Bodite prvi in ocenite ta izdelek!

Full tritan vakuumska posoda, 0,5 litra

Full tritan vakuumska posoda z volumnom 0,5 l je primerna za shranjevanje manjših živil v hladilniku in shrambi ali za prigrizke na poti. Ne uporabljajte več embalaže za enkratno uporabo in poskrbite za okolje.

12.00

-
+
iNajnižja cena zadnjih 30 dni: 12 €
Brezplačna poštnina za naročila nad 59.00
  • Dostava izdelkov najkasneje v 7 delovnih dneh.
  • Možnost vračila neuporabljenega izdelka v 14 dneh.
Shranjevanje v zmrzovalniku
Material brez BPA
Uporaba v mikrovalovni pečici (do 2 min brez pokrova)
Pranje v pomivalnem stroju
Maksimalno izkoriščen prostor
Visokokakovostni materiali
Ne absorbira arom in barv
Vsakodnevno shranjevanje hrane

Garancija

2-5 let garancije na izdelke.

Prihranek

Prihranite 300 € letno.

Svežina

Živila ostanejo sveža 4x dlje.

Poreklo

90 % izdelkov narejenih v Sloveniji.

Prodaja

Prodaja v 40 državah sveta.

Opis

Iščete kvalitetne posode za shranjevanje hrane? Odporne, da bodo v uporabi dolga leta? Prava izbira je Statusova full tritan vakuumska posoda z indikatorjem vakuuma. Spodaj preberite več informacij o njihovih prednostih.

Full tritan vakuumska posoda z indikatorjem za lažji pregled hrane v shrambi

Full tritan vakuumske posode so v celoti narejene iz vrhunske plastike tritan, ki je popolnoma prozorna in nezlomljiva. Shranjeno hrano v hladilniku ali shrambi boste našli hitro, tudi če posode zložite eno na drugo.

prozorne posode za hrano
Posode zložite eno na drugo in maksimalno izkoristite prostor. Transparentnost materiala omogoča, da hitro najdete iskano živilo.

Indikator za vakuum in datum

Novost na posodi je tudi zeleni indikator za vakuum, ki pokaže, kdaj je v posodi vzpostavljen zadosten podtlak. Tudi če vakuumirate z ročno vakuumsko črpalko, boste vedeli, kdaj prenehati.

Okrogli timer na pokrovu pa uporabite za označevanje roka trajanja hrane ali datuma, kdaj ste hrano shranili. Ta indikator je zelo uporaben tudi za to, da ostali družinski člani vedo, do kdaj je katera hrana v hladilniku uporabna.

Full tritan vakuumska posoda z indikatorjem – katero črpalko uporabiti?

Za vakuumsko zapiranje lahko uporabite katero koli Statusovo vakuumsko črpalko. Če uporabljate ročno črpalko, potem opazujte zeleni indikator, da določite koliko potegov s črpalko je potrebnih. Ko pa uporabljate električno črpalko BVP 130 ali EVP 300, se črpalka samodejno ustavi, ko je dosežen prednastavljen podtlak. Prav tako lahko uporabite Statusov vakuumski aparat s priloženim priključkom za vakuumiranje posod.

vakuumska posoda in črpalke Status
Vsi Statusovi izdelki so med seboj kompatibilni. Full Tritan vakuumske posode lahko zavakuumirate z ročno ali električno črpalko. Ali pa kar z vakuumskim aparatom s funkcijo “container”.

Prednosti vakuuma za vaše gospodinjstvo

Vakuum je najboljša izbira za shranjevanje hrane, saj na popolnoma naraven način podaljša obstojnost hrane. Vse kar storite je, da odstranite zrak (kisik) iz posode – brez dodajanja aditivov ali konzervansov. S tem, ko odstranite kisik, uničite idealne pogoje za razvoj mikroorganizmov, zato sta svežina in obstojnost hrane podaljšani. Manj pokvarjene hrane pomeni prihranek denarja! Raziskava Evropske komisije je pokazala, da povprečno slovensko gospodinjstvo zavrže letno okrog 72 kg hrane na člana gospodinjstva. To znaša čez 300 €, ki bi jih lahko uporabili za kaj bolj zabavnega.

Kaj je tritan?

Tritan je visokokakovostna plastika, ki se od drugih plastičnih materialov loči po popolni transparentnosti in izredni vzdržljivosti. Naš dobavitelj je svetovno priznano podjetje Eastman iz ZDA. Full tritan vakuumske posode so odlična izbira za vaše gospodinjstvo, ker bodo v uporabi nekaj let, tudi več generacij. So odlično nadomestilo za manj kakovostne škatle za malico, ki absorbirajo arome in barve iz shranjenih živil. Uporabite kvalitetne posode za hrano, namesto okolju neprijazne embalaže za enkratno uporabo.

Najmanjša tritan posoda z volumnom 0,5 litra

Uporabite 0,5-litrsko posodo za:

  • jagodičevje, grozdje in ostalo drobno sadje,
  • žitarice in jogurt za malico v službi,
  • posladek,
  • ostanke bogatih solat,
  • omake.

Tritan vakuumske posode lahko uporabite v zamrzovalniku in mikrovalovni pečici (do 2 minuti brez pokrova).

Vzdrževanje

Vakuumske posode lahko operete ročno ali v pomivalnem stroju.

Materiali

Za vakuumske posode iz tritana smo uporabili najboljše materiale: kakovosten tritan za posode in pokrove ter silikon za tesnila in ventile. Vsi uporabljeni materiali so brez BPA.

  • Izbrano hrano položite v posodo, maksimalno 2,5 cm do zgornjega roba.
  • Zaprite s pokrovom in zavakuumirajte z električno ali ročno črpalko. Zeleni indikator bo pokazal, kdaj je izčrpanega dovolj zraka.
  • Odprite tako, da s prstom pomaknete sivi ventil na pokrovu v stran.

Na koledarju na pokrovu označite rok trajanja ali dan shranjevanja hrane.

Mnenja strank

Zaenkrat še ni mnenj.

Napišite svoje mnenje.

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.

Napišite Oceno.

Dodatne informacije

Dimenzije165 × 90 × 85 mm
Material

Eastman Tritan pokrovi in posode

Morda vam bo prav tako všeč…

Uporabniki, ki so si ogledali ta izdelek, so si ogledali tudi