Evropski sklad za regionalni razvoj

JAVNI RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE INDIVIDUALNIH NASTOPOV PODJETIJ NA MEDNARODNIH SEJMIH V TUJINI V LETIH 2019-2022

Za Status je pomembna predstavitev podjetja in novosti v tujini, zato se vsako leto udeležimo sejma AMBIENTE v Frankfurtu in IFA v Berlinu. Tako spoznamo nove poslovne partnerje, kupce in distributerje, obenem pa se seznanimo tudi z delom ostalih razstavljavcev.

Od 8. do 12. februarja 2019 je v Frankfurtu potekal sejem Ambiente, ki smo se ga, tako kot vsako leto, udeležili tudi Statusovci. Razstavljali smo v hali 12.0 na stojnici E20. Sejem nam vedno prinese dobra poznanstva in odpre nove poslovne poti – tudi letos je bilo tako.

Od 6. 9. do 11. 9. 2019 se je odvil sejem IFA v Berlinu, kjer smo imeli tudi Statusovci svoj razstavni prostor z vsemi izdelki in novostmi. Razstavljali smo v Berlin ExpoCerner City v hali 8.1 na razstavnem prostoru 205. To je bilo stičišče z obstoječimi in potencialnimi poslovnimi partnerji ter distributerji. Veseli smo novih poznanstev in poslovnega sodelovanja, ki jih prinaša sejem.

Od 18. do 22. oktobra se bomo Statusovci udeležili sejma Host v Milanu in predstavili proizvode za gastro oz. horeca segment. Našo stojnico bodo tako krasili Provac 360, profesionalni vakuumski aparat, gastro vakuumske posode in profesionalna vakuumska črpalka, gastronorm pokrovi ter še veliko drugih uporabnih izdelkov. Na horeca sejmu se bomo predstavili prvič, zato se že veselimo novih poznanstev in obiskov.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj: www.eu-skladi.si.

Sofinanciranje sejma_EU sklad_Spirit Slovenia_MGRT logo