Blog

Urejamo trgovinico in čistimo police. Akcija do 50 %!

S koncem poletja se začnemo pripravljati na novo sezono vakuumiranja – ker je potrebno pripraviti večje količine vrečk in folije, je zanje potrebno narediti prostor.

Saj veste, kljub temu, da manjši porabniki meso vakuumiramo sproti, ko ga kupujemo pri kmetu ali v trgovini, pa je za večje proizvajalce mesnih in suhomesnih izdelkov prav konec jeseni oz. zgodaj pozimi čas, ko bodo pakirali največ.

Zato smo pripravili odprodajo nekaj izdelkov, ki zavzemajo prostor, a jih je zgolj omejena količina. Tako ugodnih cen posameznih izdelkov najverjetneje ne bo več!

20 % popusta

Izberite bambusove lončke različnih motivov s kovinsko slamico ali brez. Znižani so za 20 %, ob nakupu pa del prispevate organizaciji African Wildlife Conservation Fund za ohranjanje naravnega okolja afriških živali.

35 % popusta

Za vse ljubitelje zelišč, za vse, ki sami vzgajate in sušite dišavnice ter za vse, ki delate domače začimbne mešanice je sekljalnik začimb in zelišč nepogrešljiv izdelek.

Imate radi na tanko narezane gobice, pa se vedno znova trudite z nožem? Z rezalnikom gobic lahko režete tudi druga živila, npr. jagode za okrasitev torte.

Rezalnik rezinar v mini različici se obnese enako odlično kot velik, njegova prednost je to, da gre lahko z vami na piknik, na dopust ali kam drugam na pot, saj bo zavzel manj prostora. Sveže narezano, kadar želite!

Mini rezalnik čebule je primeren za vse vas, ki nimate potrpljenja pri rezanju majhnih kockic čebule ali česna. Opravite brez joka, pult bo ostal čist, saj kockice hrane padejo v zbirno posodico.

50 % popusta

Mešalnik stepalnik bo vaš rešitelj, ko vam zmanjka elektrike, ali si otroci na kampiranju zaželijo palačink. Samo z gibanjem gor in dol aktivirate metlico in stepete jajca ali smetano.

Vsaka kuhinja mora imeti modelčke za izrezovanje piškotov – izberite Statusov bogat set modelčkov in ustvarjajte najrazličnejše oblike – vključite še otroke, naj sodelujejo, in bo peka še lepša.

Delo v pisarni lahko vodi do neprijetnih posledic zaradi konstantne ponavljajoče se drže rok (karpalni kanal). Z aktivno podlogo za miško boste lahko na zabaven način razgibali prste na rokah in razbremenili specifične točke dlani.

Veliko potujete? Imate v omari premalo prostora? Multifunkcijski obešalnik vam pri tem pomaga – nanj obesite več kosov oblačil vseh vrst, saj ima veliki in močni ščipalki ter iztegljiv ramenski del. Zaloga je omejena!

Delite objavo