Bodite prvi in ocenite ta izdelek!

Vrečke za vakuumiranje salam 120 x 550 mm, 100 kom

Vrečke za vakuumiranje salam dimenzije 120 x 550 mm uporabite za shranjevanje suhih salam in klobas. Veliko pakiranje po 100 kosov je namenjeno proizvajalcem salam, ki želite kakovostno shraniti svoj izdelek za prodajo. Ugodno ceno seta izkoristite tudi vsi ostali.

23.30

-
+
iNajnižja cena zadnjih 30 dni: 23.30 €
Brezplačna poštnina za naročila nad 59.00
 • Dostava izdelkov najkasneje v 7 delovnih dneh.
 • Možnost vračila neuporabljenega izdelka v 14 dneh.
Shranjevanje v zmrzovalniku
Material brez BPA
Pranje v pomivalnem stroju
Visokokakovostni materiali
Ponovno uporabno
Dolgoročno shranjevanje hrane
Primerne za Sous Vide kuhanje
Primerne za uporabo na vseh vak. aparatih

Garancija

2-5 let garancije na izdelke.

Prihranek

Prihranite 300 € letno.

Svežina

Živila ostanejo sveža 4x dlje.

Poreklo

90 % izdelkov narejenih v Sloveniji.

Prodaja

Prodaja v 40 državah sveta.

Opis

Vas zanima, kako suhe salame in klobase najbolje pripraviti za transport in prodajo? Če želite svoje proizvode kakovostno shraniti in preprečiti vplive zunanjih dejavnikov v času skladiščenja, jih vakuumirajte v Statusove vakuumske vrečke.

Vrečke za vakuumiranje salam ohranijo vrhunsko kakovost salam in klobas

Vakuumsko shranjevanje zaščiti klobase in salame pred nadaljnjim sušenjem in zorenjem. Statusove vrečke za vakuumiranje so najboljša izbira za shranjevanje skrbno pridelanih živil in živilskih izdelkov, saj so narejene iz materialov, ki zagotavljajo neprepustnost  in dobro zapiranje vrečk z varjenjem.

Vrečke za vakuumiranje salam so narejene iz skrbno izbranih materialov

Vrečke za salame Status so narejene iz dvoplastne folije, ki je sestavljena iz polietilena in poliamida. Polietilen je najboljša izbira za stik s hrano, zato se nahaja na notranji strani folije. Zagotavlja živilsko neoporečnost in kakovostno varjenje vrečk.

Poliamid je material, ki preprečuje vpliv kisika na shranjena živila, saj zagotavlja neprepustnost. 20 µm debela plast poliamida se zato nahaja na zunanji strani vrečk za vakuumiranje. To je najdebelejša plast poliamida na trgu, zato so Statusove vrečke za vakuumiranje najboljša izbira tako za vakuumiranje dobrot za lastno porabo kot tudi za shranjevanje živilskih izdelkov za prodajo.

sestava Statusove vrečke za vakuumiranje
Statusove vrečke so med najkakovostnejšimi na tržišču. Njihova sestava materialov, debelina in rebrast profil zagotavljajo vakuumsko shranjevanje brez težav – tudi ko vakuumirate več kot 50 zaporednih ciklov.

Kakovostni materiali Statusovih vrečk zagotavljajo tudi naslednje prednosti:

 • Vrečke so nevtralne na okus in vonj, zato shranjena živila ne bodo imela čudnega priokusa plastike.
 • Vrečke za vakuumiranje lahko pomivate v pomivalnem stroju in uporabite večkrat, vse dokler vam to omogoča dolžina.
 • Vrečke so primerne za Sous Vide kuhanje. Klobasa, kuhana v vrečki v lastnem soku tik pod vreliščem, je še posebej izjemnega okusa.

V čem so Statusove vrečke boljše od konkurenčnih?

Kakovost vreč za vakuumiranje določajo trije faktorji: debelina folije, kombinacija materialov in višina rebrastega profila. Statusove vrečke za vakuumiranje so rezultat večletnih raziskav in razvoja. Narejene so izključno iz materialov evropskega porekla, ki imajo vse potrebne certifikate za shranjevanje hrane. Proizvodnja poteka v Sloveniji.

 • Statusova folija ima 100 µm debelo gladko plast in 120 µm debelo rebrasto plast.
 • Statusove vrečke imajo najdebelejšo 20-µm plast poliamida, ki zagotavlja neprepustnost kisika in ščiti shranjena živila pred oksidacijo. Skupaj z notranjima plastema polietilena (80 in 100 µm) tvorijo vrečke, v katerih so živila popolnoma zaščitena tudi pred ožigom zaradi zamrznitve in aromami drugih, nevakuumiranih živil.
 • Višina rebrastega profila Statusovih vreč za vakuumiranje je 0,2 mm. To je ključen faktor za kakovostno varjenje pri dolgotrajnem vakuumiranju. Statusove vrečke bodo kakovostno zavakuumirane tako v začetnih ciklih kot po 50 vakuumiranjih.

Težave, ki se pojavijo zaradi uporabe neprimernih vrečk za vakuumiranje

Do težave pri dolgotrajnem vakuumiranju najpogosteje ne pride zaradi napake na vakuumirki, ampak zaradi uporabe neprimernih vrečk. V kolikor imate težave pri vakuumskem pakiranju salam in drugih proizvodov, preverite, kakšne vrečke uporabljate:

 • Tanjše vrečke iz neprimernih materialov se med varjenjem preveč stopijo, zato ne držijo vakuuma.
 • Če nimajo primernega rebrastega profila, živila obdaja zrak, zato je večja možnost kvarjenja shranjene hrane.
 • Vrečke z nezadostnim profilom pa boste dobro zavakuumirali v prvih nekaj ciklih, potem pa ne bodo držale vakuuma, saj bo varilni trak že preveč segret in jih bo preluknjal.

Nakup 100-setov se izplača

Z nakupom večjih setov vrečk za salame prihranite in si naredite zalogo, ki vam zagotavlja, da vam vrečk ne zmanjka sredi priprave ozimnice ali shranjevanja salam in klobas s kolin.

Vrečke za vakuumiranje salam so primerne tudi za vakuumiranje drugih živil, ki jih s preprečevanjem oksidacije zaščitite pred propadanjem in izgubo hranljivih vrednosti.

 • podolgovate zelenjave, kot so beluši, stročji fižol in por;
 • narezane zelenjave;
 • oreščkov in
 • začimb.

Obojestranski lepilni trak Status Stiki

Olajšajte si delo z uporabo samolepilnega traku Status Stiki, ki ga namestite v vakuumski aparat in namesto vas drži vrečko med vakuumiranjem.

Mnenja strank

Zaenkrat še ni mnenj.

Napišite svoje mnenje.

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.

Napišite Oceno.

Dodatne informacije

Dimenzije550 × 120 × 45 mm

Morda vam bo prav tako všeč…

Uporabniki, ki so si ogledali ta izdelek, so si ogledali tudi