O Statusu

Smo družinsko podjetje, ki že dobrih 25 let ustvarja inovativne pripomočke za dom. V podjetju načrtujemo in izvajamo celoten življenjski cikel izdelkov – od ideje, načrtovanja, izdelave orodij do tržnega komuniciranja, prodaje in poprodajne podpore.

Ponosni smo na svojo distribucijsko mrežo, ki se je razširila po vsem svetu in na dolgoročna poslovna partnerstva v kar 40 državah sveta – od ZDA prek Evrope pa vse do Avstralije in Nove Zelandije.

Status na sejmu IFA 2018

Status d. o. o. Metlika se vsako leto udeleži mednarodnih sejmov v Nemčiji, ki pripomorejo k boljšim in novim poslovnim priložnostim v tujini.

Med 31. avgustom in 5. septembrom 2018 je v Berlinu potekal mednarodni sejem inovacij IFA 2018, kjer se je predstavilo tudi podjetje Status s svojimi obstoječimi izdelki in novostmi.

Več o Statusu kot razstavljavcu lahko preberete tukaj.

Ekipa iz Berlina nam je poslala pozdrave s Facebook objavo. Najdete jo tukaj.

Sejem je sofinanciran z javnim razpisom SOFINANCIRANJE INDIVIDUALNIH NASTOPOV PODJETIJ NA MEDNARODNIH SEJMIH V TUJINI – 2018.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj: www.eu-skladi.si.

Nazaj na vse novice