Rezalnik čebule

Rezalnik čebule je pripomoček, ki je našel svoje mesto že v več kot 2 milijona domovih. Morate ga preizkusiti! Čebulo narežete na enakomerne koščke v le nekaj sekundah, brez neprijetnega vonja rok in nereda v kuhinji.

18.30

-
+
iNajnižja cena zadnjih 30 dni: 
Brezplačna poštnina za naročila nad 59.00
 • Dostava izdelkov najkasneje v 7 delovnih dneh.
 • Možnost vračila neuporabljenega izdelka v 14 dneh.
Zelo ostra rezila
Visokokakovostni materiali
Prodajna uspešnica
Enostavna uporaba
Za levičarje in desničarje
Nagrada za inovacijo

Garancija

2-5 let garancije na izdelke.

Prihranek

Prihranite 300 € letno.

Svežina

Živila ostanejo sveža 4x dlje.

Poreklo

90 % izdelkov narejenih v Sloveniji.

Prodaja

Prodaja v 40 državah sveta.

Opis

Čas je, da nehate jokati med rezanjem čebule. Če pogosto pripravljate golaž, potem veste, da je za njegovo pripravo največ truda vloženega v samo čiščenje in rezanje čebule. Rešitev je patentirani rezalnik čebule, ki vas odreši dolgočasnega sekljanja čebule in neprijetnega pospravljanja pulta.

Čebula je osnova skoraj vsakega kosila

Pražena čebula je osnova številnim jedem. Verjetno gre za najpogosteje uporabljeno zelenjavo v vsaki kuhinji. Za enakomerno praženje je pomembno, da je narezana na koščke iste veličine. Podobno kot česen ima tudi številne zdravilne lastnosti za široko paleto tegob, zato jo je priporočeno uživati tudi surovo. Z rezalnikom čebule jo boste narezali na tako majhne in enakomerne koščke, da jo boste zlahka vmešali v solate, omake, salse ali potrosili po že pripravljenih jedeh. S takim načinom rezanja ohranite kar največ njenih hranljivih vrednosti.

Patentiran sistem rezanja čebule

Rezalnik čebule je zelo enostaven za uporabo in deluje brez električne napetosti. Rezalnik izkorišča naravno slojevito obliko čebule. Za vas to pomeni, da jo že z enim gibom narežete na enakomerne kockice velikosti 6 x 6 x 6 milimetrov. Ostalo zelenjavo pa lahko glede na njeno naravno obliko narežete na rezine julienne ali na kockice. Za kocke jo je potrebno dvakrat zarezati s čebulnikom.

Narezana bučka in korenček na palčke in kockice.
Živila bodo narezana na enakomerne palčke ali kockice.

Rezalnik čebule v vsaki kuhinji

Rezalnik čebule Status je zelo varen za uporabo, saj med rezanjem ne pridete v stik z rezili. Tudi otroci vam bodo lahko pomagali pri pripravi kosila. Pripomoček je primeren tako za izkušene kuharje, ki jim bo skrajšal pripravo čebule in olajšal čiščenje, kot tudi za sveže kuharske navdušence, ki še niso najbolj vešči enakomernega rezanja.

Polovico očiščene čebule položite na privzdignjen okrogli del. Z eno roko pritisnite na zbiralno posodico, z drugo pa na podolgovat zgornji del rezalnika in odločno pritisnite. Ko zrežete želeno količino čebule, zaprt rezalnik obrnite naokrog in narezani koščki padejo v posodico.

Rezalnik z zbirno posodico za narezane koščke

Narezani koščki padajo v zbirno posodico, zato pult ostane čist. V zbirni posodici lahko narezana živila tudi shranite za nekaj dni. Uporabite univerzalni vakuumski pokrov številka 3 in v hladilniku se bodo živila obdržala nekaj dni, brez da bi se neprijetni vonj širil.

Preprosto čiščenje rezalnika čebule

Čiščenje pripomočka je enostavno, saj se razstavi na posamezne komponente. Zaradi varovanja rezila priporočamo ročno pranje.

Rezalnik, ki živila nareže na palčke julienne ali kocke

Rezalnik za čebulo uporabite tudi za rezanje:

 • bučk, redkvic in paprike;
 • krompirja, korenja in kislih kumaric;
 • jabolk in hrušk;
 • zelene, pora, cvetače in gobic;
 • kumaric, sira in jajc.

Rezalnik je narejen iz kakovostnih materialov za dolgoletno uporabo

Noži rezalnika so iz nerjavečega jekla, tako da so zaščiteni pred korozijo, ohišje pa je iz vzdržljive ABS plastike. Kakovost vseh Statusovih pripomočkov je zagotovljena s 3 letno garancijo.

Dodatna rezila za rezanje na večje kose

Za rezanje krompirja na palčke za pomfri dokupite XL (12 x 12 milimetrov) ali XXL (18 x 18 milimetrov) rezilo. Uporabite ju tudi za hitro pripravo enolončnic in solat.

 • Čebulo očistite in jo prerežite v smeri rasti. Zgornji del rezalnika dvignite in polovico čebule položite na privzdignjen okrogel del.
 • Z eno roko primite transparentno zbiralno posodico, z drugo pa podolgovat zgornji del desno od posodice.
 • S hitrim, odločnim gibom pritisnite zgornji del rezalnika čebule navzdol.
 • Čebula je narezana. Njeni koščki so zbrani v zbirni posodici.
 • Rezalnik obrnite navzdol in z obratom v levo odstranite posodico iz rezalnika.
rezanje polovice čebule s čebulnikom
Gib naj bo odločen in hiter.

Mnenja strank

 1. Tadeja B.

  Imam kar nekaj Statusovih izdelkov, ki jih redno uporabljam, ne predstavljam pa si več kuhanja brez lupilnika, rezalnika za čebulo, rezalnika za česen, . . . .

 2. Marko S.

  super stvar ko kuhas 20 litrov golaza za prijatle in sesekljas cebulo za 10 minut.. in to brez solz

 3. Katica G.

  Moram pa povedati, da je sekalnik za čebulo prava REVOLUCIJA. Imam še dva za podariti, potem bomo pa zopet naročili. ČESTITAM!

Napišite svoje mnenje.

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.

Napišite Oceno.

Dodatne informacije

DimenzijeNi na voljo
Barva

bela, sinje modra, zelena

Morda vam bo prav tako všeč…

Uporabniki, ki so si ogledali ta izdelek, so si ogledali tudi