Blog

Vakuumski aparati

Z vakuumskimi aparati shranjujemo živila v vakuumske vrečke za dolgoročno shranjevanje – pol leta in več.

Shranjujemo v kleti (suhomesni proizvodi, oreščki) ali v zamrzovalniku (sveža in blanširana zelenjava, sadje, sir, sveže meso).

Model vakuumskega aparata izberete glede na vaše potrebe, količino živil, ki jih shranjujete, pogostost uporabe, hitrost, funkcije, ki jih potrebujete …

Vsi modeli imajo osnovne funkcije avtomatskega in ročnega vakuumiranja ter vakuumiranja posod.

Vsi vakuumski aparati z izjemo enega so izdelani v Sloveniji in imajo 2, 3 ali 5 let garancije. Za vse nudimo servis in rezervne dele, zato vakuumirke po petih ali desetih letih ne boste zavrgli, če se pokvari, pač pa jo lahko popravimo.

HV100

Najbolj osnoven model in tudi najugodnejši. Primeren je za mala gospodinjstva večjih mest. Ima napredne funkcije vakuumiranja (avtomatsko, ročno pulzno, posode). Edini naš vakuumski aparat, ki ni izdelan v Sloveniji, je pa naš po ideji, konstrukciji in dizajnu.

HomeVac HV500

Ta vakuumski aparat je pravi mali stroj, saj je zelo močan in hiter glede na njegovo velikost. Primeren je za tiste, ki potrebujejo zanesljivo in hitro vakuumirko, ki je obenem priročna ter enostavna za rokovanje.

Na voljo je tudi v setu, ki je pravi prodajni hit, saj je odličen za tiste, ki se z vakuumom še spoznavajo ali pa kot nadgradnja pri uporabnikih, ki imajo doma le posode.

Home 280

Najnovejši model v Statusu, ki je redesign prej omenjenega HomeVaca. Ima še nekaj izboljšav, kot so zbiralnik s senzorjem za tekočino, senzor proti pregrevanju in enostavno zaklepanje. Primeren je za vsakodnevno ali tedensko vakuumiranje živil ob nakupih in za veliko živil naenkrat.

Solid 300

Vakuumski aparat za manjše pridelovalce suhih mesnin, sirarje ali lovce, saj je zaradi dvojne črpalke izjemno hiter in močan. Ima dodatno funkcijo mariniranja v vakuumski posodi in dvojni varilni trak za še večjo varnost pri vakuumiranju vrečk. Doseže podtlak do -800 mbar. Vsebuje zbirnik za tekočino s senzorjem in integriran nožek za folijo.

Provac 360

Profesionalni vakuumski aparat za proizvajalce mesnin, sirarje, lovce in ribogojce. Hiter, učinkovit, da vakuumiranje teče kot namazano. Kaj ima, kar ostali ne? Pulzno vakuumiranje, dvig pokrova, ko je vakuumiranje zaključeno, dvojni varilni trak, zbirnik za tekočino s senzorjem, senzor proti pregrevanju. Doseže podtlak do -900 mbar.

Če se še vedno ne morete odločiti, preverite tehnične podatke vakuumskih aparatov ali pa izpolnite vprašanja v konfiguratorju vakuumirk.

 

 

Delite objavo