Bodite prvi in ocenite ta izdelek!

Gastro vakuumska posoda, 2 litra

Gastro vakuumska posoda volumna 2 l je najmanjša posoda v gastro kategoriji in je primernih dimenzij za shranjevanje narezanih živil, kot so čebula, salama, sir ipd. ali manjših živil, kot so: šampinjoni, olive, češnjevi paradižniki.

10.00136.00

-
+
iNajnižja cena zadnjih 30 dni: 
Brezplačna poštnina za naročila nad 59.00
 • Dostava izdelkov najkasneje v 7 delovnih dneh.
 • Možnost vračila neuporabljenega izdelka v 14 dneh.
Shranjevanje v zmrzovalniku
Material brez BPA
Uporaba v mikrovalovni pečici (do 2 min brez pokrova)
Pranje v pomivalnem stroju
Maksimalno izkoriščen prostor
Zlaganje ene v drugo
Visokokakovostni materiali
Gastro
Ne absorbira arom in barv

Garancija

Do 5 let garancije na izdelek.

Prihranek

Prihranite 300 € letno.

Svežina

Živila ostanejo sveža 4x dlje.

Poreklo

90 % izdelkov narejenih v Sloveniji.

Prodaja

Prodaja v 40 državah sveta.

Opis

Gostinci in proizvajalci živilskih izdelkov se zavedate, da je za čim večjo profitabilnost potrebno čim bolje izkoristiti živila. Priporočamo vakuumsko shranjevanje v gastro vakuumskih posodah, ki za 4x podaljša obstojnost živil, tako da imate več časa za izkoristek surovin. Gastro vakuumska posoda 2 l je primerna za gostince, hotelske kuhinje, menze in proizvajalce domačih dobrot.

Gastro vakuumske posode so nadgradnja klasičnih vakuumskih posod Status 

Gastro posode Status so bile razvite za zahtevne uporabnike v gostinstvu, ki potrebujejo velike volumne posod za shranjevanje iz odpornih materialov. Primerne so za vsakodnevno shranjevanje vseh vrst narezanih ali celih živil ter tudi za shranjevanje ostankov.

Vakuumsko shranjevanje podaljša svežino živil do 4-krat ter ohranja arome in hranljive vrednosti hrane. Hkrati shranjevanje v vakuumu preprečuje kontaminacijo hrane in mešanje arom v hladilniku. Zavakuumirana živila lahko v hladilnici hranite tudi več tednov – odvisno od živila.

Posode zavakuumirajte z enim pritiskom na gumb na gastro vakuumski črpalki.

Profesionalna vakuumska posoda za gostince, volumna 2 litra

Najmanjša, 2-litrska gastro vakuumska posoda je primerna za shranjevanje manjših ali narezanih živil, ki si jih lahko pripravite vnaprej in si tako olajšate delovni proces, ne da bi izgubili svežino, aromo ali okus hrane. Shranite:

 • narezano salamo ali sir v lističih, narezano zelenjavo in ostale sestavine za pico ter se pripravite na povečan obisk strank v času malice in kosil;
 • krhlje limon, ki jih ponudite ob čaju, ribah in cvrtih jedeh ter se izognite sprotnemu pripravljanju, ki vam vzame veliko časa;
 • pripravljene omake, ki jih lahko v hladilniku hranite več dni, vse dokler jih imate v ponudbi;
 • piščančja nabodala in zrezke, ki jih želite na hitro marinirati, saj se pore mesa v vakuumu odprejo, zato marinada hitreje in globlje prodre v notranjost;
 • sveža in suha zelišča, ki bodo v vakuumu bolje obdržala arome.

2-litrska gastro vakuumska posoda je na voljo:

 • posamezno brez pokrova ali
 • v 6-delnem kombo setu, ki vključuje 6 vakuumskih posod volumna 2 litra in 6 gastro vakuumskih pokrovov.
različni volumni gastro vakuumskih posod s shranjenimi živili
Ne skrbite zaradi prostora. Vse volumne posod je možno medsebojno zlagati enega na drugega, zato bo prostor na delovnem pultu ali v hladilnici dobro izkoriščen.

Prednosti shranjevanja v Statusovih gastro vakuumskih posodah

 • Vse vakuumske posode Status so proizvedene iz vrhunskega tritana, ki ne prevzema vonjav in barv iz živil. To pomeni, da lahko isto 2-litrsko gastro vakuumsko posodo enkrat uporabite za paradižnikovo drugič pa za tržaško omako.
 • Gastro posode in pokrovi so prozorni, kar vam omogoča lažji uvid v shranjena živila. To pomeni tudi manj nepotrebnega odpiranja posod in zato manj nevarnosti, da bi se hrana pokvarila.
 • Profesionalne posode imajo oznake za litražo, kar za profesionalne kuharje pomeni lažji pregled zalog in enostavnejše mešanje marinad, omak ipd., saj lahko tekočine zmešate natančno po količinah v receptu.
 • Vogali posod so okrogli, kar pomeni lažje pretakanje vsebine brez polivanja.
 • Vakuumske posode lahko uporabite v hladilniku, zamrzovalniku in mikrovalovni pečici, operete pa jih v pomivalnem stroju.
 • Živila shranjena v vakuumu so varna tudi pred molji, mravljami in muhami.
 • Profesionalne vakuumske posode so oblikovane za maksimalen izkoristek prostora v profesionalnih kuhinjah – vse volumne posod lahko zložite eno na drugo in tako pametno izkoristite prostor v shrambi in na delovnem pultu. Prazne posode pa pospravite eno v drugo.
 • En pokrov ustreza vsem dimenzijam posod, zato vam ne bo treba iskati primernega pokrova za posamezni volumen posode.

Vakuumska posoda za catering

Se ukvarjate s cateringom in ste vedno v strahu, kako boste pripeljali hrano na cilj? Zavakuumirane posode je nemogoče odpreti, zato ste lahko brez skrbi, da bi prišlo do polivanja vsebine med transportom.

Materiali

Gastro posoda in pokrov sta iz materiala Eastman tritanTM, ki je brez BPA. Tesnila in ventili na pokrovih pa so iz silikona. Vsi materiali so trpežni in primerni za vsakodnevno uporabo v profesionalnih kuhinjah. Tritan in silikon sta varna za uporabo z živili in zdravju neškodljiva.

Za vakuumiranje uporabite gastro električno vakuumsko črpalko.

prikaz vakuumiranja gastro vakuumske posode z gastro črpalko

 

 

 

 

 

Za odpiranje pokrova popustite vakuumski ventil.

Prikaz popuščanja ventila na prozornem gastro vakuumskem pokrovu.

Mnenja strank

Zaenkrat še ni mnenj.

Napišite svoje mnenje.

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.

Napišite Oceno.

Dodatne informacije

Dimenzije224 × 224 × 77 mm
Vrsta pakiranja

6-delni kombo set (6x posoda + 6x pokrov) (slika je simbolna), posoda brez pokrova (slika je simbolna)

Morda vam bo prav tako všeč…

Uporabniki, ki so si ogledali ta izdelek, so si ogledali tudi