Bodite prvi in ocenite ta izdelek!

Aktivna podloga za miško Give Hand a Chance

Aktivna podloga za miško Give Hand a Chance ob redni uporabi krepi mišice karpalnega tunela in preprečuje oz. zmanjšuje bolečine v dlani. Priporočajo jo tudi fizioterapevti. Primerna je za vse optične in laserske računalniške miške.

9.90

-
+
Brezplačna poštnina za naročila nad 59.00
  • Dostava izdelkov najkasneje v 7 delovnih dneh.
  • Možnost vračila neuporabljenega izdelka v 14 dneh.
Odlično poslovno darilo
Za levičarje in desničarje

Garancija

Do 5 let garancije na izdelek.

Prihranek

Prihranite 300 € letno.

Svežina

Živila ostanejo sveža 4x dlje.

Poreklo

98 % izdelkov narejenih v Sloveniji.

Prodaja

Prodaja v 40 državah sveta.

Opis

Delate z računalnikom in čutite neprijetne bolečine v zapestju in dlani? Ukrepajte preden bo prepozno in preprečite sindrom karpalnega kanala. Aktivna podloga za miško je enostavna za uporabo kar med delom.

Karpalni kanal

Pri vsakodnevnem delu z računalniško miško zapestje, dlani in prste ves čas stiskamo na enak način, zato se pojavljajo bolečine, ki jih povzroča utesnitev medianega živca v zapestnem prehodu. Prvi znak tovrstnih težav je mravljinčenje roke, ki sčasoma napreduje v neprijetne bolečine. V najhujši obliki pride tudi do poslabšanja občutka za dotik in celo izgube čvrstega oprijema. Ukrepajte pravočasno in preprečite napredovanje bolezni, preden pride do nepopravljivih posledic.

Kako deluje aktivna podloga za miško, ki je patentirana svetovna novost?

Zabavajte se med delom za računalnikom ter hkrati telovadite z roko, dlanjo in zapestjem z aktivno podlogo za miško. Uporabite posebne nastavke na podlogi za miško ter raztegnite in razgibajte prste, dlan in mišice.

Razgibavanje dlani in prstov z aktivno podlogo za miško
Dlani in prste lahko razgibate kar med telefonskim pogovorom.

Ukrepajte preventivno in poskrbite, da do bolečin sploh ne pride. Če pa so simptomi že prisotni, jih omilite z nekajminutno vsakodnevno telovadbo – dovolj bo že med vsakim telefonskim pogovorom ali brskanjem po spletu.

Podloga Give Hand a Chance je izvrstno darilo

Podarite inovativno podlogo za miško najbližjim in jih presenetite s praktičnim darilom – primerna je skoraj za vsakega. Zelo uporabna je kot poslovno darilo – barvne kombinacije, posvetila in logotip lahko prilagodimo vašim željam in celostni podobi vašega podjetja.

Priporočilo fizioterapevta

“Zelo uporaben pripomoček za vse ljudi s težavami zaradi sindroma karpalnega kanala, s teniškim ali golferskim komolcem in za tiste, ki si želijo okrepiti mišice dlani in podlahti. Omogoča povečano drsnost med tetivami in s tem boljšo izmenjavo obsklepne tekočine, kar posledično privede do večje mobilnosti živcev v zapestju.”  Izidor Ivanovič, fizioterapevt

Podloga za miško: čiščenje

Aktivno podlogo za miško po potrebi očistite z vlažno krpo.

Prste namestite na rumene krogce in jih premikajte gor – dol.

Aktivna podloga za miško za razgibavanje prstov

Mnenja strank

Zaenkrat še ni mnenj.

Napišite svoje mnenje.

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.

Napišite Oceno.

Dodatne informacije

Dimenzije10 × 265 × 300 mm

Uporabniki, ki so si ogledali ta izdelek, so si ogledali tudi