O Statusu

Smo družinsko podjetje, ki že dobrih 25 let ustvarja inovativne pripomočke za dom. V podjetju načrtujemo in izvajamo celoten življenjski cikel izdelkov – od ideje, načrtovanja, izdelave orodij do tržnega komuniciranja, prodaje in poprodajne podpore.

Ponosni smo na svojo distribucijsko mrežo, ki se je razširila po vsem svetu in na dolgoročna poslovna partnerstva v kar 40 državah sveta – od ZDA prek Evrope pa vse do Avstralije in Nove Zelandije.

Vedno smo na sledi novim izdelkom

Uporabniki imate pomembno vlogo pri razvoju Statusovih izdelkov, saj ti rešujejo vaše vsakodnevne težave. Kako bi olajšali delo v kuhinji? Kako zavrgli manj hrane in prihranili pri nakupih? Naša naloga je, da spremljamo dogajanje na trgu in obiskujemo svetovne sejme ter tako testiramo, če so naše zamisli primerne. Vsak izdelek narišemo in oblikujemo, nato naredimo prototip in ga testiramo. Ko smo z rezultati zadovoljni, nadaljujemo njegov razvoj.

konstruktor pri delu
Razvoj izdelka poteka na sedežu podjetja in vključuje vse faze – od prvih idej prek skic do izdelave prototipov.

Imate tudi vi problem ali idejo rešitve težave? Povejte!

Vabljeni ste, da se oglasite s poslovnim načrtom izdelka, ki naj vključuje načrt financiranja in prodaje za obe sodelujoči strani – veseli bomo vaših predlogov.

  • Tukaj spustite datoteke

    Max. file size: 30 MB.

    • This field is for validation purposes and should be left unchanged.