Evropski sklad za regionalni razvoj

JAVNI RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE INDIVIDUALNIH NASTOPOV PODJETIJ NA MEDNARODNIH SEJMIH V TUJINI V LETIH 2019-2022

Za Status je pomembna predstavitev podjetja in novosti v tujini, zato se vsako leto udeležimo mednarodnih sejmov v tujini. Tako spoznamo nove poslovne partnerje, kupce in distributerje, obenem pa se seznanimo tudi z delom ostalih razstavljavcev.

Od 8. do 12. februarja 2019 je v Frankfurtu (Nemčija) potekal sejem Ambiente, ki smo se ga, tako kot vsako leto, udeležili tudi Statusovci. Razstavljali smo v hali 12.0 na stojnici E20. Sejem nam vedno prinese dobra poznanstva in odpre nove poslovne poti – tudi letos je bilo tako.

Od 6. 9. do 11. 9. 2019 se je odvil sejem IFA v Berlinu, Nemčija, kjer smo imeli tudi Statusovci svoj razstavni prostor z vsemi izdelki in novostmi. Razstavljali smo v Berlin ExpoCerner City v hali 8.1 na razstavnem prostoru 205. To je bilo stičišče z obstoječimi in potencialnimi poslovnimi partnerji ter distributerji. Veseli smo novih poznanstev in poslovnega sodelovanja, ki jih prinaša sejem.

Od 18. do 22. oktobra smo se Statusovci udeležili sejma Host v Milanu, Italija, in predstavili proizvode za gastro oz. horeca segment. Našo stojnico so tako krasili Provac 360, profesionalni vakuumski aparat, gastro vakuumske posode in profesionalna vakuumska črpalka, gastronorm pokrovi ter še veliko drugih uporabnih izdelkov. Na horeca sejmu smo se predstavili prvič.

Od 7. do 11. 2. 2020 smo Statusovci razstavljali svoje izdelke na sejmu Ambiente v Frankfurtu, Nemčija. Naša pozicija je bila v hali 12.0 na stojnici E20. Predstavili smo novosti, ki smo jih razvili v preteklih mesecih, se srečali s poslovnimi partnerji in spoznali nove morebitne kupce.

Med 22. in 26. 10. 2021 smo se udeležili sejma HOST v Milanu – hala 5, stojnica P 21. Predstavili smo gastro vakuumske izdelke za profesionalne kuhinje ter posebno pozornost namenili premierni predstavitvi novega vakuumskega aparata Solid 300. Pridobili smo kar nekaj novih kontaktov, za katere upamo, da se bodo razvili v dolgoletne poslovne partnerje.

Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem razpisu za sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letih 2019-2022.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj: www.eu-skladi.si.

Sofinanciranje sejma_EU sklad_Spirit Slovenia_MGRT logo