Bodite prvi in ocenite ta izdelek!

Vakuumski aparat Homevac HV500 in vakuumski pripomočki, 14-delni set

Vakuumski aparat HV500 v setu z vakuumskimi pripomočki je odličen za spoznavanje prednosti vakuumskega shranjevanja. V edinstvenem 14-delnem setu dobite vse, kar potrebujete za podaljševanje obstojnosti živil.

149.00

-
+
iNajnižja cena zadnjih 30 dni: 149 €
Brezplačna poštnina za naročila nad 59.00
  • Dostava izdelkov najkasneje v 7 delovnih dneh.
  • Možnost vračila neuporabljenega izdelka v 14 dneh.
Prodajna uspešnica
Enostavna uporaba
Edinstveni set na trgu
Podtlak -750 mbar

Dodatki k izdelku

Garancija

2-5 let garancije na izdelke.

Prihranek

Prihranite 300 € letno.

Svežina

Živila ostanejo sveža 4x dlje.

Poreklo

90 % izdelkov narejenih v Sloveniji.

Prodaja

Prodaja v 40 državah sveta.

Opis

Iščete način, kako prihraniti čas in denar pri nakupovanju hrane? Vam večkrat tedenski obiski trgovin vzamejo preveč časa? Rešitev je v vakuumskem shranjevanju nakupljenih živil – preverite vakuumski aparat Homevac HV500.

Vakuumsko shranjevanje hrane

Hrana, izpostavljena zraku, je podvržena propadanju, saj bakterije za rast in razvoj potrebujejo kisik. Z vakuumskim pakiranjem odstranite kisik in s tem preprečite gnitje, plesen, žaltavost ter tudi izgubo okusa, vitaminov in arome. Brez dodajanja konzervansov ali drugih (škodljivih) dodatkov. Vakuumiranje je najbolj naraven način podaljševanja obstojnosti hrane.

STATUSOV LONEC IDEJ: Preverite, kako Urška iz bloga 220 stopinj poševno shrani domače suhomesnate dobrote, da imajo enak okus tudi čez pol leta in več. Urška je zavakuumirala tudi šparglje, ki bodo tako kljub zamrzovanju pričarali spomladanski okus sredi zime.

Vakuumski aparat Homevac zunaj na mizi
HomeVac vakumirka je najboljša izbira za gospodinjstva, ki se zavedajo, kako dragocena je hrana.

Kako prihraniti pri nakupovanju živil?

Kupite večje količine živil po akcijskih cenah, jih vakuumsko shranite in si tako zagotovite zalogo, ki vam bo prihranila vsakodnevni obisk trgovine. Vakuumski aparat Homevac HV500 in vakuumski pripomočki so vse, kar potrebujete za preprečevanje propadanja hrane v svojem gospodinjstvu. Poskrbeli boste tako za živila v shrambi in hladilniku kot za ostanke jedi ali prigrizkov. Izberite edinstveni set vakuumskih pripomočkov na trgu, ki poleg vakuumirke in folije za vakuumiranje vsebuje tudi vakuumski posodi, univerzalni vakuumski pokrov, ročno vakuumsko črpalko in zapiralo za vrečke.

Kako varno shraniti ostanke kosila?

Neradi shranjujete ostanke kosila, saj vas skrbi, da bi svojim bližnjim ponudili pokvarjeno hrano? Če ostanke zavakuumirate in shranite v hladilniku ali zamrzovalniku, ste lahko brez skrbi. Živila so  v vakuumu zaščitena pred bakterijami, saj te nimajo kisika, ki je potreben za njihov razvoj. Skuhajte večje količine bolonjske ali druge omake in jo shranite v vakuumsko posodo. V hladilniku bo počakala do konca tedna, vi pa boste imeli kosilo za lačne želodčke pripravljeno v pol ure ali manj.

Zakaj izbrati vakuumski aparat Homevac HV500?

Vakuumirka HV500 je funkcijsko zmogljiva, a kompaktna in enostavna za uporabo. Idealna je za mestne družine, ki vakuumirajo pridelek z vrta ali tržnice in manjše količine suhomesnih izdelkov. Idealna izbira, ko je kakovost hrane na prvem mestu!

Vakuumiranje čvrstih in suhih živil je popolnoma poenostavljeno s funkcijo avtomatskega vakuumiranja. Za vas to pomeni vakuumiranje z enim pritiskom na gumb. Aparat izsesa zrak in zavari vrečko pri doseženem podtlaku –750 mbar.

Za občutljiva živila, kot so sveže meso, gobe in mehko sadje uporabite t. i. ročno vakuumiranje. V tem primeru spremljajte proces vakuumiranja in ustavite izsesavanje zraka, ko začne tekočina po vrečki polzeti proti aparatu oz. preden se vrečka stisne toliko, da bi poškodovala mehka živila. Aparat nato vrečko še zavari in živilo je pripravljeno za v shrambo ali zamrzovalno skrinjo.

vakuumiranje mesnih kroglic z vakuumskim aparatom HomeVac 500
NASVET! Za lažje vakuumiranje gob, malin, jagod, svežega mesa in drugih živil, pri katerih obstaja možnost, da bi aparat med vakuumiranjem posrkal tekočino, priporočamo, da jih na kratko zamrznete in nato zavakuuumirate. Če to ni mogoče, v vrečko (med živilo in mestom varjenja) položite papirnato brisačko, ki bo vpila odvečno tekočino.

Kako zmanjšati porabo vrečk za vakuumiranje?

Za lažjo namestitev vrečke v aparat in čim manjši neporabljen rob, uporabite Status Stiki. Obojestranski lepilni trak prilepite na rob aparata in držal bo vrečko na mestu, medtem ko boste vi imeli prosti roki. Status Stiki ni del začetnega seta, dokupite ga lahko v naši spletni trgovini.

Vakuumski aparat Homevac HV500: vakuumiranje vlažnih živil

Vas skrbi, da bi posrkali tekočino med vakuumiranjem svežega mesa? Brez skrbi, za takšne spodrsljaje poskrbi preventivni zbirnik tekočine. Tudi če vam tekočina uide v aparat, ne bo poškodovala motorja, le hitro izklopite aparat iz elektrike in izpraznite posodico na dnu aparata. Za podrobnejše napotke preberite navodila za uporabo in upoštevajte nasvete za vakuumiranje vlažnih živil.

Vakuumiranje tekočih živil

Za vakuumiranje juh in ostalih tekočin uporabite vakuumske posode, vakuumski vrč ali univerzalni vakuumski pokrov. S posebnim priloženim nastavkom in funkcijo »vakuumiranje posod« boste juham in sokovom podaljšali svežino in zaščitili hranljive vrednosti. Vakuumiranje je odlična rešitev tudi za prenašanje tekočin, saj je zavakuumirane pokrove posod nemogoče odpreti, brez da bi popustili ventil na pokrovu.

Zavakuumirajte kateri koli kozarec ali posodico v svoji kuhinji

Ne zavrzite ostankov solate, marmelade ali smutija. Z univerzalnim vakuumskim pokrovom lahko zavakuumirate vse posode, skodelice ali kozarce premera od 6 do 12 cm. Pokrov namestite na posodo z ravnim robom in izsesajte zrak z vakuumskim aparatom ali ročno vakuumsko črpalko. S tem jim podaljšate uporabnost, saj z vakuumom preprečite oksidacijo, sušenje, plesen in propadanje živil.

Vsakodnevno vakuumiranje posod brez aparata

Kadar želite na hitro zavakuumirati posodo ali vakuumski pokrov, uporabite ročno vakuumsko črpalko Status, ki je tako majhna, da jo imate lahko vedno pri roki. Vakuumski aparat pa pospravite v omarico, dokler ni čas za vakuumiranje večjih količin živil.

Kako ponovno neprepustno zapreti vrečko za vakuumiranje brez varjenja?

Za zapiranje vseh vrst vrečk uporabite zapiralo Fresh Stick dolžine 22 cm, ki neprepustno zapre embalažo različnih živil, od kave in čipsa do odprtih vakuumskih vrečk, ki jih boste vrnili v zamrzovalnik ali pa nameravate vsebino porabiti v dnevu ali dveh. Zapirala vodotesno zaprejo vrečke, zato čips in keksi ostanejo hrustljavi, kava pa polna arome. Poskrbijo tudi za čistočo vaših predalov – nič več raztrošenih zrnc polente in sladkorja, ki privabljajo molje.

Vakuumski aparat Homevac HV500: garancija

Vakuumator HV500 je proizveden v Sloveniji in ima dveletno garancijo kakovosti.

Funkcija avtomatskega vakuumiranja za čvrsta živila in suhomesne izdelke
  • Aparat aktivirate, ko ga vključite v električno omrežje.
  • Iz folije v roli najprej naredite vrečko. Odrežite primerno dolžino, rob vrečke nastavite na varilni trak, zaprite aparat in pritisnite tipko Varjenje.
  • Živilo vstavite v vrečko, zaprite aparat in pritisnite Vakuumiranje vrečke.
Za  občutljiva živila in živila z večjo vsebnostjo vode (kumare, zelje, sveže meso ipd.) uporabite ročno funkcijo ter stranske zaklopke
  • Živilo vstavite v vrečko, zaklenite aparat s stranskima zaklopkama in pritisnite Vakuumiranje vrečke/Start.
  • Ko je izsesanega dovolj zraka, pritisnite isto tipko za Stop.
  • Aparat odklenite in živilo v vrečki je pripravljeno za v zmrzovalnik.
Vakuumiranje ostalih vakuumskih pripomočkov (posod, pokrovov, vrča …) s HomeVacom
  • Nastavek namestite na vakuumski aparat, zvončast del pa na ventil vakuumske posode.
  • Pritisnite Vakuumiranje posode.

1

Vakuumski aparat HV500

Vakuumski aparat z avtomatsko in ročno funkcijo vakuumiranja.

2

Vrečke in folije v roli

1 ožja folija v roli (200 x 1500 mm), 1 širša folija v roli (280 x 1500 mm), 3 manjše vrečke (200 x 280 mm), 3 večje vrečke (280 x 360 mm).

3

Nož za rezanje folije

Oster, a varen in kompakten nožek za rezanje folije v roli.

4

0,5-litrska pravokotna vakuumska posoda (bel pokrov)

Najmanjša vakuumska posoda je primerna za prigrizke na poti.

5

2-litrska vakuumska posoda (bel pokrov)

Srednja vakuumska posoda se odlično obnese tako pri shranjevanju sadja in zelenjave kot pri mariniranju mesa in shranjevanju ostankov.

6

Priključek

Za vakuumiranje posod in ostalih vakuumskih pripomočkov.

7

Univerzalni vakuumski pokrov 3 (premer 13,5 cm)

Ustreza posodam z ravnim robom premera od 6 do 12 cm.

8

Fresh Stick zapiralo

Dolžina zapirala je 22 cm.

9

Ročna vakuumska črpalka

Ročna črpalka ustreza vsem vakuumskim pripomočkom Status.

Mnenja strank

Zaenkrat še ni mnenj.

Napišite svoje mnenje.

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.

Napišite Oceno.

Dodatne informacije

Dimenzije370 × 235 × 356 mm
Črpalni volumen

Podtlak

-750 mbar

Motor

230 V AC (izmenični elektromotor)

Vrsta črpalke

Dolžina vakuumskega kanala

280 mm

Barva

bela

Dolžina

340 mm

Kanal za nož

ne

Prostor za folijo v roli

ne

Širina

170 mm

Višina

90 mm

Integriran nož

ne

Morda vam bo prav tako všeč…