Bodite prvi in ocenite ta izdelek!

Vrečke za vakuumiranje XL, 350 x 400 mm, 100 kom (samo za Provac)

Vrečke za vakuumiranje XL v pakiranju po 100 kosov so namenjene za domačo in profesionalno uporabo. Dovolj velike so za vakuumsko shranjevanje večjih kosov mesa, zelenjave in sira. Kompatibilne so z vakuumirkami, ki imajo varilni trak dolg vsaj 35 cm – priporočamo Status Provac 360.

42.90

-
+
Brezplačna poštnina za naročila nad 59.00
  • Dostava izdelkov najkasneje v 7 delovnih dneh.
  • Možnost vračila neuporabljenega izdelka v 14 dneh.
Shranjevanje v zmrzovalniku
Material brez BPA
Pranje v pomivalnem stroju
Visokokakovostni materiali
Ponovno uporabno
Dolgoročno shranjevanje hrane
Gastro
Primerne za Sous Vide kuhanje

Garancija

Do 5 let garancije na izdelek.

Prihranek

Prihranite 300 € letno.

Svežina

Živila ostanejo sveža 4x dlje.

Poreklo

98 % izdelkov narejenih v Sloveniji.

Prodaja

Prodaja v 40 državah sveta.

Opis

Želite zavakuumirati večji kos mesa ali pršuta, pa ne najdete dovolj velikih vakuumskih vrečk? Proizvajate sir in potrebujete kakovostno embalažo za svoj izdelek, da ga primerno zapakirate za transport in prodajo? Velike vreče za vakuumiranje, širine 35 cm in dolžine 40 cm, so primerne za večje kose suhega in svežega mesa, kolut sira ali ribe v kosu.

Vrečke za vakuumiranje širine 350 mm

Vrečke za vakuumiranje XL so namenjene vakuumskemu shranjevanju večjih živil, ki jih želite zaščititi pred oksidacijo. Živila z vakuumiranjem zaščitite pred propadanjem in podaljšate njihovo obstojnost do štirikrat. Z odstranjevanjem kisika iz embalaže onemogočite razvoj mikroorganizmov, zato živila več mesecev (tudi več kot leto dni) ohranijo prvoten okus, aromo in barvo.

XL vreče za vakuumiranje uporabite za večja živila v kosu

Vreče za vakuumiranje XL, velikosti 350 x 400 mm so dovolj velike za shranjevanje:

  • večjih kosov svežega in suhega mesa,
  • kolutov sira,
  • večjih rib,
  • večjih pekovskih izdelkov, kot so hlebec kruha ali potica,
  • velike zelenjave, kot so buče.

Folija za vakuumiranje iz Statusa je nevtralna na vonj in okus, zato shranjena živila ne bodo imela priokusa plastike.

Statusove vreče za vakuumsko shranjevanje so v skladu z najstrožjimi predpisi o shranjevanju hrane

Za kakovostno shranjevanje živil v vakuumu priporočamo uporabo vakuumskih vrečk Status, ki so rezultat večletnih raziskav in razvoja, zato zadovoljujejo najstrožje predpise za shranjevanje hrane. Narejene so iz kakovostnih materialov, katerih kombinacija zagotavlja neprepustnost in kakovostno varjenje na vseh vakuumirkah v ponudbi na trgu.

najboljša vrečka za vakuumiranje
Če želite ohraniti kakovost shranjenih živil, uporabljajte vakuumske vrečke iz Statusa.

V čem se Statusove vrečke za vakuumiranje razlikujejo od konkurenčnih?

Statusova folija za vakuumiranje je dvoplastna, s čimer zagotavlja neprepustnost pred zunanjimi vplivi in varno shranjevanje vseh vrst živil tako za zamrzovanje kot Sous Vide kuhanje.

Neprepustnost Statusovih vrečk zagotavlja najdebelejša zunanja plast poliamida – 30 in 20 µm. To je največja vsebnost poliamida v vrečkah na trgu. Poliamid deluje kot zid za zunanje vplive, kot so kisik in arome drugih živil.

Notranja plast folije pa je narejena iz polietilena, ki spada med najboljše materiale za shranjevanje hrane in zagotavlja neprepustno zapiranje vrečk z varjenjem. Debelina polietilena znaša v rebrastem delu folije 100 µm, v gladkem pa 80 µm. Oba materiala sta brez BPA in varna za uporabo z živili.

Statusova dvoplastna folija debeline 100 in 130 µm je najkakovostnejša in najdebelejša folija za vakuumiranje v ponudbi na trgu in je primerna tako za domačo kot profesionalno uporabo. Pazite le, da ima vaš aparat za vakuumiranje primerno dolg vakuumski kanal in trak za varjenje (vsaj 36 cm). Priporočamo profesionalno vakumirko Provac 360.

Ste mislili, da ima rebrasti profil na XL vakuumskih vrečkah Status le lepotno funkcijo?

Ključnega pomena za kakovostno vakuumsko pakiranje je tudi nekaj milimetrski vzorec na narebreni plasti folije. Ta poskrbi, da je zrak iz vrečke izsesan učinkovito, brez ostankov zračnih žepkov okrog shranjenega živila. Pomembna je tudi višina rebrastega profila. 0,2 mm visok rebrast profil daje Statusovim vrečkam ključno prednost pri več zaporednih ciklih vakuumiranja. Zagotavlja namreč, da so vse vrečke, ne glede na to, za kateri cikel vakuumiranje gre (5. ali 50.), zavakuumirane in zavarjene enakomerno in neprepustno. Pri tanjših konkurenčnih vrečkah se pogosto zgodi, da jih zadovoljivo zavakuumirate v prvih nekaj ciklih, potem je pa trak za varjenje prevroč in se stopijo, zato vakuum popusti. Svetujemo vam, da za kakovostno vakuumsko shranjevanje živil za domačo  uporabo in tudi živilskih izdelkov za prodajo uporabljate Statusove vreče za vakuumiranje in vakuumski aparat Status

Oglejte si video, v katerem smo primerjali Statusove vakuumske vrečke s konkurenčnimi.

Materiali    

Velike vreče za vakuumiranje Status so narejene iz evropskih materialov s certifikati za neoporečno uporabo z živili. Proizvodnja poteka v Sloveniji z neprestanim nadzorom kakovosti. Vrečke so testirane za uporabo v zamrzovalniku in za Sous Vide kuhanje.

Za enostavnejše vakuumiranje uporabite Status Stiki

Če imate težavo z nameščanjem vrečke pri vakuumiranju, priporočamo uporabo obojestranskega samolepilnega traka Status Stiki. Nanj se vrečka prilepi že ob dotiku in je ni treba držati. Preprečuje tudi gubanje vrečke in s tem zagotovi kakovosten var, ki zadrži vakuum.

Mnenja strank

Zaenkrat še ni mnenj.

Napišite svoje mnenje.

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.

Napišite Oceno.

Morda vam bo prav tako všeč…