Bodite prvi in ocenite ta izdelek!

Vakuumska posoda za otroško hrano, 0,15 litra

Vakuumska posoda za otroško hrano volumna 0,15 litra je prilagojena shranjevanju obrokov za dojenčke. Pripravite jedi v naprej in jih vakuumsko shranite, da ohranite pomembne hranljive vrednosti. Kakovostni materiali brez BPA zagotavljajo živilsko neoporečnost in popolnoma varno uporabo tudi pri najmlajših.

4.90

-
+
iNajnižja cena zadnjih 30 dni: 
Brezplačna poštnina za naročila nad 59.00
  • Dostava izdelkov najkasneje v 7 delovnih dneh.
  • Možnost vračila neuporabljenega izdelka v 14 dneh.
Shranjevanje v zmrzovalniku
Material brez BPA
Uporaba v mikrovalovni pečici (do 2 min brez pokrova)
Pranje v pomivalnem stroju
Maksimalno izkoriščen prostor
Visokokakovostni materiali
Ne absorbira arom in barv
Vsakodnevno shranjevanje hrane

Garancija

2-5 let garancije na izdelke.

Prihranek

Prihranite 300 € letno.

Svežina

Živila ostanejo sveža 4x dlje.

Poreklo

90 % izdelkov narejenih v Sloveniji.

Prodaja

Prodaja v 40 državah sveta.

Opis

Uvajanje goste hrane pri dojenčkih prinaša veliko izzivov, ki naporne dneve novopečenih mamic še dodatno obremenijo. Včasih je otrok tako lačen, da brez solz ne more dočakati obroka, drugič zavrača vso pripravljeno hrano. Olajšajte si pripravo obrokov za malega gurmančka z vakuumskimi posodami za otroško hrano.

Izkoristite čas, ko otrok spi, za pripravo obrokov na zalogo. Shranjevanje v vakuumu vam zagotavlja, da bodo kašice in BLW jedi obdržale kakovostne hranljive vrednosti, vi pa boste lačnemu dojenčku že ob prvih znakih lakote ponudili hranljiv in zdrav obrok.

Vakuumiranje ohrani vitamine in minerale

Vakuumsko shranjevanje je najboljši način shranjevanja hrane, saj na popolnoma naraven način podaljša obstojnost in svežino živil ter pripravljenih jedi. Z odstranjevanjem zraka in s tem kisika, preprečite oksidacijo, ki je glavni povzročitelj kvarjenja živil. Kisik je namreč hrana bakterij, ki povzročajo gnitje, izgubo vitaminov in mineralov ter neprijetne vonjave. Z vakuumiranjem preprečite propadanje hrane popolnoma brez škodljivih dodatkov ali spreminjanja okusa hrane. Zato je to najboljša izbira za shranjevanje obrokov za najmanjše.

posodica za uvajanje otroške hrane
Uporabnost otroških vakuumskih posodic se ne konča po enem letu. Gospodinje jih z veseljem uporabljajo za shranjevanje kvasa, začimb in omakic.

Kakovostni materiali brez BPA

Statusove vakuumske posode za otroško hrano so narejene iz najkakovostnejših materialov, ki zagotavljajo varno shranjevanje jedi, brez možnosti kontaminacije z neželenimi snovmi. Posode so narejene iz visokokakovostnega tritana, ki je brez BPA in ne prevzema barv in vonjav iz hrane. Pokrovi so iz ABS plastike, ventil in tesnila pa iz silikona. Vsi materiali so živilsko neoporečni in popolnoma varni za stik s hrano. 

Vakuumske posode za otroško hrano so primerne tudi za pogrevanje

Kvalitetni materiali vakuumskih posod zagotavljajo dolgoletno uporabo, tudi če jih pomivate v pomivalnem stroju, zamrzujete ali pogrevate v mikrovalovni pečici (brez pokrova do dve minuti). Posode bodo tudi po več letih uporabe obdržale prvoten sijaj in barvo, saj se, za razliko od konkurenčnih, na njih ne nabira vodni kamen in ne prevzemajo barv iz shranjenih živil.

Vakuumske posode za otroško hrano uporabite za prigrizke, kašice in »BLW jedi«

Prosti čas naj mamice izkoristijo za počitek in nabiranje novih moči, saj je spočita mamica najboljša mamica. Vakuumsko shranjevanje omogoča, da jedi pripravite v naprej oz. skuhate večje porcije in shranite ostanke ter jih ponudite naslednji dan ali pa jih zamrznete za cel mesec. Otroške vakuumske posode so primerne za shranjevanje kuhanih jedi ter sadnih in zelenjavnih prigrizkov.

Vakuumske posode za otroško hrano s kašicami in BLW prigrizki v naravi.
Vakuumske posodice se odlično obnesejo tudi pri shranjevanju BLW prigrizkov.

Vakuumske posode so najboljša izbira za shranjevanja prigrizka na sprehodu

Vakuumska posoda za hrano dojenčkov se nepredušno zapre, zato je primerna tudi za shranjevanje obroka za na pot. Pripravite kašico ali celo juho in jo vzemite s seboj v park. Vsebina vakuumske posode se v torbi ne bo prelila, saj je za odpiranje potrebno popustiti vakuumski ventil.

Posodice za shranjevanje hrane za dojenčka se zlagajo ena na drugo

Pokrovi posodic za dojenčka so oblikovani tako, da jih zložite eno na drugo in izkoristite prostor v hladilniku in zamrzovalniku. Na pokrovih je tudi koledar, ki omogoča označevanje datuma shranjevanja živil ali njihov rok trajanja. Tako zaradi drugih skrbi ne boste pozabili, kdaj se pripravili kateri obrok.

Vakuumske posode za shranjevanje hrane za dojenčka so primerne tudi za začimbe in ostala drobna živila

Ko vaš otroček pridno je z odraslimi in posodic ne potrebuje več, jih uporabite za shranjevanje začimb, polovice kvasa, raznih omak in tudi neživilskih predmetov, kot so vijaki, baterije, lasni okraski, bucike ipd.

Oranžna in zelena vakuumska posodica Status z granolo na leseni podlagi.
Mini vakuumske posodice so primerne za shranjevanje prigrizkov za na pot.

Vakuumska posoda za otroško hrano: vzdrževanje

Vakuumske posode pomijete ročno ali v pomivalnem stroju z običajnimi sredstvi za pomivanje. Ne uporabljajte strgal in grobih gobic, da ne poškodujete zapiralnih delov.

Vakuumska posoda za otroško hrano: volumen in dimenzije

Posamezna posodica ima volumen 0,15 l. Dimenzije posodice brez pokrova so približno 8 x 8 x 3,5 centimetrov. Vakuumske posodice za otroško hrano so na voljo tudi v 5-delnem setu s črpalko.

Za vakuumiranje je nujno potrebna ročna ali električna vakuumska črpalka, ki jo dokupite posebej.

Vakuumiranje upočasni, vendar ne ustavi oksidacije popolnoma, zato priporočamo, da pripravljene jedi in živila shranjujete v hladilniku.

  • Z vakuumskim pokrovom zaprite posodico in potisnite ročki navzdol.
  • Vakuumsko črpalko nastavite na sredino pokrova.
  • Z večkratnim vlečenjem in potiskom črpalke črpajte zrak iz posode, dokler ne pride do občutnega upora.
  • Posodico odprete tako, da s kazalcem odklonite ventil na pokrovu v poljubno smer (slišite šum zraka). Ročaja pokrova preklopite navzgor in odstranite pokrov s posodice.
Vakuumiranje otroške posodice z ročno vakuumsko črpalko.
Kašice in prigrizki bodo v vakuumu obdržali hranljive vrednosti.

Mnenja strank

Zaenkrat še ni mnenj.

Napišite svoje mnenje.

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.

Napišite Oceno.

Dodatne informacije

Dimenzije90 × 50 × 14 mm
Barva

oranžna, sinje modra, temno roza, zelena

Material

visokokakovostna plastika Eastman Tritan

Oblika

kvadratna

Volumen

0,15 l

Morda vam bo prav tako všeč…

Uporabniki, ki so si ogledali ta izdelek, so si ogledali tudi