Bodite prvi in ocenite ta izdelek!

Vakuumski aparat Home 280

Vakuumski aparat Home 280 je zanesljiva izbira za vsakodnevno shranjevanje živil v gospodinjstvu. S senzorjem za tekočino in pregrevanje omogoča varno vakuumiranje vseh vrst živil. Namenjen je srednjim do velikim gospodinjstvom, ki želijo shraniti tedenski nakup živil ter shraniti zelenjavo in meso za zamrzovanje.

175.00

-
+
iNajnižja cena zadnjih 30 dni: 
Brezplačna poštnina za naročila nad 59.00
  • Dostava izdelkov najkasneje v 7 delovnih dneh.
  • Možnost vračila neuporabljenega izdelka v 14 dneh.
Material brez BPA
Tiho delovanje
Senzor tekočine
Enostavna uporaba
Dolgoročno shranjevanje hrane
Podtlak -750 mbar

Garancija

2-5 let garancije na izdelke.

Prihranek

Prihranite 300 € letno.

Svežina

Živila ostanejo sveža 4x dlje.

Poreklo

90 % izdelkov narejenih v Sloveniji.

Prodaja

Prodaja v 40 državah sveta.

Opis

Vakuumski aparat Status Home 280 je najnovejši aparat za vakuumiranje in varjenje pod blagovno znamko Status – izvirni pripomočki. Razvili smo ga za varno in zanesljivo shranjevanje živil v gospodinjstvih.

Zakaj izbrati Status Home 280 aparat za vakuumiranje?

Home 280 je idealen za shranjevanje tedensko nakupljenih živil ali dnevno pakiranje manjših količin hrane. Npr. kupite večje količine mesa v akciji ali pri kmetu in ga vakuumirate po porcijah. Sveže meso lahko hranite v zamrzovalniku do 18 mesecev. Za vas to pomeni, da boste imeli vedno pri roki zalogo sestavin za kosilo.

Vakuumirka Home 280 ima tri funkcije shranjevanja za različna živila:

  • avtomatsko vakuumiranje brez zaklepanja pokrova. Primerno za suha in čvrsta živila (suhomesni izdelki, oreščki, trdi sir). Aparat zavakumira in zavari vrečko, ko doseže prednastavljen podtlak -750 mbar.
  • ročno vakuumiranje za vlažna in občutljiva živila, kot so sveže meso, sadje in zelenjava. S start in stop tipko ustavite črpalko preden tekočina doseže trak za varjenje oz. preden se živila deformirajo.
  • vakuumiranje posod in drugih Statusovih vakuumskih pripomočkov npr. vakuumskega vrča, univerzalnih vakuumskih pokrovov. Odlična rešitev za shranjevanje juh in omak.
nova vakumirka Status Home 280
Home 280 – vakuumiranje posode. Ob nakupu prejmete cevko za vakuumiranje posod.

Home 280 je nadgrajena različica najbolj prodajanega aparata

Home 280 je s senzorjem za tekočino in senzorjem za pregrevanje nadgrajena različica prodajne uspešnice Status HomeVac 500. Posodica za tekočino s senzorjem nudi dodatno varnost pri vakuumiranju vlažnih živil.

Senzor za pregrevanje ustavi aparat, ko se ta začne pregrevati. Po 45-minutnem ohlajanju lahko nadaljujete z delom. Pri tem upoštevajte navodila za uporabo in med vsakim ciklom delovanja naredite 120-sekundni premor. To je ravno dovolj časa, da vstavite živilo v vrečko ali odrežete nove vrečke iz folije.

Video navodila po korakih najdete tukaj.

Shranjujte v vakuumu za dvojni prihranek

Vakuumsko shranjevanje podaljša obstojnost hrane za štirikrat. Z zmanjševanjem odpadne hrane boste v svojem gospodinjstvu prihranili več kot 300 € letno na osebo.

Vakuumiranje je popolnoma naraven način shranjevanja, saj ne vpliva na okus ali teksturo shranjenih živil. Več o tem preberite v članku.

Vrhunska kakovost Statusovih pripomočkov jamči dolgoletno uporabo

Ko izbiramo materiale za svoje izdelke, sta naši osnovni vodili kakovost in ustreznost za uporabo s hrano. Statusovi izdelki so narejeni za več generacij. Z investiranjem v kakovostne izdelke zmanjšujete količine zavržene hrane in hkrati tudi odpadne plastike.  

Za najboljše rezultate priporočamo Statusove vrečke za vakuumiranje

Kakovost vakuumskih vrečk je eden najpomembnejših faktorjev v postopku vakuumiranja. Vrečke morajo biti zadosti debele, imeti vsaj 0,2 mm visok rebrasti profil in biti narejene iz pravilne kombinacije materialov. Če so vrečke pretanke, se stopijo in zlepijo še preden aparat izčrpa zrak iz vrečke. Uporabniki so v tem primeru prepričani, da je nekaj narobe z aparatom. V resnici pa so krive vrečke slabe kakovosti. Za najboljše rezultate vakuumiranja priporočamo Statusove vrečke in folije v roli. Na voljo so različne dimenzije in pakiranja > https://www.status.si/kategorija-izdelka/shranjevanje-v-vakuumu/vakuumsko-shranjevanje-z-elektriko/vrecke-in-folije-v-roli-za-vakuumiranje/.

Oglejte si video, ki ponazarja opisane težave s pretankimi vrečkami.

sestava Statusove vrečke za vakuumiranje
Statusove vrečke so med najkakovostnejšimi na tržišču. Njihova sestava materialov, debelina in rebrast profil zagotavljajo vakuumsko shranjevanje brez težav – tudi ko vakuumirate več kot 50 zaporednih ciklov.

 

Vakuumske posode za vsakodnevno shranjevanje

Za shranjevanje živil za sprotno uporabo priporočamo Statusove vakuumske posode. Na voljo so različnih volumnov in oblik. Zagotovo boste našli primerne zase:

  • za shranjevanje vnaprej pripravljenih sestavin, kot so narezana zelenjava in očiščena zelena solata;
  • za ostanke kosila za dan ali dva pozneje;
  • za malico na poti ali v službi;
  • za zamrzovanje juh in omak.

Priključek za vakuumiranje posod je vključen ob nakupu aparata.

vakuumske posode status
Vakuumske posode uporabite za shranjevanje živil v hladilniku in kuhinjskih omaricah. Odlične so tako za podaljševanje svežine živil kot za pregledno urejanje shrambe.

Garancija

Status Home 280 ima 3-letno garancijo kakovosti.

Začetni set vključuje: 3 vakuumske vrečke velikosti 200 x 280 mm, 3 vakuumske vrečke velikosti 280 x 360 mm, 1 folijo v roli velikosti 200 x 1500 mm, 1 folijo v roli velikosti 280 x 1500 mm, 5 Status Stiki trakov, priključek za vakuumiranje posod in rezilo za vrečke.

Mnenja strank

Zaenkrat še ni mnenj.

Napišite svoje mnenje.

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.

Napišite Oceno.

Dodatne informacije

Dimenzije418 × 200 × 100 mm
Črpalni volumen

Dolžina vakuumskega kanala

280 mm

Integriran nož

ne

Motor

230 V AC (izmenični elektromotor)

Podtlak

-750 mbar

Prostor za folijo v roli

ne

Vrsta črpalke

Dolžina

418 mm

Širina

200 mm

Višina

100 mm

Barva

bela, srebrno-siva

Kanal za nož

ne

Morda vam bo prav tako všeč…

Uporabniki, ki so si ogledali ta izdelek, so si ogledali tudi