(1 mnenje stranke)

Bambusov lonček Vacucraft, 600 ml

Bambusov lonček Vacucraft je primeren za shranjevanje toplih ali hladnih napitkov za na pot, v službo ali šolo. Odlikuje ga material, ki je bio razgradljiv, brez BPA in okolju prijazen. Odlično darilo za vse ljubitelje toplih napitkov.

Počisti

8.90

-
+
Brezplačna poštnina za naročila nad 59.00
 • Dostava izdelkov najkasneje v 7 delovnih dneh.
 • Možnost vračila neuporabljenega izdelka v 14 dneh.
Material brez BPA
Pranje v pomivalnem stroju
Drugi proizvajalec
Ponovno uporabno
Ne absorbira arom in barv

Garancija

Do 5 let garancije na izdelek.

Prihranek

Prihranite 300 € letno.

Svežina

Živila ostanejo sveža 4x dlje.

Poreklo

98 % izdelkov narejenih v Sloveniji.

Prodaja

Prodaja v 40 državah sveta.

Opis

Prisegate le na kavo, ki ste jo skuhali sami? Se pozimi na poti v službo radi pogrejete s toplim čajem? Hkrati razmišljate, kako lahko pripomorete k ohranjanju okolja in zmanjšanju plastičnih odpadkov?

 

Ste vedeli, da je plastičen lonček v uporabi le nekaj minut, v naravi pa se razkraja več sto let? Plastika za enkratno uporabo ima ogromen negativen vpliv na okolje. Oceani so preplavljeni, deponije komunalnih odpadkov pa iz dneva v dan rastejo. Začnite z malimi koraki in namesto plastične embalaže za napitke uporabljajte lončke iz biorazgradljivih materialov. Svoje stališče o varovanju okolja lahko izrečete tudi brez besed.

bambusov lonček v roki
Priročen, okolju prijazen, enostaven za vzdrževanje in trendovski lonček za napitke iz naravnih materialov.

Bambusov lonček Vacucraft za čaj, kavo ali sveže stisnjen sok

Zamenjajte lončke za enkratno uporabo z bambusovimi skodelicami, ki jih lahko uporabljate za čaj, kavo ali kateri koli drugi napitek, tudi kosmiče. Vacucraft lonček je narejen iz 70 % bambusovih vlaken ekološkega porekla, koruznega škroba in ostalih naravnih vlaken ter 30 % smole, zmešane z barvilom. Ne izloča BPA ali ftalatov in je varen za uporabo tudi pri majhnih otrocih. Lonček iz bambusa je trden, odporen na udarce in prijeten za pitje ter čiščenje. Vroč napitek bo v lončku obdržal temperaturo do dve uri.

Lonček je primeren:

 • za kavo ali čaj na poti v službo,
 • kot nadomestilo za plastične piknik kozarce,
 • za otroke, saj se ne razbije in otroci bodo hitro našli vsak svojega.

In kakšna je v resnici pot od bambusove trave do lončka?

Rastlina bambus je trajnostni pridelek, ki zelo hitro raste in ne zahteva obravnave s pesticidi ali drugimi kemikalijami, saj vsebuje naravno antibakterijsko snov. Odrezano steblo poganja naprej in ga ni treba ponovno saditi. Zraste za kar 40 cm na dan. Bambus se uporablja še za izdelavo oblačil, otroških plenic, brisačk, zobnih krtačk, pohištva in pripomočkov za kuhanje ter tudi v prehrani.

Za razliko od jeklenih skodelic in termo posod je lonček iz bambusa prijeten za pitje in nima vonja ali priokusa kot nekatere plastične embalaže.

Z nakupom bambusovega lončka prispevate k ohranjanju narave

Ste vedeli, da dobavitelj Vacucraft od vsakega prodanega lončka del prihodka nameni organizaciji African Wildlife Conservation Fund, ki izvaja raziskave in izobraževanja na temo zaščite ogroženih živalskih vrst.

Izberite bambusov lonček zase in za darilo

Bambusov lonček je sestavljen iz:

 • lončka, volumna 600 ml,
 • pokrovčka z navojem z odprtino za lažje pitje med potjo in
 • silikonske zaščite, ki preprečuje drsenje in omogoča držanje vročih napitkov.
Podarite lonček dragi osebi, ki ne more začeti dneva brez (veeelike) skodelice kave. Izberite med tremi priljubljenimi dizajni, ki vnesejo barve v dolgočasno vožnjo z avtobusom ali vlakom. Lonček za kavo ustreza tudi večini odprtin za kozarce v avtomobilu, zato boste jutranjo kavo lahko srkali kar med vožnjo v službo. Silikonsko držalo poskrbi, da vam lonček ne zdrsne iz rok in da se ne opečete. Tesnilo v utoru pokrova pa zaščiti vsebino pred polivanjem. OPOZORILO: Pokrovček ima na vrhu odprtino za pitje in paro, zato lonček ni primeren za prenašanje v ležečem položaju.
bambusov kozarec živahnih, trendovskih vzorcev
Kozarec iz bambusa je sestavljen iz lončka, pokrova z navojem in silikonskega držala.

Vzdrževanje bambusovega lončka za čaj in kavo

Lonček iz bambusa lahko pomijete v pomivalnem stroju. Ne priporočamo pa uporabe v mikrovalovni pečici, saj bi mikrovalovanje lahko vplivalo na njegovo trdnost.

Materiali

Vsi materiali so živilsko neoporečni in potrjeni pri Ameriški zvezni agenciji za hrano in zdravila (FDA – Food and Drug Administration) in skladni z nemškimi prehrambnimi zahtevami (LFGB – Lebensmittel-, Bedarfsgegenstände- und Futtermittelgesetzbuch). Lonček in pokrov sta biorazgradljiva. Silikonsko držalo pa se lahko reciklira.

Svetujemo, da pred prvo uporabo lonček razstavite in operete.

 • Če boste v lonček natočili vroč napitek, priporočamo, da pred tem nanj namestite silikonsko zaščito, ki bo vaše prste zaščitila pred opeklinami.
 • Nalijte svoj najljubši napitek in zaprite s pokrovčkom, da zatesni.
 • Pred pitjem se prepričajte, ali je pijača primerne temperature za uživanje.
 • Po uporabi lonček operite ročno ali v pomivalnem stroju in ponovno uporabite.

Mnenja strank

 1. Andreja

  Super izdelek, samo na enega od mojih se zelo težko navije pokrov. Eden je super, drugi pač ne..

  Priročen, praktičen, ne drsi iz rok in dovolj prostornine

  Da

  4 mesece

Napišite svoje mnenje.

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.

Napišite Oceno.

Dodatne informacije

Barva

črno-beli vzorec, roza vzorec, zeleni vzorec

Morda vam bo prav tako všeč…

Uporabniki, ki so si ogledali ta izdelek, so si ogledali tudi