Bodite prvi in ocenite ta izdelek!

Bambusov lonček Vacucraft s slamico, 600 ml

Bambusov lonček Vacucraft s slamico je odličen za razne napitke, ki jih želite vzeti s seboj na pot: kava, čaj ali smuti. Narejen iz obnovljivih virov in za večkratno uporabo.

Počisti

8.90

-
+
Brezplačna poštnina za naročila nad 59.00
  • Dostava izdelkov najkasneje v 7 delovnih dneh.
  • Možnost vračila neuporabljenega izdelka v 14 dneh.
Material brez BPA
Pranje v pomivalnem stroju
Drugi proizvajalec
Ponovno uporabno
Ne absorbira arom in barv

Garancija

Do 5 let garancije na izdelek.

Prihranek

Prihranite 300 € letno.

Svežina

Živila ostanejo sveža 4x dlje.

Poreklo

98 % izdelkov narejenih v Sloveniji.

Prodaja

Prodaja v 40 državah sveta.

Opis

Z majhnimi koraki spreminjamo svet! Znebite se plastenk za vodo in lončkov za kavo za enkratno uporabo. Raje uporabljajte bambusov lonček iz obnovljivih virov, ki ima tudi jekleno slamico za večkratno uporabo.

Okoljevarstveniki opozarjajo na kritične posledice, ki jih ima odvržena plastika za enkratno uporabo. Predvsem morske živali trpijo hude posledice zaradi plastičnih vrečk, slamic in ostalih plastičnih pripomočkov za enkratno uporabo. Začnite z majhnimi spremembami in prenehajte uporabljati plastične lončke za vodo in nepotrebne plastične slamice. Ti izdelki so v uporabi nekaj minut, medtem ko se v naravi razkrajajo tudi do 400 let.

Uporabite bambusov lonček za jutranjo kavo ali čaj, za očiščevalni sadno-zelenjavni sok ali smuti, ki si ga lahko privoščite kar na poti v šolo ali službo za zajtrk. Odličen je tudi za otroke, saj je bambus odporen na udarce, silikonsko držalo pa omogoča čvrst oprijem.

Bambusov lonček Vacucraft s slamico

Lonček iz bambusa s slamico odlikuje prijaznost do okolja in prijetna uporaba. Sestavljen je iz:

  • lončka, volumna 600 ml,
  • pokrovčka na navoj s tesnilom, ki preprečuje polivanje in odprtino za slamico,
  • silikonskega držala, ki omogoča čvrst oprijem in zaščito pred opeklinami ter
  • jeklene slamice s krtačko za čiščenje.

Kako iz bambusa nastane lonček?

Bambus je v resnici trava, ki spada med trajnostne pridelke, saj zelo hitro raste in kljub temu, da jo odrežejo, poganja naprej. Zraste za kar 40 cm dnevno in vsebuje naravno antibakterijsko snov, zaradi katere ni potrebna obravnava s pesticidi. Iz bambusa poleg pohištva in lesenih pripomočkov izdelujejo tudi oblačila, otroške plenice, brisačke in zobne krtačke. Bambus je odličen za izdelavo kuhinjskih pripomočkov, saj ne oddaja vonja in barv ter jih tudi ne prevzema nase iz hrane.

Bambus ekološkega porekla

Vacucraft lonček je narejen iz 70 % bambusovih vlaken, koruznega škroba in ostalih naravnih vlaken ter iz 30 % smole z barvilom. Bambusov lonček ne vsebuje BPA in je popolnoma varen za uporabo tudi pri najmlajših. Material je trden in odporen na udarce, a izredno prijeten za uporabo in čiščenje. Pomivate ga lahko tudi v pomivalnem stroju. Široka jeklena slamica je primerna tudi za gostejše napitke. Očistite pa jo enostavno s priloženo krtačko.

Bambusov lonček – odlično darilo za ljubitelje doma pripravljenih napitkov

Lonček s slamico je odlična ideja za obdaritev prijateljev in sodelavcev, ki skrbijo za varovanje okolja in prisegajo na naravne materiale. Izberite med tremi barvami, ki bodo popestrile jutranjo vožnjo z avtobusom ali vlakom. Slamica omogoča varno pitje tudi med vožnjo po ovinkih, silikonski ovoj pa čvrst oprijem in zaščito od vročega napitka.

Del prihodka od prodaje je namenjen organizaciji za ohranjanje afriške divjine

Vacucraft od vsakega prodanega lončka del prihodka nameni organizaciji African Wildlife Conservation Fund, ki raziskuje in izobražuje posameznike o zaščiti ogroženih živalskih vrst.

Vzdrževanje bambusovega lončka za čaj in kavo

Bambusov lonček je primeren za pomivanje v pomivalnem stroju. Ne uporabljajte ga v mikrovalovni pečici.

Materiali

Lonček in slamica sta narejena iz živilsko neoporečnih materialov, ki so potrjeni pri Ameriški zvezni agenciji za hrano in zdravila (FDA – Food and Drug Administration) in skladni z nemškimi prehrambnimi zahtevami (LFGB – Lebensmittel-, Bedarfsgegenstände- und Futtermittelgesetzbuch).

Mnenja strank

Zaenkrat še ni mnenj.

Napišite svoje mnenje.

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.

Napišite Oceno.

Dodatne informacije

Barva

moder potisk, vijoličen potisk, vijolično-turkizen potisk

Morda vam bo prav tako všeč…

Uporabniki, ki so si ogledali ta izdelek, so si ogledali tudi