Blog

Recepti za hitra in enostavna kosila

Pripravite lahka in okusna kosila v manj kot eni uri. Izberite sveža živila z vrta.
Pripravite lahka in okusna kosila v manj kot eni uri. Izberite sveža živila z vrta.

Z recepti za hitra kosila boste kljub pomanjkanju časa jedli zdravo in okusno. Ni potrebe po dostavi obrokov, ko ste v stiski s časom. Porabite živila, ki jih imate v hladilniku in iz njih skuhajte okusne juhe ali polpete. Veliko sestavin lahko prilagajate po svoje in se s tem izognete nepotrebnim nakupom ali kvarjenju živil, saj boste vse porabili še pravi čas.

Za še boljšo obstojnost hrane shranjujte živila v vakuumskih posodah – Urška iz 220 stopinj poševno je uporabila Full Tritan vakuumske posode, ki zagotavljajo največjo zaščito, saj z indikatorjem vakuuma takoj vidite, ali je v posodi dovolj podtlaka. Materiali so visoke kakovosti in varni za uporabo s hrano (brez BPA in ftalatov), poleg tega pa so posode narejene v Sloveniji. Privoščite si najboljše shranjevanje, ki je popolnoma naravno, in podaljšajte kakovost skrbno vzgojene hrane.

 

Z vpisom maila v spodnji obrazec lahko prejmete knjižico receptov. Zavihtite kuhalnico in skuhajte hitra in enostavna kosila. Dober tek!

Hitra in enostavna kosila

Ideje z recepti za hitra in enostavna kosila za vse, ki ste na tesnem s časom. Knjižica je nastala v sodelovanju z 220 stopinj poševno in Štefkine dobrote.

Name*
GDPR*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Delite objavo