SOFINANCIRANJE INDIVIDUALNIH NASTOPOV PODJETIJ NA MEDNARODNIH SEJMIH V TUJINI - 2018

V Statusu je pomembna predstavitev podjeta in novosti v tujini na velikih mednarodnih sejmih, zato se vsako leto udeležimo sejma IFA v Berlinu. Tudi letos je bilo tako. Spoznamo nove potencialne kupce in distributerje in se srečamo z že obstoječimi poslovnimi partnerji.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj: www.eu-skladi.si.

 

SOFINANCIRANJE INDIVIDUALNIH NASTOPOV PODJETIJ NA MEDNARODNIH SEJMIH V TUJINI - 2018

V Statusu je pomembna predstavitev podjeta in novosti v tujini na velikih mednarodnih sejmih, zato se vsako leto udeležimo sejma AMBIENTE v Frankfurtu. Tako spoznamo nove poslovne partnerje in kupce ter distributerje za tuji trg, obenem pa se seznanimo tudi z delom ostalih razstavljavcev.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj: www.eu-skladi.si.

 

CERTIFICIRANJE VAKUUMSKEGA APARATA STATUS PROVAC 360

Razvili in proizvedli smo novi vakuumski aparat, prvi iz podjetja STATUS namenjen za profesionalno rabo v gostinstvu in obrtih. Kot vsak električni aparat smo tudi PROVAC360 certificirali in s tem potrdili da je narejen po vseh varnostnih in kakovostnih standardih zahtevanih v Evropski uniji.

Naložbo certificiranja je sofinancirala Republika Slovenija s sredstvi državnega proračuna za kohezijsko politiko.

 

Nastop na sejmu IFA - CONSUMER ELECTRONICS UNLIMITED, Berlin 01-6.09.2017

Podjetje Status d.o.o Metlika je, kot že mnoga leta poprej, nastopilo na sejmu IFA Berlin kjer smo predstavili nove izdelke, se sestali z obstoječimi partnerji in iskali nove potencialne kupce iz celega sveta. Cilji predstavitve na sejmu so bili doseženi.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si).

 

Tržna raziskava priložnosti lansiranja izdelkov EasyTiler v Avstriji

Podjetje Status d.o.o. Metlika je zaznalo priložnost vstopa na avstrijski trg z izdelki EasyTiler (sistem za ravno polaganje ploščic), zato smo se odločili za izdelavo tržne raziskave. Cilj raziskave je ugotoviti, kakšen je potencial izdelka in prodaje, kateri so pravi prodajni kanali in identificirati kupce.

Končni rezultat bo nabor potencialnih kupcev in načrt, kako uspešno vstopiti na avstrijski trg.

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Kohezijskega sklada.