Dom

Iščete praktične rešitve za ureditev doma? Se tudi pri vas nabirajo jakne na kavču in vam vedno primanjkuje obešalnikov za krpe in brisače? Vsako noč pa vas na poti do stranišča v nogo zbode nekaj ostrega, saj otroci ne pospravljajo igrač za sabo. Izberite vsestranske obešalnike, s katerimi boste lažje organizirali svoje stvari in poskrbeli za red v stanovanju. Rešitev imamo tudi za vedno prepoln koš za recikliranje. Odpadne plastenke lahko zmanjšate za 80 % in si prihranite vsakodnevni sprehod do smetnjakov. Je napočil čas za prenovo hiše ali vikenda? Ne pozabite na sistem za niveliranje keramičnih ploščic, ki domačega mojstra prelevi v profesionalca. Nikakor pa ne preskočite sprostitve in rekreacije. Ko vam udari na otročje, si sposodite trikolesni skiro od mladine. Služi majhnim in velikim – za zabavo ali skrajšano pot v šolo in službo. V bogatem naboru izdelkov za dom ponosno stoji tudi izdelek, nagrajen s srebrnim priznanjem za inovacijo – aktivna podloga za miško. Delo z računalnikom bo postalo zabavno, hkrati pa boste poskrbeli za mišice karpalnega tunela.

Preberite več
Obešalniki za vrata – rešitev za mala stanovanja

Obešalniki za vrata sodijo v vsak prostor. Brez vrtanja, merjenja in niveliranja jih namestite na vrata in nanje obesite jakne cele družine. V kopalnici rešite zagato z brisačami in krpami za čiščenje.

Praktične in vsestranske vakuumske kljukice

Tudi vas stisne pri srcu, ko je treba vrtati v zid? Raje izberite vakuumske obešalnike, ki jih namestite brez vrtanja in jih lahko premeščate iz prostora v prostor ali iz višine na višino. Zagotovo imate tudi vi kakšno mesto, kjer vedno pogrešate dodatno kljukico za kaj obesiti.

Rešitev za razmetano stanovanje – zložljivi zaboj

Vsak dom mora imeti vsaj dva ali tri zložljive plastične zaboje. Uporabite jih lahko za shranjevanje sadja v shrambi, za igrače v otroški sobi, za drobnarije, ki ropotajo po prtljažniku med vožnjo in tudi kot košaro za perilo.

Rešitev za kopičenje odpadne embalaže – Stiskalnica Green Press

Recikliranje sodi v vsak dom in prav je, da poleg tega, da poskrbimo za čim manjšo količino odpadkov, tudi tistih nekaj plastenk in pločevink stisnemo na čim manjši volumen. Ne samo, da boste s stiskalnico plastenk zmanjšali volumen odpadne plastike, ampak si boste prihranili marsikatero pot do smetnjaka za recikliranje.

Easytiler sistem za ravno polaganje keramike

Mojstri, ki jih čakamo dlje, kot smo se dogovorili in računi, ki so višji kot napovedano, prenovo spremenijo v muko namesto v veselje. Zakaj pa se ne bi polaganja ploščic lotili kar sami. Potrebujete le sistem za niveliranje keramike, ki bo pol dela opravil namesto vas.

Skiro Streetboard za male in velike

Otroški skiro Streetboard je igrača, ki hkrati poskrbi tudi za razvoj koordinacije. Dovolj vzdržljiv je celo za odrasle, ki premorejo še nekaj otroške igrivosti.

Najboljša podloga za miško

Pri tipkanju in delu z miško vaše roke niso v naravnem položaju in ker dlani in prste ves čas stiskate na enak način, se začnejo pojavljati bolečine. Ideja za aktivno računalniško podlogo je tako inovativna, da si je prislužila priznanje za inovacijo pri Gospodarski zbornici Dolenjske in Bele krajine.

Skrijte opis