Bodite prvi in ocenite ta izdelek!

Set za dvig imunosti, 3-delni

Set za dvig imunosti je namenjen pripravi in shranjevanju sveže iztisnjenih sokov ter tudi mleka in drugih napitkov. S shranjevanjem v vakuumu ohranite dragocene vitamine, minerale in encime, ki bi drugače v stiku s kisikom propadli.

19.40

-
+
Brezplačna poštnina za naročila nad 59.00
  • Dostava izdelkov najkasneje v 7 delovnih dneh.
  • Možnost vračila neuporabljenega izdelka v 14 dneh.
Material brez BPA
Pranje v pomivalnem stroju
Zelo ostra rezila
Visokokakovostni materiali
Edinstveni set na trgu
Ne absorbira arom in barv

Garancija

2-5 let garancije na izdelke.

Prihranek

Prihranite 300 € letno.

Svežina

Živila ostanejo sveža 4x dlje.

Poreklo

90 % izdelkov narejenih v Sloveniji.

Prodaja

Prodaja v 40 državah sveta.

Opis

Ste kupili sokovnik, ga nekaj tednov zavzeto uporabljali, potem pa ugotovili, da sta vsakodnevna priprava napitkov in čiščenje aparata zelo zamudna in vam poleg drugih obveznosti vzameta preveč časa? V Statusu imamo rešitev, s katero boste z veseljem spet pripravljali zdrave napitke za celo družino – vakuumski vrč za sveže stisnjen sok.

Zakaj je pomembno, da so sveže iztisnjeni sokovi shranjeni vakuumsko?

Sadno-zelenjavni sokovi vsebujejo pomembne vitamine, minerale in encime, ki poskrbijo za izboljšanje imunskega sistema in razstrupljanje telesa. Težava nastopi pri shranjevanju teh sokov, saj na zraku hitro oksidirajo (že v 20 minutah) in izgubijo večino dragocenih prvin. Pomembno je, da jih čim prej po pripravi shranite v nepredušno embalažo in preprečite propadanje hranljivih snovi, ki so bistvo teh napitkov. Pomanjkljivost kupljenih sokov je ravno v tem, da ne vemo, kako so bili pripravljeni in shranjeni. Če so bili pred pakiranjem dlje časa izpostavljeni zraku, je večina vitaminov in mineralov že oksidirala. Isto se dogaja v prodajni embalaži (plastenkah in steklenicah), ki poleg soka vsebuje tudi nekaj zraka (prazen prostor pod zamaškom).

Set za dvig imunosti status - vakuumski vrč, vakuumska črpalka in lupilec sadja in zelenjave
Privoščite si osvežilen napitek, bogat z vitamini in minerali.

Vakuumski vrč Status – najboljša izbira za shranjevanje presnih sokov

Statusov vrč za sveže stisnjen sok je izdelan po vzoru vakuumskih posod, ki upočasnjujejo oksidacijo in s tem podaljšujejo svežino shranjenih živil. Očiščevalni sok takoj po pripravi nalijte v vakuumski vrč in izčrpajte zrak s priloženo vakuumsko črpalko. Tako boste odstranili kisik in podaljšali obstojnost hranljivih snovi za tri dni. Za vas to pomeni, da boste svež sok lahko pripravili vsake dva do tri dni in ga shranili v vakuumski vrč, ki bo zaščitil žive snovi (encime ter vitamine in minerale) pred propadanjem.

Poglejte Urškin nasvet za pravilno pripravo napitkov iz citrusov.

Pripravite si zdrav napitek za v službo ali za na pot

Poleg preprečevanja oksidacije je pomembna lastnost vakuumskih posod in vrča tudi hermetično zapiranje z vakuumiranjem. Za vas to pomeni, da je zavakuumiran vrč neprepustno zaprt in popolnoma varen za transport. Osvežilen napitek si lahko pripravite za v službo ali daljšo pot z avtom.

Bogat set z najboljšim lupilnikom sadja

V setu poleg vakuumskega vrča dobite tudi lupilnik sadja in zelenjave ter ročno vakuumsko črpalko. Lupilnik je eden najbolj znanih Statusovih izdelkov, ki ga obožujejo gospodinje po vsem svetu. Preprost pripomoček, ki preseneča s svojo neverjetno zmogljivostjo lupljenja. Nazobčeno rezilo iz nerjavečega jekla je izredno ostro in primerno za lupljenje mehkejših živil, kot so paradižnik, breskev in kivi, ter tudi živil s tršo skorjo, kot je ananas.

Materiali

Vrč je narejen iz visokokakovostne plastike Eastman tritan, ki je brez BPA in zagotavlja dolgoletno uporabo, saj je odporen na udarce in ne prevzema barv in arom iz shranjenih napitkov.

Kakovost izdelka zagotavljamo s triletno garancijo, v okviru katere vam v treh letih po nakupu brezplačno zamenjamo vse poškodovane dele, do katerih je prišlo pri uporabi artikla v skladu z navodili za uporabo.

Razvito in narejeno v Sloveniji.

Vakuumski vrč in ročna vakuumska črpalka

  • Vakuumski vrč napolnite z izbrano tekočino in zaprite.
  • Vakuumsko črpalko nastavite natančno na ležišče okrog ventila na sredini pokrova in izčrpajte zrak z večkratnimi pritiski in dvigi ročke.
  • Ko pride do rahlega upora, je vakuum ustvarjen.
  • Zavakuumiran vrč odprete tako, da s kazalcem odklonite ventil na pokrovu v poljubno smer in zaslišite šum zraka. Pokrov najlažje dvignete tako, da s palcem pritisnete na zadnji del pokrova.
Prikaz vakuumiranja vakuumskega vrča.
Vrč zavakuumirate z ročno ali električno črpalko BVP100. 

Lupilnik sadja in zelenjave

  • Lupilec omogoča lupljenje v obe smeri – potiskajte ga navzgor ali vlecite navzdol po živilu.
  • Debelina lupine je odvisna od naklona, s katerim vlečete – debelejša kot je lupina živila, bolj pokončno je potrebno držati lupilnik.
  • Stranski zavihki so namenjeni odstranjevanju nepravilnosti na živilu.
Lupljenje jabolka z belim lupilnikom z levo roko
Statusov lupilnik bo odličen asistent v vaši kuhinji ne glede na to, ali ste desničar ali levičar.

1

Vakuumski vrč

Za neprepustno shranjevanje doma pripravljenih sadno-zelenjavnih sokov.

2

Ročna vakuumska črpalka

Uporabite jo za vakuumiranje vseh Statusovih vakuumskih posod.

3

Lupilnik sadja in zelenjave

Z zelo ostrim rezilom, ki olupi tudi paradižnik in ananas.

Mnenja strank

Zaenkrat še ni mnenj.

Napišite svoje mnenje.

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.

Napišite Oceno.

Dodatne informacije

Barva

bela

Morda vam bo prav tako všeč…

Uporabniki, ki so si ogledali ta izdelek, so si ogledali tudi