno uporabo. Vrečke bo držal na mestu, vaše roke bodo proste, zmanjšali pa boste tudi neizkoriščen rob vrečk. Glejte navodila za pravilno namestitev lepilnega traku.

Zakaj izbrati profesionalni stroj za vakuumiranje Provac 360?

Stroj za vakuumiranje Provac 360 je idealna izbira za živilske proizvodnje, profesionalne kuhinje in tudi vse tiste, ki vsakodnevno vakuumirate velike količine živil. Izjemno močan motor in funkcije za vakuumsko shranjevanje različnih živil vam zagotavljajo hitrejše in kakovostnejše vakuumiranje skrbno pridelanih dobrot, ki bodo primerne za skladiščenje, transport in prodajo. V primernih pogojih bodo počakale na kupca brez da bi spremenile okus, vonj ali videz.

Vakumirka Status Provac ima dvojni varilni trak, ki poskrbi za kakovostno zaprte vrečke.

Ročka za zaklepanje poskrbi, da imate med vakuumiranjem prosti roki.

Pred prvo uporabo namestite Status Stiki lepilni trak na predvideno mesto.

Profesionalna vakuumirka Status z bogatimi dodatki

 

 

 

 

 

 

 

Avtomatsko vakuumiranje čvrstih in suhih živil
 • Živilo položite v vrečko. Med živilom in robom vrečke mora ostati 5 cm praznega prostora.
 • Namestite vrečko med tesnila, do označevalnika za vrečko. Status Stiki lepilni trak bo držal vrečko na mestu in preprečil gubanje.
 • Ročka za zaklepanje naj bo v odklenjenem položaju (UNLOCK).
 • Zaprite pokrov aparata in zadržite nekaj sekund. Aparat bo samodejno začel s procesom vakuumiranja in varjenja.
 • Po končanem postopku se pokrov samodejno dvigne.
 • Živila so zdaj zavakuumirana. Vrečko odstranite z lepilnega traku.
Ročno vakuumiranje vlažnih in občutljivih živil
 • Pred pričetkom vakuumiranja pritisnite gumb MANUAL.
 • Vrečko z živilom namestite do označevalnika za vrečko. Lepilni trak Status Stiki jo bo obdržal v pravilnem položaju za vakuumiranje.
 • Zaprite pokrov aparata, pritisnite na sredini pokrova in premaknite ročko za zaklepanje v položaj LOCK.
 • Vrečko zavakuumirate s pritiskanjem gumba PULSE VAC. Aparat izsesava zrak, dokler držite gumb pritisnjen, ko ga spustite, se proces prekine. Ko ocenite, da je izsesanega dovolj zraka ali vidite, da se tekočina približuje aparatu, prekinite proces vakuumiranja – spustite gumb PULSE VAC.
 • Pritisnite gumb SEAL za pričetek varjenja. Sveti lučka SEAL.
 • Ko lučka SEAL ugasne, je varjenje končano. Pokrov odklenite s premikom ročke v položaj UNLOCK.
 • Odstranite zavakuumirano vrečko.
Vakuumski aparat Provac 360 prikaz vakuumiranja rib v vakuumski vrečki.
Funkcija Pulse Vac zagotavlja, da se črpanje zraka ustavi v trenutku, ko pritisnete na gumb.

 

 

 

 

 

 

Vakuumiranje vakuumskih posod in pokrovov

Z aparatom dobite tudi nastavek za vakuumiranje Statusovih vakuumskih posod, vrča, pokrovov in zamaškov.

 • Ožji konec nastavka za vakuumiranje posod priključite na odprtino na skrajnem levem robu vakuumskega kanala.
 • Širši konec nastavka namestite na ležišče okrog ventila na sredini pokrova posode in pridržite.
 • Pritisnite gumb CONTAINER.
 • Ko je dosežen prednastavljen podtlak, se proces vakuumiranja samodejno ustavi.

1

Najbogatejši začetni set

Ob nakupu prejmete tudi priključek za vakuumiranje posod.

2

Vakuumske vrečke

Začetni set vključuje 5 vakuumskih vrečk dimenzije 200 x 280 in 5 vrečk dimenzije 120 x 550 mm.

3

Folija v roli

Set vključuje dve foliji v roli dimenzij 280 x 3000 mm in 350 x 3000 mm.

4

Obojestranski lepilni trak Status Stiki

Ob nakupu Provaca prejmete samolepilni trak za pritrjevanje vrečk med vakuumiranjem.

5

Nož za folijo

Za enostavnejše rezanje folije na želeno dolžino.

Mnenja strank

 1. Slavko K.

  Nekaj prekajenih plečk,(ki so mi ostale neprodane od velike noči, ker šunke so vse šle), sem ornk zavakuumiral v ta široke role…bo dolg zdržal.

Napišite svoje mnenje.

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.

Napišite Oceno.

Dodatne informacije

Vrsta črpalke

Črpalni volumen

Podtlak

-900 mbar

Dolžina vakuumskega kanala

360 mm

Dolžina

510 mm

Širina

288 mm

Višina

137 mm

Motor

230 V AC (izmenični elektromotor)

Barva

srebrno-siva

Kanal za nož

ne

Prostor za folijo v roli

ne

Integriran nož

ne