Bodite prvi in ocenite ta izdelek!

Večje vrečke za vakuumiranje 280 x 360 mm, 100 kom

Večje vrečke za vakuumiranje so namenjene shranjevanju večjih kosov svežega in suhega mesa ter zelenjave in sadja. Z nakupom 100-delnega seta prihranite in si zagotovite zalogo vrečk tako za koline kot za pripravo ozimnice. S Statusovimi vrečkami živila shranite kakovostno in jim podaljšate obstojnost.

30.70

-
+
iNajnižja cena zadnjih 30 dni: 30.70 €
Brezplačna poštnina za naročila nad 59.00
  • Dostava izdelkov najkasneje v 7 delovnih dneh.
  • Možnost vračila neuporabljenega izdelka v 14 dneh.
Shranjevanje v zmrzovalniku
Material brez BPA
Pranje v pomivalnem stroju
Visokokakovostni materiali
Ponovno uporabno
Dolgoročno shranjevanje hrane
Primerne za Sous Vide kuhanje
Primerne za uporabo na vseh vak. aparatih

Garancija

2-5 let garancije na izdelke.

Prihranek

Prihranite 300 € letno.

Svežina

Živila ostanejo sveža 4x dlje.

Poreklo

90 % izdelkov narejenih v Sloveniji.

Prodaja

Prodaja v 40 državah sveta.

Opis

Nakup najkakovostnejših vrečk za vakuumiranje se izplača, saj vam zagotovijo učinkovito vakuumiranje, varno shranjevanje v zamrzovalniku brez nevarnosti preluknjanja in možnost večkratne uporabe. Izberite vakuumske vrečke v 100-setu in prihranite!

Statusove vakumske vrečke so najboljša izbira za domačo in profesionalno uporabo

Proizvodnja folije za vakuumiranje v Statusu poteka pod budnim očesom razvojnega in kontrolnega oddelka. Orodja in procesi se vsakoletno prilagajajo, da zagotovimo vrhunsko kvaliteto proizvodov.

Vakumske vrečke so proizvedene na sedežu podjetja. Materiali so izključno evropskega porekla in imajo vse potrebne certifikate, ki zagotavljajo varno uporabo z živili.

Kriteriji kakovostnih vreč za vakuumiranje

Poleg kombinacije materialov sta za kakovost vakuumskih vrečk zelo pomembna tudi njihova debelina in narebreni profil. Debelina zagotavlja dobro varjenje, narebrenost pa učinkovito črpanje zraka z vakuumirko.

Poliamid za neprepustnost in polietilen za kakovostno varjenje

Večje vrečke za vakuumiranje iz Status so narejene iz poliamida na zunanji plasti in polietilena v notranji. Poliamid skrbi za neprepustnost vrečk in ščiti shranjena živila pred kisikom, ki bi povzročil oksidacijo in kvarjenje. Statusova folija za vakuumiranje vsebuje 20 µm poliamida, s čimer prekaša vse konkurenčne vrečke na trgu. Polietilen pa zagotavlja kakovostno zapiranje vrečk z varjenjem. V narebreni plasti ga je 100 µm, v gladki pa 80 µm. Raziskave so pokazale, da gre za enega od najboljših materialov za shranjevanje živil.

sestava Statusove vrečke za vakuumiranje
Statusove vrečke so med najkakovostnejšimi na tržišču. Njihova sestava materialov, debelina in rebrast profil zagotavljajo vakuumsko shranjevanje brez težav – tudi ko vakuumirate več kot 50 zaporednih ciklov.

Najdebelejše vrečke za vakuumiranje na trgu

Vakumske vrečke z dvema plastema po 120 µm in 100 µm so primerne za uporabo tudi v profesionalne namene, npr. za pakiranje sirov in suhomesnih proizvodov za prodajo, saj so zadosti močne, da preprečijo preluknjanje med skladiščenjem in transportom.

vakuumsko shranjeni oradi v Statusovih vrečkah
Zavakuumirani ribi sta primerno shranjeni za zamrzovanje – zahvaljujoč neprepustnim materialom se vonj po ribah ne bo širil po zamrzovalniku.

Ste se že kdaj vprašali, zakaj so vrečke za vakuumiranje narebrene in ne gladke?

Vakumske vrečke morajo biti narebrene, saj bi se dve gladki plasti folije med vakuumiranjem zlepili in preprečili zadostno izčrpanje zraka. Poseben vzorec omogoča, da je črpanje zraka hitro in učinkovito ter da okrog živila ne ostanejo zračni žepki.

0,2 milimetra za kakovostnejše varjenje

Višina rebrastega profila zagotavlja, da se vrečke kakovostno zavarijo v več zaporednih ciklih vakuumiranja. Statusov profil je visok 0,2 mm, zato so vrečke primerne za uporabo na vseh kakovostnih vakuumskih aparatih in so dobro zavarjene tako v 5. kot 50. ciklu vakuumiranja.

PRIPOROČILO! Če imate težave pri vakuumiranju in vam vakuum v vrečkah popusti, preverite, kakšne vrečke uporabljate, saj težava najverjetneje ni v aparatu.

Statusove vakuumske vrečke so tudi za profesionalno uporabo

Večje vrečke za vakuumiranje dimenzije 280 x 360 mm so namenjene shranjevanju vseh vrst živil v gospodinjstvu in za pakiranje živilskih proizvodov za prodajo.

100-delni set vrečk za vakuumiranje bo v srednje velikem gospodinjstvu zadostoval za:

  • shranjevanje svežega in suhega mesa s kolin;
  • zamrzovanje zelenjave in sadja za ozimnico;
  • za podaljševanje obstojnosti živil (sir, salama) v hladilniku in
  • za shranjevanje vseh drugih živil, ki jim želite podaljšati obstojnost.

Kakovostni materiali omogočajo pranje vrečk v pomivalnem stroju in večkratno uporabo.

V primeru profesionalne uporabe Statusove vrečke zagotavljajo, da je živilo shranjeno neprepustno in da obdrži popoln okus in aromo tudi v primeru daljšega skladiščenja ali transporta.

Vrečke za Sous Vide kuhanje

Večje vrečke za vakuumiranje so nevtralne na vonj in okus ter brez BPA, zato jih uporabite tudi za Sous Vide kuhanje. Urška Fartelj iz bloga 220 stopinj poševno priporoča ta recept za ribeye steak.

Kako preprečiti gubanje vrečke med vakuumiranjem?

Za lažje vakuumiranje z aparatom uporabite samolepilni trak Status Stiki, ki bo držal vrečko na mestu in preprečil gubanje vrečke med vakuumiranjem. Vrečka se že ob dotiku prilepi na samolepilni trak, zato imate med vakuumiranjem prosti roki. Na voljo je v spletni trgovini.

Mnenja strank

Zaenkrat še ni mnenj.

Napišite svoje mnenje.

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.

Napišite Oceno.

Dodatne informacije

Dimenzije380 × 280 × 45 mm

Morda vam bo prav tako všeč…

Uporabniki, ki so si ogledali ta izdelek, so si ogledali tudi