Blog

Zakaj shranjevati v vakuumskih posodah?

Z njihovo pomočjo se boste lažje organizirali, kako boste hrano porabili čez teden. Odpadne in pokvarjene hrane bo manj, saj se obstojnost v vakuumu podaljša za 4-krat. Poleg časa prihranite tudi denar, saj boste nakupovali manj pogosto.

Ali ste vedeli, da z vakuumiranjem prihranite do 325 € na osebo letno? Pomnožite to številko s člani družine in boste prihranili za smučanje ali poletne počitnice!

Izberite vakuumske posode iz trpežnega tritana, ki je brez BPA in se ne navzema vonja in barv hrane.

Če prisegate na bolj trajnostne materiale, izberite steklene vakuumske posode, v katerih lahko shranjujete, zamrzujete in celo pečete jedi v pečici in kuhate v mikrovalovki. Narejene so iz borosilikatnega stekla, ki je odporno na temperaturne razlike.

V steklenih posodah lahko pečete in shranjujete v hladilniku ter zamrzovalniku. Poiščite jih tukaj.

 

Vse izdelke lahko najdete tudi v setih, ki so cenovno ugodnejši in primerni tudi za darila.

Za shranjevanje smutijev in sveže stisnjenih sokov se odlično obnese vakuumski vrč, s pomočjo katerega napitek ohrani vse hranilne vrednosti in vitamine.

Ali veste, da lahko vakuumsko zaprete čisto vsako okroglo posodo z ravnim robom? Da! Z univerzalnimi vakuumskimi pokrovi, ki so odličen nadomestek za plastično folijo za živila.

Za zapiranje steklenic vina uporabite vakuumske zamaške. Z odstranjevanjem kisika iz steklenice preprečite oksidacijo vina, izgubo okusa in barve. Naj bosta prvi in zadnji kozarec vina iz iste steklenice enako odličnega okusa!

 

Samo od 17. do 24. 11. 2023 lahko vse vakuumske pripomočke nakupujete z 20 % popustom! Tudi dostavimo brezplačno!

Akcija velja v Statusovi trgovini v Metliki in na spletni strani www.status.si.

 

 

 

Delite objavo