Mešalnik stepalnik

Metlica za stepanje? Ne, mešalnik stepalnik je veliko več. Močne vzmeti in dve vrstici krožnih zank poskrbijo, da je mešanje končano hitreje in z manj truda. Uporabite ga za stepanje snega iz beljakov in smetane, penjenje mleka za kavne napitke, mešanje mase za palačinke in omlete, …

6.50

-
+
Brezplačna poštnina za naročila nad 59.00
 • Dostava izdelkov najkasneje v 7 delovnih dneh.
 • Možnost vračila neuporabljenega izdelka v 14 dneh.
Pranje v pomivalnem stroju
Drugi proizvajalec
Visokokakovostni materiali
Enostavna uporaba
Za levičarje in desničarje

Garancija

Do 5 let garancije na izdelek.

Prihranek

Prihranite 300 € letno.

Svežina

Živila ostanejo sveža 4x dlje.

Poreklo

98 % izdelkov narejenih v Sloveniji.

Prodaja

Prodaja v 40 državah sveta.

Opis

Stepanje smetane in beljakov z navadno ročno metlico je utrujajoče in dolgotrajno opravilo, s katerim težko dosežete želene rezultate. Če iščete enostavno rešitev za boleče in utrujene roke, uporabite mešalnik za stepanje z vzmetmi, ki delo opravi veliko hitreje in enostavneje.

 

Edinstveni pripomoček za mešanje, stepanje in penjenje

Mešalnik stepalnik je priročen kuhinjski pripomoček za stepanje in mešanje našega partnerskega podjetja NOVA iz Združenega kraljestva. V zadnjih treh letih je prodan v milijonih kosov po svetu. Vas zanima, zakaj je tako priljubljen?

Mešalnik stepalnik - priprava sladice
Mešalnik stepalnik – za hitro stepanje manjših količin smetane.

Kako deluje metlica na vzmet?

Ročni mešalnik z vzmetjo deluje po zelo enostavnem principu: z enostavnim pritiskanjem ročaja navzdol se spodnji del vrti z večkratno hitrostjo in živila stepete, zmešate ali spenite hitro in z minimalnim trudom. Dve vrstici krožnih zank ustvarjajo mehurčke v živilih in na ta način stepejo živila v sneg oz. jih spenijo in zmešajo različne mase in napitke.

Glava penilnika je široka le sedem centimetrov, zato ga boste lahko uporabite v vsaki posodi, celo v kozarcu ali šalici. Priporočamo ozko in visoko posodo, ki bo preprečila polivanje in vam olajšala delo.

Ročka stepalnika je prevlečena z mehko gumo, ki zagotavlja boljši oprijem med delom. Tudi če imate oslabljene roke, boste živila zmešali hitro in veliko lažje kot z navadno metlico, ki jo je treba vrteti.

Metlica na vzmet deluje brez električne energije

Penilnik ne potrebuje niti baterij, zato ga lahko vzamete tudi v kamp ali na vikend in otrokom uresničite želje po palačinkah, pudingu ali vroči čokoladi. Celo pomagali vam bodo pri pripravi, saj je delo s to posebno metlico za stepanje zares enostavno in zelo zabavno.

Zakaj izbrati ravno mešalnik stepalnik Status?

To je najmočnejši ročni stepalnik na trgu. Od podobnih ročnih mešalnikov na trgu ga ločijo močne vzmeti, ki se ponašajo z vzdržljivostjo. Za razliko od konkurence ima dve vrstici krožnih zank, ki poskrbita za še hitrejše stepanje in mešanje.

Mešalnik stepalnik je iz nerjavečega jekla, zato je vzdrževanje čisto preprosto. Pomijete ga lahko tudi v pomivalnem stroju.

Zakaj potrebujem ročni mešalnik, če imam električnega?

Električni mikser ali kuhinjski robot nista primerna za stepanje enega do dveh beljakov ali manjše količine smetane. Prav tako je pri strojnem mešanju težko nadzorovati čvrstost stepene smetane in beljakov. Za hitro mešanje mase za puding in omleto je tudi precej nepriročno sestavljati električni mešalnik, ki je najpogosteje pospravljen nekje v predalu. Dokler ga pripravimo za delo, je mešanje z mešalnikom stepalnikom že opravljeno.

Mešalnik stepalnik zavzame zelo malo prostora, zato ga lahko vzamete s seboj na dopust in pripravite otrokom palačinke s smetano, ki so si jih ravno zaželeli. Zmečkal bo tudi krompir za pire in zmešal razne sadne napitke s sladoledom in mlekom.

Kaj vse pripravimo z inovativnim pripomočkom za stepanje?

Metlico za stepanje na vzmet uporabite za:

 • stepanje snega iz beljakov in sladke smetane,
 • mešanje mase za palačinke, torte, omlete in puding,
 • pripravo doma narejene majoneze in pire krompirja,
 • penjenje mleka za kavne napitke in
 • pripravo raznih napitkov, ki zahtevajo dolgotrajnejše mešanje.

Mere mešalnika:

 • višina 35,5 cm,
 • širina glave 7 cm.

 • Za stepanje, mešanje in penjenje je najbolj primerna ozka in visoka posoda, ki bo preprečila polivanje in nam olajšala delo.
 • Mešalnik stepalnik pritisnite ob dno posode in z večkratnim pritiskom držala navzdol boste pričeli s stepanjem oz. mešanjem.
 • Živilo mešajte/ stepajte do želene strukture.

Mnenja strank

 1. Betka Š. S.

  Pred kratkim sem kupila vaš mešalnik stepalnik. Odličen in inovativen izdelek! Mleko za kapučino se odlično speni en dva tri! Res nepogrešljiv za vsako kuhinjo!

Napišite svoje mnenje.

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.

Napišite Oceno.

Dodatne informacije

Barva

oranžna, srebrna, vijolična, zelena

Morda vam bo prav tako všeč…

Uporabniki, ki so si ogledali ta izdelek, so si ogledali tudi