Bodite prvi in ocenite ta izdelek!

Gastro vakuumska posoda, 10 litrov

Gastro vakuumska posoda prostornine 10 litrov je največja vakuumska posoda za profesionalno uporabo. Namenjena je vakuumskemu shranjevanju velikih količin narezane ali cele zelenjave, sadja in mesa. Svežina in obstojnost živil sta podaljšani za 4-krat.

24.00221.00

-
+
iNajnižja cena zadnjih 30 dni: 
Brezplačna poštnina za naročila nad 59.00
 • Dostava izdelkov najkasneje v 7 delovnih dneh.
 • Možnost vračila neuporabljenega izdelka v 14 dneh.
Shranjevanje v zmrzovalniku
Material brez BPA
Uporaba v mikrovalovni pečici (do 2 min brez pokrova)
Pranje v pomivalnem stroju
Maksimalno izkoriščen prostor
Zlaganje ene v drugo
Visokokakovostni materiali
Gastro
Ne absorbira arom in barv

Garancija

Do 5 let garancije na izdelek.

Prihranek

Prihranite 300 € letno.

Svežina

Živila ostanejo sveža 4x dlje.

Poreklo

98 % izdelkov narejenih v Sloveniji.

Prodaja

Prodaja v 40 državah sveta.

Opis

Kako shraniti večje količine očiščene solate za več dni? Ste vedeli, da lahko zelenjavo in sadje pripravite dan v naprej, brez da bi izgubili svežino in hranljivo vrednost? Velika gastro vakuumska posoda je odlična izbira za vse profesionalne kuhinje.

Podaljševanje obstojnosti živil v vakuumu

Vakuumsko shranjevanje podaljša svežino in obstojnost hrane za štirikrat, saj so živila zaprta v posodah z minimalno vsebnostjo kisika, ki je nujen za razvoj bakterij in plesni. Hkrati to pomeni tudi boljšo obstojnost arom in hranljivih vrednosti.

Gastro vakuumska posoda prostornine 10 litrov

Največja profesionalna vakuumska posoda v ponudbi je visoka 31,5 cm in je primerna za vakuumiranje večjih količin narezanega ali celega sadja in zelenjave, testenin, moke in tudi mesa. Vnaprej pripravite sestavine za jedi in si olajšajte delovni proces v času povečanega obiska.

 • Očistite in narežite zeleno solato, ki jo boste postregli ob kosilu – v vakuumu bo solata popolnoma sveža tudi naslednji dan.
 • Narežite zelenjavo (paprika, čebula, bučke), ki jo potrebujete za pripravo dnevnih jedi – kuhanje bo še hitrejše, sestavine pa aromatične in hranljive tudi do 5 dni.
 • Bodo za malico kotleti ali začinjeni piščančji zrezki? Za hitro mariniranje mesa uporabite vakuumsko posodo in presenetite goste s popolno začinjenim zrezkom.
 • Za sladico pa sadna solata iz svežega sadja? Noben problem – sadje lahko narežete že zjutraj in ga zavakuumirate. Okus, arome, svežina in vitamini se bodo tudi čez noč odlično ohranili.
 • Vsa živila, zavakuumirana v posodah, so varna tudi pred molji, mravljami in ostalimi škodljivci, saj se posode neprepustno zaprejo.
različni volumni gastro vakuumskih posod z živili
Gastronomske posode so primerne za shranjevanje vseh vrst živil: sadja, zelenjave, ostankov, predpripravljenih jedi in tudi za mariniranje mesa,

Vsestranska uporaba vakuumskih posod za gostince

Vakuumske posode za profesionalne kuhinje so primerne tako za restavracije in gostilne kot tudi za cateringe, bare, hotele in ostale gostinske obrate. Za vakuumiranje velikih volumnov priporočamo gastro vakuumsko črpalko, ki bo delo opravila hitro in učinkovito.

Posode je mogoče kupiti posamezno brez pokrova ali v 6-delnem kombo setu, ki vključuje 6 posod istega volumna in 6 pokrovov.

Zakaj je živila pametno shranjevati v Statusovih gastro posodah?

Profesionalne vakuumske posode so izboljšana različica vakuumskih posod za gospodinjstva, ki jih zadovoljni uporabniki koristijo že desetletja.

 • Material vakuumskih posod je vrhunske kvalitete, zato je njihova življenjska doba izredno dolga, tudi več generacij. Eastman tritan ne prevzema arom in barv iz shranjenih živil, zato so posode uporabne za vse vrste živil. Lahko jih uporabljate v zamrzovalniku, mikrovalovni pečici in pomivalnem stroju.
 • Pokrovi in posode so prozorni, zato zlahka vidite, kaj je v posamezni posodi shranjeno, tudi če so naložene ena na drugo. Z enostavnejšim pregledom zalog zagotovite še daljšo obstojnost shranjenih živil, saj posode ne odpirate po nepotrebnem in izpostavljate živila kisiku ter ostalim dejavnikom pokvarljivosti.
 • Dizajn posod je posebej prilagojen profesionalni uporabi – vogali posod so okrogli za lažje pretakanje tekočin, posode imajo oznake za litražo za enostavnejšo pripravo sestavin.
 • Posebna odlika posod je možnost zlaganja ene na drugo in tako maksimalno izkoriščanje prostora v kuhinji. Vsi volumni posod imajo enako dolžino in širino, zato lahko kombinirate katero koli posodo za pospravljanje ene na drugo. To pomeni tudi, da en pokrov ustreza vsem dimenzijam posod, zato vam ni potrebno iskati primernega pokrova za posamezno posodo.

Velika gastro vakuumska posoda: materiali

Statusove profesionalne  posode in pokrovi so iz visokokakovostne plastike Eastman tritanTM, ki je brez BPA. Tesnila in ventili na pokrovih pa so silikonski. Tritan in silikon sta živilsko neoporečna materiala.

Zaprite posodo s pokrovom.

10-litrska gastro posoda s solato - zapiranje pokrova

 

 

 

 

 

Gastro vakuumsko črpalko nastavite na ventil in pritisnite gumb za začetek vakuumiranja.

Vakuumiranje 10-litrske gastro posode s profesionalno črpalko

Mnenja strank

Zaenkrat še ni mnenj.

Napišite svoje mnenje.

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.

Napišite Oceno.

Dodatne informacije

Dimenzije224 × 224 × 313 mm
Vrsta pakiranja

6-delni kombo set (6x posoda + 6x pokrov) (slika je simbolna), posoda brez pokrova (slika je simbolna)

Morda vam bo prav tako všeč…

Uporabniki, ki so si ogledali ta izdelek, so si ogledali tudi