Nasveti in rešitve

Pripomočki za shranjevanje hrane za hišne ljubljenčke

Večina nas obravnava hišnega ljubljenčka kot družinskega člana. Temu primerno tudi posvetimo veliko pozornosti pripravi in shranjevanju hrane za psa, muco ali kakšne druge prisrčne živalce. V Statusovi ponudbi najdete nekaj pripomočkov, s katerimi boste prihranili čas in denar pri pripravi in shranjevanju hrane. Preverite, kateri pripomočki za shranjevanje hrane za hišne ljubljenčke bi vam pršli prav.

kako shraniti hrano za mačke - pripomočki za shranjevanje hrane za hišne ljubljenčke
Power Seal zapirala so odlična za zapiranje briketov, univerzalni pokrovi pa za neprepustno shranjevanje konzerv.

Univerzalni vakuumski pokrovi

Vakuumski pokrovi nepropustno zaprejo posode z ravnim robom. Odlični so tudi za zapiranje konzerv hrane ali kar cele posodice za hranjenje ljubljenčka. Zdaj lahko kupite večja, cenovno ugodnejša pakiranja, tudi če imate samo eno žival. Konzervo brez skrbi shranite v hladilnik, saj se vonjave iz vakuumsko zaprtih konzerv ne širijo.

Vakuumski pokrovi so na voljo v petih dimenzijah. Na spodnjem gumbu preverite, kateri bi vam najbolje ustrezal.

Vakuumske vrečke

Nekateri lastniki in ljubljenčki prisegajo na surovo meso. V tem primeru je najbolje narediti zalogo svežega mesa v zamrzovalniku. Izkoristite akcijske ponudbe in nakupite večje količine mesa ali jetrc po ugodnejših cenah. Doma ga razporedite po porcijah, primernih za vašega ljubljenčka, vakuumirajte in zamrznite. Z vakuumiranjem odstranite odvečni zrak, zato je zamrzovalna skrinja dobro izkoriščena in ostane dovolj prostora tudi za vaše jedi.

Zapirala za vrečke Power Seal

Power Seal sponke za vrečke so odlične, ker vrečke zaprejo po dolžini brez gubanja. Primerne so za zapiranje vseh vrečk in bodo odlično služile za suho hrano, tako da se vonj po hrani ne bo širil po kuhinji. Na zadovoljstvo vaših štirinožnih prijateljev pa se briketi ne zmehčajo in ne izgubijo arome.

Vakuumske posode

Vsem tistim, ki hrano za mačke in pse kuhate sami, priporočamo shranjevanje v vakuumskih posodah. Skuhajte večje porcije in jih shranite v vakuumskih posodah v hladilniku. Vakuum za 4x podaljša obstojnost hrane, zato boste lahko naredili zaloge za 14 dni. Posode se neprepustno zaprejo, zato vam ni treba imeti dodatnega hladilnika samo za ta namen.

Če imate še kakšen nasvet za shranjevanje hrane za hišne ljubljenčke, nam ga pošljite. Veseli bomo tudi kakšne fotografije kosmatinca 🙂
Delite objavo