Priprava in shranjevanje

Iščete rezalnik zelenjave, sous vide kuhalnik in druge pripomočke za enostavnejšo pripravo jedi? Izberite med inovativnimi in kakovostnimi izdelki, ki olajšajo kuhanje in shranjevanje hrane, ne glede na to, ali ste izkušen kuhar ali gurmanski navdušenec. Statusovi pripomočki so prodani v več milijonov kosov po svetu in nagrajeni z nagradami za inovativnost. Odlikujejo jih kakovostni materiali, ki zagotavljajo dolgoletno življenjsko dobo izdelkov. Slovensko kakovost zagotavljamo tudi s triletno garancijo na vse pripomočke. Poiščite tudi enostavne rešitve za vsakdanje shranjevanje hrane. Za urejen hladilnik in police brez drobtinic. Hitro, učinkovito ter primerno za doma ali na poti. V plastični posodi ali vrečki – neprepustno in zagotovljeno sveže dlje časa!

Preberite več
Enostavna priprava jedi z rezalniki zelenjave

Kuhinjske pripomočke Status lahko zahvaljujoč njihovi kompaktnosti in enostavni uporabi koristite tudi v počitniški hiši in na pikniku. Rezalnik čebule in rezalnik rezinar bosta poskrbela za hitro pripravljene solate in priloge, rezalnik česna pa za okusno začinjeno meso.

Počasni kuhalnik Sous Vide

Poigrajte se s pripravo hrane in stopite izven meja klasične nedeljske pečenke. Preizkusite Sous Vide kuhanje in postanite kuharski mojster kar v svoji kuhinji. Začimbe, sokovi in arome ostanejo v vrečki, zato bo meso še bolj sočno, gostje pa bodo prepričani, da je prišlo izpod rok vrhunskega šefa kuhinje.

Mlinček začimb in Formula 1?

Pri mlinčku za sol in poper smo se zgledovali po batih Formule 1. Trdno keramično jedro po patentu podjetja Crushgrind je dovolj močno za mletje vseh vrst začimb.

Plastične posode in zapirala za kratkotrajno shranjevanje

Priprava in shranjevanje hrane gresta z roko v roki, zato poleg pripomočkov za rezanje, sekljanje in mletje nudimo tudi zapirala in vrečke za vsakodnevno shranjevanje živil. Za ohranjanje svežine in lažjo organizacijo v kuhinji pa tudi za zaščito pred molji in mokarji.

Nepogrešljivi lupilnik krompirja

Majhen in enostaven pripomoček, na katerega prisegajo tudi priznane blogerke Urška iz 220°poševno in Nastasja iz Chiarin tanjurić. Nepremagljivo nazobčano rezilo, ki olupi vse od paradižnika do ananasa.

Skrijte opis

Pomoč in koristne povezave

Koristne povezave
Brezplačna številka080 18 38
Spletna pomočinfo@status.si