Bodite prvi in ocenite ta izdelek!

Širša folija v roli za vakuumiranje 280 x 3000 mm, 3 kom

Širša folija v roli zavaruje živila pred propadanjem, saj jih zaščiti pred oksidacijo. Prilagodite dolžino vrečke glede na živilo, ki ga želite shraniti in vakuumirajte s katerim koli kakovostnim aparatom na trgu.

8.45

-
+
iNajnižja cena zadnjih 30 dni: 8.45 €
Brezplačna poštnina za naročila nad 59.00
  • Dostava izdelkov najkasneje v 7 delovnih dneh.
  • Možnost vračila neuporabljenega izdelka v 14 dneh.
Shranjevanje v zmrzovalniku
Material brez BPA
Pranje v pomivalnem stroju
Visokokakovostni materiali
Ponovno uporabno
Dolgoročno shranjevanje hrane
Primerne za Sous Vide kuhanje
Primerne za uporabo na vseh vak. aparatih

Garancija

2-5 let garancije na izdelke.

Prihranek

Prihranite 300 € letno.

Svežina

Živila ostanejo sveža 4x dlje.

Poreklo

90 % izdelkov narejenih v Sloveniji.

Prodaja

Prodaja v 40 državah sveta.

Opis

Ne glede na to ali pridelujete svoje suhomesne dobrote, ali cenite sezonska živila in se nekajkrat letno oskrbite z zalogami za v zamrzovalnik je pomembno, da so domača in kupljena živila kakovostno shranjena in bodo polnega okusa tudi po dolgotrajnejšem zamrzovanju.

Folija v roli za shranjevanje živil v večjih kosih

Folijo v roli izberite, ko želite velikost vakuumske vrečke prilagoditi shranjenim živilom. Dolžina vrečke je omejena le z velikostjo vašega zamrzovalnika. Nadstandardne vakuumske vreče so potrebne, ko shranjujete celo svinjsko ribico ali večji kare, lososa v kosu ali pa štruco kruha. Vakuumirajte in zamrznite polovico orehove potice, ki ste jo spekli za božič. Za veliko noč jo odtalite in se prepričajte, da je enako okusna kot na dan shranjevanja.

Širša folija v roli je namenjena shranjevanju:

  • večjih kosov svežega in suhega mesa,
  • sira,
  • kruha in potice,
  • zelenjave in sadja v kosih ali
  • večjih pakiranj narezanega sadja in zelenjave.
Vakuumsko shranjena živila na rjavem ozadju
Vrečke za vakuumiranje Status za kakovostno shranjevanje mesa s kolin, zamrzovanje zelenjave za ozimnico in shranjevanje živil, ki jim želite podaljšati obstojnost.

Zakaj shranjevati vakuumsko?

Odstranjevanje zraka ima pozitiven učinek na podaljševanje svežine in obstojnosti živil, saj mikroorganizmi nimajo kisika, potrebnega za rast in razvoj. Hrana v vakuumu zato propada veliko počasneje kot na zraku oz. v prepustni embalaži, kot so navadne vrečke.

Zakaj so Statusove vrečke za vakuumiranje dražje od konkurenčnih?

Vakuumska vrečka, ki jo uporabite za zamrzovanje, mora biti zadosti debela in imeti pravo kombinacijo materialov, ki zagotavljajo neprepustnost in kvalitetno varjenje.

Folija za vakuumiranje Status je najkakovostnejša folija na trgu in zagotavlja varno shranjevanje dobrot. Gladka plast je debela 100 µm, narebrena pa kar 120 µm. Narejena je iz kombinacije poliamida in polietilena, ki skrbita za neprepustnost in dobro varjenje. Zunanja 20-µm debela plast poliamida je med najdebelejšimi v ponudbi, zato so Statusove vrečke najboljša izbira za kakovostno shranjevanje sadja in zelenjave ter suhega in svežega mesa. Za primerjavo: klasične vrečke za shranjevanje so debele le 20 µm.

sestava Statusove vrečke za vakuumiranje
Statusove vrečke so med najkakovostnejšimi na tržišču. Njihova sestava materialov, debelina in rebrast profil zagotavljajo vakuumsko shranjevanje brez težav – tudi ko vakuumirate več kot 50 zaporednih ciklov.

Zakaj je pomemben narebreni del folije?

Narebreni profil višine 0,2 mm pri Statusovi foliji zagotavlja učinkovito izsesavanje zraka in kakovostno vakuumiranje v prvem ali stotem ciklu. Pri cenejših vrečkah se velikokrat zgodi, da so dobro zavakuumirane v prvih petih ciklih, potem pa enostavno več ne držijo vakuuma.

Zaradi kakovostne sestave vakuumske folije so Statusove vrečke primerne za večkratno uporabo. Operete jih lahko na roke ali celo v pomivalnem stroju. Pazljivi bodite le pri vrečkah, v katerih je bilo shranjeno surovo meso in ribe. Zavarujete se tako, da živila za vakuumiranje najprej položite v navadne vrečke, te pa nato v vakuumske. Vrečke za vakuumiranje bodo ostale čiste in brez skrbi jih lahko uporabite tolikokrat, kolikokrat so še dovolj dolge za vakuumiranje z vakuumskim aparatom.

Certifikati kakovosti

Folija za vakuumiranje Status je izdelana v Sloveniji iz evropskih materialov. Njeno kakovost dokazujejo certifikati, ki zagotavljajo, da je živilsko neoporečna in ne vpliva na okus in vonj shranjenih živil. Vakuumske vrečke so izjemne kakovosti in so primerne za Sous Vide kuhanje ter zamrzovanje.

Status Stiki

Obojestranski lepilni trak Status Stiki je enostavna in praktična rešitev za pravilno nameščanje vrečke med vakuumiranjem. Lepilni trak nalepite na rob vakuumirke in namesto vas bo držal vrečko za vakuumiranje na mestu. Vrečka se ne bo gubala, zato bo pravilno zavarjena. Za vas to tudi pomeni, da boste lahko vakuumirali po dve vrečki za salamo hkrati.

Mnenja strank

Zaenkrat še ni mnenj.

Napišite svoje mnenje.

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.

Napišite Oceno.

Dodatne informacije

Dimenzije130 × 280 × 45 mm

Morda vam bo prav tako všeč…