Bodite prvi in ocenite ta izdelek!

Gastronorm vakuumski pokrov 1/1

Gastronorm vakuumski pokrov 1/1 omogoča vakuumiranje hrane v GN posodah, ki jih že uporabljate v svoji kuhinji. Enostavna nadgradnja, ki bo imela velik vpliv na zadovoljstvo vaših gostov in vaš profit.

80.00

-
+
iNajnižja cena zadnjih 30 dni: 80 €
Brezplačna poštnina za naročila nad 59.00
  • Dostava izdelkov najkasneje v 7 delovnih dneh.
  • Možnost vračila neuporabljenega izdelka v 14 dneh.
Shranjevanje v zmrzovalniku
Material brez BPA
Pranje v pomivalnem stroju
Visokokakovostni materiali
Gastro
Ne absorbira arom in barv
Vsakodnevno shranjevanje hrane

Garancija

2-5 let garancije na izdelke.

Prihranek

Prihranite 300 € letno.

Svežina

Živila ostanejo sveža 4x dlje.

Poreklo

90 % izdelkov narejenih v Sloveniji.

Prodaja

Prodaja v 40 državah sveta.

Opis

Kako povečati profit v gostinstvu? Enostavno! Spremenite le način, kako shranjujete živila in zavrgli boste manj hrane. Dobiček zagotovljen! Spodaj preverite prednosti shranjevanja z GN vakuumskimi pokrovi.

Gastronorm vakuumski pokrov 1/1: spremenite GN posodo v vakuumsko posodo za shranjevanje hrane

Statusovi GN vakuumski pokrovi spremenijo vaše obstoječe inox GN posode v neprepustne posode za shranjevanje, ki podaljšajo obstojnost shranjenih živil. Hermetično zaprte posode minimizirajo oksidacijo in za 4-krat podaljšajo obstojnost živil. Za vas to pomeni možnost priprave svežih sestavin vnaprej, brez da bi trpela svežina ali aroma živil. Prav tako lahko shranite ostanke, ki bodo na ta način ostali polnega okusa do naslednjega dne.

vakumski pokrovi za GN posude
Nadgradite svoje obstoječe GN posode z vakuumskimi pokrovi ter podaljšajte svežino sezonskega sadja in zelenjave na 100 % naraven način.

Gastronorm vakuumski pokrov 1/1: materiali

Delovni proces v profesionalni kuhinji je zahteven, zato morajo biti posode in pribor za pripravo hrane narejeni iz kvalitetnih, vzdržljivih materialov, ki hkrati zagotavljajo varno uporabo s hrano in dolgoletno funkcionalnost. Prav zato so GN inox posode tako praktične za gostince in se uporabljajo v večini profesionalnih kuhinj. V Statusu smo razmišljali korak dlje in razvili vakuumske pokrove iz vrhunskega tritana za vaše GN posode. Tritan je izjemno kakovostna, nezlomljiva plastika, ki garantira vsestransko uporabo in enostavno vzdrževanje.

Statusovi GN pokrovi omogočajo enostaven pregled zalog živil

GN vakuumski pokrovi so 100 % transparentni, ker vemo, kako pomembno je, da kuharji hitro in brez odpiranja posameznih posod najdejo potrebne sestavine. Za razliko od inox in silikonskih pokrovov ter plastične folije za enkratno uporabo, ki samo zaprejo posodo in ne vplivajo na nivo oksidacije v posodi, Statusovi GN pokrovi neprepustno zaprejo posodo in preprečujejo oksidacijo, ki vpliva na svežino živil. Prav tako doprinesejo k zaščiti okolja, saj imajo izjemno dolgo življenjsko dobo. Prenehajte uporabljati folijo za enkratno uporabo, ki v naravi razpada več sto let.

GN pokrov 1/1: uporaba

Največji GN pokrov je namenjen zapiranju GN posode veličine 1/1. Živila shranite v posodo in zaprite s primernim pokrovom. Za hitro zapiranje priporočamo gastro vakuumsko črpalko BVP300, ki v nekaj trenutkih odstrani zrak in ustvari podtlak.

Nekaj primerov uporabe GN vakuumskih pokrovov:

  • Poenostavite delovni proces s pripravo sadja in zelenjave vnaprej. V vakuumu bodo ostali popolnoma sveži in aromatični ves dan, celo do naslednjega dne.
  • Marinirajte meso v GN posodi 1/1. Vakuum odpre pore mesa, zato začimbe hitreje in globlje prodrejo v notranjost.
  • Shranite ostanke jedi. Vakuumsko shranjen golaž, sarma, polnjene paprike in ostale jedi bodo čez noč v hladilniku razvile še boljši okus, medtem ko se vonjave ne bojo širile izven hermetično zaprtih posod.

Za vakuumsko zapiranje GN posod lahko uporabite katerikoli Statusov vakuumski aparat s priključkom za vakuumiranje posod.

Gastronorm vakuumski pokrov 1/1: materiali

GN pokrov je narejen iz Eastman tritana, tesnila in ventil pa so silikonski. Vsi materiali so brez BPA in dokazano varni za stik s hrano.

Vzdrževanje

GN vakuumske pokrove iz tritana lahko perete v profesionalnih strojih za pomivanje posode. Visoke temperature in ostali faktorji ne bodo vplivali na njihovo funkcionalnost zahvaljujoč vzdržljivosti materialov.

  • GN pokrov primerne dimenzije namestite na izbrano GN posodo.
  • Gastro črpalko BVP300 namestite v utor na pokrovu in pritisnite gumb na vrhu črpalke.
  • Črpalka samodejno zavakuumira posodo na vnaprej določen podtlak.
  • Za odpiranje popustite ventil na pokrovu. Slišali boste šum zraka.
  • Za ponovno vakuumsko zapiranje posode ponovite postopek.

Mnenja strank

Zaenkrat še ni mnenj.

Napišite svoje mnenje.

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.

Napišite Oceno.

Dodatne informacije

Dolžina

534 mm

Širina

329 mm

Morda vam bo prav tako všeč…

Uporabniki, ki so si ogledali ta izdelek, so si ogledali tudi