EasyTiler spojka 3 mm, 200 kom

EasyTiler spojka za fuge širine 3 mm ima vse lastnosti običajnih EasyTiler spojk in se uporablja s klasičnimi klini za ravno polaganje ploščic. Širše spojke so primerne za ploščice debeline od 3 do 12 mm. S sistemom EasyTiler bodo ploščice položene z manj truda in v krajšem času.

12.90

-
+
iNajnižja cena zadnjih 30 dni: 12.90 €
Brezplačna poštnina za naročila nad 59.00
 • Dostava izdelkov najkasneje v 7 delovnih dneh.
 • Možnost vračila neuporabljenega izdelka v 14 dneh.
Naredi sam
Zaščitena oblika izdelka

Garancija

2-5 let garancije na izdelke.

Prihranek

Prihranite 300 € letno.

Svežina

Živila ostanejo sveža 4x dlje.

Poreklo

90 % izdelkov narejenih v Sloveniji.

Prodaja

Prodaja v 40 državah sveta.

Opis

Končno je napočil pravi čas, da kar sami položite ploščice v kleti. Zakaj bi plačevali mojstru keramičarju, če lahko s Statusovim sistemom za niveliranje ploščic kar sami dosežete profesionalne rezultate?!

EasyTiler je nov, revolucionaren sistem za niveliranje keramike vseh dimenzij

Sistem za niveliranje keramike EasyTiler deluje tako, da ploščice že med polaganjem poravna po višini in jih drži na mestu čez noč, dokler se lepilo ne posuši. Rezultat so ploščice, poravnane po višini, ob katere se ne boste več spotikali. V največjo pomoč je EasyTiler sistem pri polaganju ploščic velikih dimenzij, ki jih drugače težko poravnati po višini.

Poglejte, kako profesionalni polagalci ploščic Kerakristi uporabljajo sistem EasyTiler za polaganje ploščic izredno velikih (1 m x 3 m) dimenzij.

sistem za niveliranje keramike: prikaz ročnega zategovanja Easytiler klina in spojke
S sistemom za niveliranje EasyTiler medsebojno poravnate sosednji ploščici in poskrbite, da ne prihaja do zamikov, ob katere bi se spotikali.

Zakaj uporabiti sistem za niveliranje keramike?

 • Profesionalne rezultate boste dosegli, tudi če ste popoln začetnik.
 • Uporabite ga na vseh vrstah ploščic – keramiki, marmorju in kamnu, debeline od 3 do 12 mm.
 • Edinstvena oblika spojke omogoča, da med seboj poravnate tudi različno debele ploščice.
 • Odstranjevanje spojk in klinov je preprosto – s čevljem ali plastičnim kladivom udarite prečno na pritrjen klin.
 • Neomejena uporaba glede na površino – EasyTiler sistem lahko uporabite za polaganje talnih ali stenskih ploščic, v hiši ali zunaj.

3-milimetrska spojka za širše fuge

Modro, 3-milimetrsko spojko izberite, ko želite narediti širše fuge (običajne so široke 1,5 mm). Uporaba širših spojk se ne razlikuje od uporabe osnovnega sistema klinov in spojk. Uporabite jo lahko na vseh keramičnih ploščicah, kamnu ali marmorju debeline do 12 mm. Spojko zagozdite pod ploščico in zategnite s klinom. Počakajte, da se lepilo posuši in jih odstranite. Spojke so namenjene enkratni uporabi in ji po potrebi dokupite, medtem ko so klini za večkratno uporabo. Iste kline lahko uporabite s katerimi koli EasyTiler spojkami.

Čas je, da se lotite prenove!

Zberite pogum in se končno lotite polaganja keramike, saj boste z EasyTilerjem dosegli vrhunske rezultate tudi če ste popoln začetnik. Naj bo to klet, kuhinja ali predsoba; tla ali stene.

EasyTiler je zelo enostaven sistem za polaganje keramičnih ploščic ne glede na raven usposobljenosti.

 • SPOJKA: zatakne se pod ploščico in je vmesni člen dveh keramičnih ploščic. Uporabite jo le enkrat in po odstranjevanju njen spodnji del ostane pod ploščicami.
skica namestitve spojke pod ploščico
Spojka določi tudi širino fuge.

 

 

 

 

 

 

 • KLIN: omogoča, da sosednji ploščici ostaneta povsem poravnani, dokler se lepilo oz. malta ne posuši. Kline uporabite večkrat.
easytiler klin nameščanje na spojko
S klinom poravnate ploščici med seboj.

 

Mnenja strank

 1. Zlatko Ž. (prodajalec v Mavi Maribor)

  Sem testiral zadevo sedaj tudi sam na malo večji površini in je bilo super za delat s tem sistemom. Sedaj me še čakajo stopnice v klet, potem pa cela klet in zagotovo bom delal s tem. Tudi za prodajo je sedaj lažje ko vem kako to gre.

Napišite svoje mnenje.

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.

Napišite Oceno.

Morda vam bo prav tako všeč…

Uporabniki, ki so si ogledali ta izdelek, so si ogledali tudi