(6 mnenj strank)

Ardeo elektronski plamen

Ardeo nagrobna sveča je edina elektronska sveča z videzom pravega plamena. Ob redni menjavi baterij deluje več let in sveti v vseh vremenskih pogojih. Omogoča tudi oblikovanje po želji (dodaten tekst ali simbol).

16.50

-
+
iNajnižja cena zadnjih 30 dni: 
Brezplačna poštnina za naročila nad 59.00
 • Dostava izdelkov najkasneje v 7 delovnih dneh.
 • Možnost vračila neuporabljenega izdelka v 14 dneh.
Edinstven izdelek
Patentirano

Garancija

2-5 let garancije na izdelke.

Prihranek

Prihranite 300 € letno.

Svežina

Živila ostanejo sveža 4x dlje.

Poreklo

90 % izdelkov narejenih v Sloveniji.

Prodaja

Prodaja v 40 državah sveta.

Opis

Iščete nekaj posebnega za na grob vaše ljubljene osebe? Ste se naveličali generičnih plastičnih sveč, ki gorijo le nekaj dni, potem pa več niso niti malo estetske? Ste obupali nad solarnimi in elektronskimi svečami, ki ne svetijo tako dolgo kot obljubljajo proizvajalci? Nagrobna sveča Ardeo je prava izbira, da izrazite posebno misel svojim najdražjim.

Ardeo – edina elektronska nagrobna sveča, ki sveti kot prava

Goreča sveča na grobovih simbolizira večno luč. Pokojnikom se s prižigom sveč poklonimo in sporočimo, da še vedno mislimo na njih. Slovenci smo med vodilnimi evropskimi narodi, ki se tega običaja držimo, a zavedati se moramo, da z nepremišljeno izbiro nagrobnih sveč povzročamo resen ekološki problem. Parafinske sveče s plastičnim ohišjem gorijo le par dni, potem pa postanejo odpadek, za katerega v Sloveniji ni urejenega sistema odvoza in recikliranja.

Ardeo je edina elektronska sveča, ki ima videz pravega plamena in daje občutek, da na grobovih vaših najdražjih sveti večna luč.

eko sveča
Ste vedeli, da beseda “ardeo” v latinščini pomeni goreti, biti v ognju?

Naj na grobovih vaših najdražjih ves čas sveti večni plamen s poosebljenim sporočilom

Spoštljiv odnos do pokojnih se ne meri s številom sveč. Predniki nam ne bodo zamerili, če bomo prižgali svečo manj, potomci pa nam bodo zaradi tega hvaležni.

Ardeo sveča bo na grobu svetila več let. Potrebna je le menjava baterij na približno 45 (rdeča) oz. 60 (transparentna) dni. To je veliko boljša izbira kot plastične parafinske sveče, ki svetijo le nekaj dni, potem pa postanejo odpad. Za sveče z elektronskimi vložki se je izkazalo, da je cena nadomestnega vložka primerljiva s ceno nove sveče. Zato večina ljudi raje kupi kar celo novo svečo, staro pa zavrže po prvi uporabi.

Za ceno ene Ardeo sveče, ki sveti 60 dni, bi kupili 6 velikih parafinskih sveč, ki bi ob idealnih vremenskih pogojih gorele slabih 30 dni. Pri Ardeo sveči zamenjate baterije in sveti naprej.

ekološke nagrobne sveče
Za ceno šestih parafinskih sveč dobite eno Ardeo, ki z osnovnim parom baterij sveti skoraj dvakrat dlje. Ob redni menjavi baterij pa veliko, veliko dlje.

Nagrobna sveča, ki gori veliko dlje

 • V času 1. novembra nastane več kot polovica odpadnih sveč. Raje nesite na grob eno Ardeo svečo, ki bo uporabna veliko dlje in se po uporabi ne bo kopičila na deponijah.
 • Ob posebni obletnici položite na grob svečo s poosebljenim sporočilom.
 • Če živite v oddaljenem kraju in nekajkrat na leto obiščete grob, potem prižgite svečo za dalj časa.

Sveča je pakirana v kartonski embalaži, zato jo boste varno in brez skrbi prevažali v avtu ali odnesli v torbi na grob.

popust sveča
Status eko iniciativa: dotrajano Ardeo svečo vrnite na Status, kjer jo bomo pravilno reciklirali. Hkrati pa vam bomo priznali še 25 % popusta za nakup nove Ardeo sveče.

Status eko iniciativa

Za ekološko neoporečnost smo poskrbeli s krožnim modelom prodaje in recikliranja. Status eko iniciativa deluje tako, da dotrajano Ardeo svečo vrnete v podjetje (ne glede na to, kje ste jo kupili) in za to dobite 25 % popusta za nakup nove sveče. Mi pa bomo poskrbeli za pravilno recikliranje posameznih sestavnih delov.

Za razliko od večine klasičnih plastičnih sveč, so plastični deli Ardeo sveče iz ABS plastike, ki se v celoti reciklira in pri tem ne izpušča škodljivih emisij.

Postopek za vrnitev dotrajane sveče najdete na spletni strani pod pogoji poslovanja – poiščite naslov Elektronski plamen Ardeo in Status eko iniciativa. Tukaj je tudi obrazec, ki ga izpolnite in priložite vrnjeni sveči Ardeo.

Napišite lastno sporočilo ali dodajte sličico

Grobovi so polni generičnih sveč brez osebnega pečata. Z Ardeo svečo lahko pokojni osebi posvetite lepo misel, ki je namenjena samo njemu/ njej. Izognite se enoličnim plastičnim svečam in raje oblikujte svečo po svojem okusu. Tako boste pokojniku izrazili posebno pozornost. Na www.ardeo.si izberite med predlaganimi simboli ali teksti ali napišite lastno misel.

nagrobna sveča z napisom
Ali ste vedeli? Ardeo elektronski plamen ima zaščiten namen uporabe tj. nagrobna sveča s simulatorjem gorenja.

Materiali

Obod je steklen. Pokrovček, vložek in podnožje so iz ABS plastike. Napajanje je z dvema AA baterijama, ki sta priloženi.

Izberite elektronsko svečo Ardeo. Za boljši jutri z manj plastike za enkratno uporabo in z osebnim sporočilom vašim dragim osebam.

Elektronska sveča Ardeo ima priloženi dve AA bateriji, ki ju je potrebno vstaviti pred uporabo.

 • Odprite embalažo in previdno vzemite ven svečo.
 • Bateriji se nahajata na dnu embalaže.
 • Rahlo zasukajte in dvignite steklen obod s pokrovom.
 • Baterijski vložek s plamenom odvijte v desno in potisnite navzdol, da ga ločite od podstavka.
 • Odvijte dno vložka na levo in previdno izvlecite držalo za baterije.
 • Vstavite baterije v pravilen položaj glede na označeno polarnost.
 • Sestavite svečo nazaj in premaknite stikalo na dnu v položaj ON.

Prosimo, da odslužene baterije odložite v zbiralnik za odpadne baterije.

Mnenja strank

 1. Maja L.

  Mami sem želela dati na grob nekaj posebnega, kar ne mine v enem tednu. Ve, da mislim nanjo in da mi veliko pomeni. To sem zapisala tudi na svečo in tako ji vedno sveti luč.

 2. Igor G.

  Všeč mi je, da mi z uporabo sveče Ardeo ni treba ob vsakem prazniku kupiti svečo. Vzamem samo baterije in jih občasno zamenjam. Sveti že pol leta in če preračunam koliko običajnih sveč bi porabil, sem že prihranil.

 3. Kristina H.

  Babici sem vedno na grob nesla običajno svečo, a ko sem se zamislila koliko smeti sem že nakopičila in kako grdo je po nekaj dnevih videt plastiko sem videla da moram nekaj spremeniti. Našla sem Ardeo in babikin grob je zdaj vedno urejen. Vem da bi tudi njej bilo všeč kako skrbim za naravo.

 4. Renata Š.

  Všeč mi je zasnova in namen sveče Ardeo, upam da jo bo v prihodnje možno dobiti tudi v običajnih trgovinah.

 5. Ivan Zore

  Je res posebna . Manj onesnažuje okolje. Očetu, pa s svečo lahko povem, koliko mi je pomenil v času njegovega bivanja na zemlji. Arde-u še enkrat hvala!!

  Nikoli ne pogori. Ima pa sporočilo , ki ga izbereš sam in pove , kar želiš sporočiti pokojniku. Je čisto posebna sveča , ko sem jo prvič videl na grobu sem takoj začutil, da tudi sam želim imeti točno tako svečo. Res je zakon. Hvala Vam ARDEO!

  Da

  Sem jo ravno prejel. Sem zelo navdušen nanjo. S ponosom jo bom odnesel na grob.

 6. nevenka pavlović

  superNajbolj všeč pri izdelku mi jevseIzdelek priporočam drugimDaIzdelek uporabljam2 godine

Napišite svoje mnenje.

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.

Napišite Oceno.

Dodatne informacije

Dimenzije95 × 200 mm
Barva

rdeča, transparentna

Uporabniki, ki so si ogledali ta izdelek, so si ogledali tudi