Bodite prvi in ocenite ta izdelek!

Otroški skiro Streetboard

Otroški skiro Streetboard je namenjen otrokom od 6. leta naprej, z veseljem pa ga bodo uporabljali tudi odrasli. Skiro ima spredaj dve, zadaj pa eno kolo, kar zagotavlja odlično stabilnost. Za aktivno preživljanje prostega časa ter za razvijanje dobrega ravnotežja in koordinacije.

41.70

-
+
Brezplačna poštnina za naročila nad 59.00
  • Dostava izdelkov najkasneje v 7 delovnih dneh.
  • Možnost vračila neuporabljenega izdelka v 14 dneh.

Garancija

2-5 let garancije na izdelke.

Prihranek

Prihranite 300 € letno.

Svežina

Živila ostanejo sveža 4x dlje.

Poreklo

90 % izdelkov narejenih v Sloveniji.

Prodaja

Prodaja v 40 državah sveta.

Opis

Želite otroku podariti praktično darilo, ki ga bo spodbudilo, da več časa preživi na svežem zraku? Oglejte si odlike Statusovega trikolesnega skiroja in morda ga boste raje kupili kar zase. Otroški skiro je primeren tudi za odrasle do teže 100 kg.

Otroški skiro Streetboard

Skiro je primeren za otroke starejše od 6 let. Teža skiroja je 4,5 kilogramov, njegova nosilnost pa do 100 kilogramov, zato ga lahko uporabljajo tudi odrasli. Skiro ima spredaj dve kolesi, ki omogočata dodatno sigurnost pri vožnji. Za uporabo skiroja je treba v začetku nekoliko spretnosti, a že po nekaj vožnjah ga bodo otroci oboževali.

Dolžina stojišča je 40 centimetrov, širina v najširši točki pa 15 centimetrov. Deska je premazana z nedrsečo plastjo, zato je vožnja še toliko bolj brezskrbna in udobna.

Skiro od blizu prikaz stopala na nedrseči podlagi.
Nedrseča podlaga zagotavlja dodatno stabilnost in varnost pri vožnji s skirojem.

Vožnja s skirojem Streetboard

Posebnost skiroja za odrasle in otroke je krmiljenje s spreminjanjem obremenitve na deski za stanje. Za zavijanje v levo se nagnete rahlo levo, za zavijanje v desno pa desno. Krmilna palica služi predvsem držanju ravnotežja.

  • Krmilna palica iz aluminija je teleskopsko raztegljiva od 48 do 80 centimetrov. Za navigacijo uporabite mehki kroglični ležaj iz umetne mase.
  • Skiro je opremljen z aluminijasto zadnjo zavoro, ki je namenjena zmanjševanju hitrosti. Za zaviranje z nogo pritisnite na pokrov zadnjega kolesa, kjer se nahaja zavora.

Trikolesni skiro zložite in pospravite na polico ali prislonite ob zid

Skiro Status je izredno priročen tudi zato, ker se zloži in pri shranjevanju zavzame izredno malo prostora. Pospravite ga lahko v prtljažnik, pod posteljo, v šolsko omarico ali na polico v garaži. Lahko ga tudi kar prislonite na zid v predsobi.

Zložen skiro Streetboard prislonjen na zid.
Zložen skiro zavzame izredno malo prostora, zato ga lahko pospravite kamorkoli.

Prednosti uporabe skiroja pri otrocih

  • Razvoj motoričnih spretnosti in ravnotežja.
  • Gibanje na svežem zraku.
  • Varno in zabavno prevozno sredstvo do šole ali prijateljev v soseski.

Varnostni ukrepi

  • Skiro lahko naenkrat uporablja izključno ena oseba, ki naj ne bo težja od 100 kg.
  • Priporočena je uporaba zaščite, kot so čelada, ščitniki za komolce, kolena in zapestje ter primerna obutev.
  • Prvo vožnjo opravite previdno in spoznajte obnašanje vozila ter se prepričajte, da znate tudi dobro zavirati. Vozite le tako hitro, da se lahko v vsakem trenutku ustavite.

Nega in vzdrževanje

Umazane dele očistite s krtačko in toplo vodo. Uporabljate običajna čistilna sredstva.

Skiro shranjujte na suhem in ga redno pregledujte.

Rezervne dele dobite pri pooblaščenem prodajalcu.

Garancija

Garancija izdelka je 6 mesecev od dneva nakupa ob upoštevanju zgornjih navodil. Garancija ne zajema potrošnega materiala, kot so kolesa, ležaji, ročaji, ploskev ogrodja, zavora, krmilna palica ipd.

Ali ste vedeli?

3-kolesni skiro Streetboard je del Statusove ponudbe že od leta 2000 in je od takrat navdušil že premnoge otroke. Poslužujejo pa se ga tudi odrasli, kar vemo iz lastnih izkušenj. Več skirojev je dnevno v uporabi v poslovnih prostorih Statusa v Metliki.

Mnenja strank

Zaenkrat še ni mnenj.

Napišite svoje mnenje.

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.

Napišite Oceno.

Uporabniki, ki so si ogledali ta izdelek, so si ogledali tudi