Gastro

Ne glede na to, ali ste gostinec ali prodajate svoje živilske proizvode, vaš profit temelji na tem, kako dobro izkoristite surovine in poskrbite za ostanke ter kako kakovostno zapakirate končni izdelek. Za ohranjanje svežine in obstojnosti živil, brez da bi kakorkoli vplivali na njihov videz ali okus, priporočamo vakuumsko shranjevanje. Vakuumiranje podaljša svežino do štirikrat, zato boste zavrgli manj živil, končni izdelki, kot so sir, suhomesni proizvodi, potice, zelišča ipd. pa bodo primerno shranjeni za prodajo in transport. V kategoriji profesionalnih gastro izdelkov najdete profesionalne vakuumske posode, ki zagotavljajo vse prednosti vakuuma v velikih volumnih, primernih tako za gostilne in picerije kot za profesionalne kuhinje. Tukaj so še vakuumski zamaški za steklenice, ki preprečujejo oksidacijo vina in zagotavljajo kakovost rujne kapljice tudi nekaj tednov po odprtju. Profesionalni vakuumski aparat Provac 360 uporabite za hitro in zanesljivo pakiranje večjega števila živil. Profesionalne vakuumske vrečke so dovolj široke tudi za cel hlebec kruha ali večje kose mesa.

Preberite več
Provac 360: profesionalni vakuumski aparat za proizvajalce živilskih izdelkov

Stroj za vakuumiranje Provac 360 z daljšim vakuumskim kanalom (36 cm) zadostuje potrebam gostinskih in živilskih ponudnikov. Jakost, hitrost in patentirane novosti v kombinaciji s Statusovimi profesionalnimi vrečkami za vakuumiranje zagotavljajo kakovostno shranjena živila, ki ustrezajo strogim higienskim predpisom.

Vakuumsko shranjevanje v vrečah za vakuumiranje

Vakuumske vrečke so idealna embalaža za transport in prodajo kot tudi za zamrzovanje in Sous Vide kuhanje. Profesionalna debelina (100 in 130 µm) in živilsko neoporečni materiali zagotavljajo neprepustnost kisika in s tem ohranjanje kakovosti živil kljub dolgotrajnemu shranjevanju.

Shranjujte surovine v gastro vakuumskih posodah in preprečite širjenje vonjav po hladilnici

Shranjevanje v prozornih plastičnih posodah vam omogoča lažje iskanje sestavin in tudi hiter pregled zalog. Ne glede na volumen posode jih lahko shranite eno na drugo, kar vam omogoča optimalen izkoristek prostora v kuhinji.

Gastro električna vakuumska črpalka za hitro vakuumiranje velikih volumnov

Profesionalne vakuumske posode z volumni vse do 10 l boste hitro in učinkovito vakuumsko zaprli z električno ročno črpalko. Deluje brez žic, zato je nadvse priročna v kaotičnih profesionalnih kuhinjah.

Gastro vakuumski zamaški za vino

Vakuumsko lahko shranite tudi na pol popite steklenice vina ali soka ter tudi olje. Vakuumski zamaški ohranjajo vonj, okus in barvo shranjenega napitka. Gostom boste vedno ponudili samo najkakovostnejše vino, kljub temu, da je bila buteljka odprta že dan prej.

Skrijte opis

Pomoč in koristne povezave

Koristne povezave
Brezplačna številka080 18 38
Spletna pomočinfo@status.si