Bodite prvi in ocenite ta izdelek!

Gastro vakuumska posoda Xarec, 10 L

Gastro vakuumska posoda 10 litrov je največja vakuumska posoda za shranjevanje sadja in zelenjave, mesa, kuhanih jedi in drugih sestavin v profi kuhinjah. Kakovostni material zagotavlja odpornost in dolgoročno uporabo. Primerna za stik s hrano, brez BPA.

36.70

-
+
iNajnižja cena zadnjih 30 dni: 36.70 €
Brezplačna poštnina za naročila nad 59.00
 • Dostava izdelkov najkasneje v 7 delovnih dneh.
 • Možnost vračila neuporabljenega izdelka v 14 dneh.
Shranjevanje v zmrzovalniku
Material brez BPA
Uporaba v mikrovalovni pečici (do 2 min brez pokrova)
Pranje v pomivalnem stroju
Maksimalno izkoriščen prostor
Zlaganje ene v drugo
Visokokakovostni materiali
Gastro
Vsakodnevno shranjevanje hrane

Garancija

2-5 let garancije na izdelke.

Prihranek

Prihranite 300 € letno.

Svežina

Živila ostanejo sveža 4x dlje.

Poreklo

90 % izdelkov narejenih v Sloveniji.

Prodaja

Prodaja v 40 državah sveta.

Opis

Velika gastro vakuumska posoda prostornine 10 litrov je namenjena vakuumskemu shranjevanju velikih količin narezane ali cele zelenjave, sadja in mesa v profesionalnih kuhinjah.

Priprava živil vnaprej

Ste vedeli, da lahko zelenjavo in sadje pripravite dan v naprej, brez da bi izgubili svežino in hranljivo vrednost? Velika gastro vakuumska posoda je odlična izbira za vse profesionalne kuhinje, v katerih si želite olajšati proces priprave hrane.

Mere gastro vakuumske posode Status
Mere 10-litrske gastro vakuumske posode.

Gastro vakuumska posoda prostornine 10 litrov

Največja profesionalna vakuumska posoda v ponudbi je visoka 31,5 cm in je primerna za vakuumiranje večjih količin narezanega ali celega sadja in zelenjave, testenin, moke in tudi mesa. Vnaprej pripravite sestavine za jedi in si olajšajte delovni proces v času povečanega obiska.

 • Očistite in narežite zeleno solato, ki jo boste postregli ob kosilu. V vakuumu bo solata popolnoma sveža tudi naslednji dan.
 • Narežite zelenjavo (paprika, čebula, bučke), ki jo potrebujete za pripravo dnevnih jedi. Tako bo kuhanje še hitrejše, sestavine pa aromatične in hranljive tudi do 5 dni.
 • Bodo za malico kotleti ali začinjeni piščančji zrezki? Za hitro mariniranje mesa uporabite vakuumsko posodo in presenetite goste s popolno začinjenim zrezkom.
 • Sadna solata iz svežega sadja za sladico? Noben problem – sadje lahko narežete že zjutraj in ga zavakuumirate. Okus, arome, svežina in vitamini se bodo tudi čez noč odlično ohranili.
 • Vsa živila, zavakuumirana v posodah, so varna tudi pred molji, mravljami in ostalimi škodljivci, saj se posode neprepustno zaprejo.
vakuumsko shranjevanje hrane v profesionalnih kuhinjah
Z vakuumskim shranjevanjem je proces priprave hrane v profesionalnih kuhinjah enostavnejši.

Vsestranska uporaba vakuumskih posod za gostince

Vakuumske posode za profesionalne kuhinje so primerne tako za restavracije in gostilne kot tudi za cateringebarehotele in ostale gostinske obrate. Za vakuumiranje velikih volumnov priporočamo gastro vakuumsko črpalko, ki bo delo opravila hitro in učinkovito.

Zakaj izbrati Statusove vakuumske posode?

Profesionalne vakuumske posode so izboljšana različica vakuumskih posod za gospodinjstva, ki jih zadovoljni uporabniki koristijo že desetletja.

 • Material vakuumskih posod Xarec je vrhunske kvalitete. Njihova življenjska doba je izredno dolga – tudi več generacij.
 • Posode so uporabne za vse vrste živil. Lahko jih uporabljate v zamrzovalnikumikrovalovni pečici in pomivalnem stroju.
 • Dizajn posod je posebej prilagojen profesionalni uporabi – vogali posod so okrogli za lažje pretakanje tekočin. Posode imajo oznake za litražo za enostavnejšo pripravo sestavin.
 • Posebna odlika posod je možnost zlaganja ene na drugo. S tem maksimalno izkoristite prostor v kuhinji.
 • Vsi volumni posod imajo enako dolžino in širino, zato lahko kombinirate katero koli posodo za pospravljanje ene na drugo. To pomeni tudi, da enak pokrov ustreza vsem dimenzijam posod, zato vam ni potrebno iskati primernega pokrova za posamezno posodo.
pokrov za gastro vakuumsko posodo Status
Vakuumske posode za profesionalno uporabo se zapirajo z gastro vakuumskimi pokrovi. Enaka dimenzija pokrova ustreza vsem volumnom posod.

Pokrovi v barvah HACCP

Pokrovi, kompatibilni s Xarec posodami, so zasnovani z barvnimi tesnili, ki so prilagojeni po HACCP standardu.

 • Modra za shranjevanje rib.
 • Rdeča za shranjevanje svežega mesa.
 • Rumena za shranjevanje perutnine.
 • Rjava za shranjevanje kuhanega mesa.
 • Zelena za shranjevanje sadja in zelenjave.
 • Bela za shranjevanje mlečnih izdelkov in kruha.
 • Nevtralna siva za vsa druga živila.
posode po HACCP standardih
Pomembna prednost Statusovih profesionalnih vakuumskih posod je to, da so vsi volumni skladni po širini in dolžini, zato vsem ustreza enaka dimenzija pokrova.

Velika gastro vakuumska posoda: materiali

Statusove profesionalne  posode so iz visokokakovostne plastike Xarec, ki je brez BPA. Pokrovi so iz popolnoma transparentnega Tritana. Tesnila in ventili na pokrovih so silikonski. Vsi materiali so živilsko neoporečni.

Mnenja strank

Zaenkrat še ni mnenj.

Napišite svoje mnenje.

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.

Napišite Oceno.

Morda vam bo prav tako všeč…

Uporabniki, ki so si ogledali ta izdelek, so si ogledali tudi